precjednički izbori
..mislis da ih je malo?MightyMe » wrote:Majesti lud, kakva masa. Njegovi glasači su ovako ka mikibor, ono, iz zajebancije..
ustvari, njegovi glasaci uopce nisu to jezgro neko dosadasnje mikiborovsko, koje je u dosadasnjim nekim izborima zauzimalo pola posto glasova ili tako nekako.. tj redovno jedno deset puta manje nego sto su to radila neka predizborna istrazivanja.
naime, u labilnim drustvima, kakvo je nase i to vec dugo vremena, da ne kazem.. stalno, te se stvari okrecu i dinamiziraju relativno vrlo brzo, tj mogu ici tim tokom i mogu se neke situacije ogravitirati oko nekih tih tocaka koje nekako, rekao bih ne da nisu ni krive ni duzne, nego i njih iznenadi takav okret, sliv, priliv.
ono , da se poeticno izrazim, nekoliko stotina je ucestvovalo u marsu na pivnicu, a za manje od deset godina imali su apsolutnu vlast, bez obzira sto gdje i kako negdje pisalo..
ne govorim ovo radi nekog preslikavanja, nego sam o zelim reci da nije bas sve za podcjenjivanje, jer ne znamo kako ce se stvari okrenut, narocito ako ne pratimo sto se dogadja.
kao specificnost nasih nekih uvjeta, mogu npr reci da je broj nezaposlenih u splitu, veci nego u zagrebu. u apsolutnom odnosu, gdje su ostale neke brojke u tom nekom apsolutnom odnosu na strani zagreba, pa kad i to usporedimo, vidimo neke druge razmjere i odnose.
taj podatak nam moze govorit nesto, ne u uskom okviru nekih gradjanskih, liberalnih, ekonometrijskih ekonomskih skola, nego to ima malo dublju sociolosku i ekonomsko politicku pozadinu koja se ne moze obuhvatiti, simplificirati jednostavnim odnosom zaposlenja, kamata, investicija.
u klasicnim nekim pristupima, tu se radi vec o dubokoj drustvenoj podijeljenosti i to i na vise razina, ali i horizontalno..
os dalje da ti pricam ili mozes sam zakljucit sta kako i kud ide.. ako oce ic.
..a unda wrote:..evo, ja cu reklamirat svibora kad niko nece. evo sa fejsa..
Dosta je bilo HDZ i SDP mafije Narode Probudi SE
Prije 2 sata/i
Znanost je jasna: kad 3% shvati Istinu, pokrene se 'fazni prijelaz'!. U nasem slucaju, imamo jos cca~10 dana da 90.000 ljudi shvati da je Ivan posten, sposoban te uz sebe ima tim znanstvenika koji ce uspijet stati na kraj pohlepnim bankarima i HNB-u (glavni razlog krize) , politicarima koji naše novce prebacuju na svoje strane bankovne racune te medijima zbog kojih su cijelo vrijeme na vlasti. Cista matematika ljudi. Za sada 60.000 ljudi sigurno zna za Ivana. Vjerujte u pobjedu ,unatoc tome sto zbog medija to tako ne izgleda!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma matematika jasna ko dan, ljudi!!
Inace, da nekima nacrtam.
Jab radje i da svibor pobijedi nego kolinda ili kujundzic. On mi je zanimljiv makar ovako fenomenoloski
A i moglo bi bit dobre smijurije s njim po svijetu i pred svijetom.
Ako pobijede milan ili kolinda, prosvirat cu si mozak od muke i depresije.
A lignja pak je lignja...sve ostaje nepromijenjeno, al bar ne ide na gore.
Eto. Jadni li smo.
Jebla vas fenomenologija. Imamo mi dovoljan uzorak redikula koji su izabrani na izborima za istarživanje bilo koje vrste. Tako su neki svojedobno podržavali Keruma jer je narodski čovik, pa onda poslije iz sprda, pa se onda danas pitaju tko li ga je uopće bio izabrao i ne sjećaju se šta su govorili prije par godina.
Na Kolindinom fejsu netko pita može li buduća predsjednica obećati da će svaki dan prije posla ići na misu.
Na Kolindinom fejsu netko pita može li buduća predsjednica obećati da će svaki dan prije posla ići na misu.
Ma jes jes, u pravu si, zekonjo.Zekoslawa wrote:Jebla vas fenomenologija. Imamo mi dovoljan uzorak redikula koji su izabrani na izborima za istarživanje bilo koje vrste. Tako su neki svojedobno podržavali Keruma jer je narodski čovik, pa onda poslije iz sprda, pa se onda danas pitaju tko li ga je uopće bio izabrao i ne sjećaju se šta su govorili prije par godina.![]()
Al moras priznat da se svibor razlikuje od keruma, u mnogocemu, s tim da je nemoguce ili tesko odredit koji je gori, stetniji
Onako, kerum je svima dobro poznati obrazac ponasanja. Mamic, bandinjo i ta spika. Druga je stvar sto nas je kofol iznenadilo sto smo takvom debosu odlucili dat vlast, a dotad su takvi ipak bili po strani, u sjeni. Al kod keruma je sve bilo lako predvidjeti.
Aj ti predvidi ovog malisu, ako mos.
I vjerujem cak da je mozda pogubniji svibor od kolinde (bolje ne radit nista nego radit stetu), al sta cu, znatizeljna sam
Ne dogadja se svaki dan da imamo sansu da jedan munjeni nadobudni derle, samoprozvani narodni prosvjetitelj, posfane predsjednik
Plus, nije nebitno i da imam dugogodisnji ptsp od hadezeovaca i vise stvarno ali stvarno ne mogu
Jebo vas munjene, ma kakvu ovaj stetu moze napravit? On nema ovlasti za napravit stetu.
Stetu svakodnevno proizvodi idiotizirani premijer. I to nepopravljivu.
Stetu svakodnevno proizvodi idiotizirani premijer. I to nepopravljivu.
Pa onda ovlasti za napravit štetu nema ni Kolinda. Ni Josipović. Ni Kujundžić.miky0 » wrote:Jebo vas munjene, ma kakvu ovaj stetu moze napravit? On nema ovlasti za napravit stetu.
Ne zanima me. Ne želim znati.Beau » wrote: Ma jes jes, u pravu si, zekonjo.
Al moras priznat da se svibor razlikuje od keruma, u mnogocemu, s tim da je nemoguce ili tesko odredit koji je gori, stetniji
Onako, kerum je svima dobro poznati obrazac ponasanja. Mamic, bandinjo i ta spika. Druga je stvar sto nas je kofol iznenadilo sto smo takvom debosu odlucili dat vlast, a dotad su takvi ipak bili po strani, u sjeni. Al kod keruma je sve bilo lako predvidjeti.
Aj ti predvidi ovog malisu, ako mos.
I vjerujem cak da je mozda pogubniji svibor od kolinde (bolje ne radit nista nego radit stetu), al sta cu, znatizeljna sam
Ne dogadja se svaki dan da imamo sansu da jedan munjeni nadobudni derle, samoprozvani narodni prosvjetitelj, posfane predsjednik
Plus, nije nebitno i da imam dugogodisnji ptsp od hadezeovaca i vise stvarno ali stvarno ne mogu
Ne mogu sad, spava mi se, idem lec.Pero » wrote: Pa onda ovlasti za napravit štetu nema ni Kolinda. Ni Josipović. Ni Kujundžić.A po tebi ipak može provest svoj program - da raspravimo samo jednu zanimljivu točku kako se hiperinflacijom u 6 mjeseci postiže ekonomsko čudo - a.
Mogu samo rec da su ovo troje vec odavnao napravili stetu. Sudjelovali su u losim i korumpiranim vladama. Mali je za njih superman, batman, rolls roys, bentley ili tako neki kurac. Aj noc.
eto, neko mora bit i m unjen pored vas pametnih..miky0 » wrote:Jebo vas munjene, ma kakvu ovaj stetu moze napravit? On nema ovlasti za napravit stetu.
uzas. gotovo je. sve je gotovo..Stetu svakodnevno proizvodi idiotizirani premijer. I to nepopravljivu.
zna se sta nosi hiperinflcija kad jedno jaje kosta miljardu maraka. dakle, hiperinflacija moze bit dobar alat..Pero » wrote: Pa onda ovlasti za napravit štetu nema ni Kolinda. Ni Josipović. Ni Kujundžić.A po tebi ipak može provest svoj program - da raspravimo samo jednu zanimljivu točku kako se hiperinflacijom u 6 mjeseci postiže ekonomsko čudo - a.
Puno starog papira? Jel to?..a unda » wrote: zna se sta nosi hiperinflcija kad jedno jaje kosta miljardu maraka. dakle, hiperinflacija moze bit dobar alat..
- Nenia Salonitana
o pičke li vam vaše, malome predbacujete da bi bio nediplomirani predsjednik...države čiji je UTEMELJITELJ imao tri razreda trgovačke.
iz inata ću glasat za vilibalda.
iz inata ću glasat za vilibalda.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
1. USPOSTAVA MONETARNE SUVERENOSTI
2. OTPIS DUGOVA
3. ZAPOŠLJAVANJE
4. POREZNA I FISKALNA REFORMA
5. LUSTRACIJA
6. MEĐUNARODNA POLITIKA – IZLAZAK IZ EU I NATO
7. PONIŠTENJE PRETVORBE I PRIVATIZACIJE
8. DONOŠENJE NOVOG USTAVA I ZAKONA TE REFORME UPRAVE
9. REFORMA ZDRAVSTVA I DEMOGRAFSKA OBNOVA
10. RENESANSA POLJOPRIVREDE I PROGLAŠENJE ISKLJUČIVOG GOSPODARSKOG POJASA
11. ZABRANA GMO-a, DEKONTAMINACIJA I ZAŠTITA OKOLIŠA
12. REFORMA POLITIČKOG SUSTAVA
13. ENERGETSKA POLITIKA, INFRASTRUKTURA I PROMET
14. OBRAZOVANJE, SPORT I KULTURA
15. REORGANIZACIJA SIGURNOSNIH I OBRAMBENIH SNAGA
16. ODRŽIVOST NEKREDITNOG UREĐENJA
Ajme pa ovo je škandalozno...
Nema nigdje reptila, guštera, iluminata, chemtrailsa... pa za koga ću ja to glasovat...
2. OTPIS DUGOVA
3. ZAPOŠLJAVANJE
4. POREZNA I FISKALNA REFORMA
5. LUSTRACIJA
6. MEĐUNARODNA POLITIKA – IZLAZAK IZ EU I NATO
7. PONIŠTENJE PRETVORBE I PRIVATIZACIJE
8. DONOŠENJE NOVOG USTAVA I ZAKONA TE REFORME UPRAVE
9. REFORMA ZDRAVSTVA I DEMOGRAFSKA OBNOVA
10. RENESANSA POLJOPRIVREDE I PROGLAŠENJE ISKLJUČIVOG GOSPODARSKOG POJASA
11. ZABRANA GMO-a, DEKONTAMINACIJA I ZAŠTITA OKOLIŠA
12. REFORMA POLITIČKOG SUSTAVA
13. ENERGETSKA POLITIKA, INFRASTRUKTURA I PROMET
14. OBRAZOVANJE, SPORT I KULTURA
15. REORGANIZACIJA SIGURNOSNIH I OBRAMBENIH SNAGA
16. ODRŽIVOST NEKREDITNOG UREĐENJA
Ajme pa ovo je škandalozno...
Nema nigdje reptila, guštera, iluminata, chemtrailsa... pa za koga ću ja to glasovat...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Tadaaaaam!
http://www.s-p.hr/zabrana-gmo-a-dekonta ... a-okolisa/

Ako si lijen otvarati link ili se planiraš napraviti blesav, radi se o linku na njegov program, točka 11. Zabrana GMO-a, dekontaminacija i zaštita okoliša. Citat je sljedeći:
Zabrana zaprašivanja
- primjeri iz svijeta sve više dokazuju da chemtrailovi postoje te da se zaprašivanje odvija bez znanja javnosti što povlači motive takvog čina
- zalažemo se za trenutačno zaustavljanje zaprašivanja te pokretanje istrage.
Ako si lijen otvarati link ili se planiraš napraviti blesav, radi se o linku na njegov program, točka 11. Zabrana GMO-a, dekontaminacija i zaštita okoliša. Citat je sljedeći:
Zabrana zaprašivanja
- primjeri iz svijeta sve više dokazuju da chemtrailovi postoje te da se zaprašivanje odvija bez znanja javnosti što povlači motive takvog čina
- Euklid
- old school
Da, ali to su pravi chemtrailovi o kojima sam već pisao na trkelju,Zekoslawa » wrote:Tadaaaaam!
Zabrana zaprašivanja
a ne ovi exačini reptilski, koji služe za ovladavanje ljudima...
A mogla si i ovo drugo kopirati, sve užas do užasa, jedna laž veća od druge, ne znaš koja ideja im je luđa od koje:
Proizvodnja i ekonomija moraju se odvijati na novom promišljanju – ljudi na prvom mjestu, ljudi ispred profita. Zdrav okoliš je ljudsko pravo.
GMO TEMATIKA
Totalna zabrana GMO proizvoda, hrane i sjemena
- GMO proizvodi su jedna velika enigma koja diljem svijeta otvara stotine pitanja na koje ćemo odgovore dobiti tek za nekoliko generacija.
GMO agendu promoviraju prije svega velike multinacionalne agrokemijske kompanije, a njima interes nije dobrobit stanovništva, već isključivo profit, a postoje mnoga istraživanja, sudske tužbe i iskustva drugih zemalja prema kojima se jasno vidi kako su GMO proizvodi veoma štetni za okoliš i čovjeka. Hrvatska i hrvatski ljudi neće biti pokusni kunići takvim interesnim skupinama i zbog toga se zalažemo za totalnu zabranu uz velike sankcije prekršiteljima.
Odbacivanje koncepta Codex Alimentarius i Agenda 21 – ova uredba UN-a vraća mnoge već prije zabranjene kemikalije natrag u prehrambenu industriju
Ekološki pristup
- u svim ekonomskim koracima pojačano se uzima ekološka komponenta i mijenja se način razmišljanja
DEKONTAMINACIJA
Dekontaminacija i odbacivanje prljavih tehnologija
- voda u Europi onečišćena je pesticidima, antibioticima, hormonima, teškim metalima
- zrak je također onečišćen štetnim plinovima, a zadnja istraživanja pokazuju da je ispušni plin dizel motora kancerogen, a benzinskog potencijalno kancerogen
- tlo je onečišćeno pesticidima, fungicidima, insekticidima
- u Tihom oceanu postoje plutajuće hrpe smeća velike poput manjih država što za posljedicu ima oštećeno i narušeno zdravlje ljudi
Zabrana zaprašivanja
- zalažemo se za trenutačno zaustavljanje zaprašivanja te pokretanje istrage
ZAŠTITA OKOLIŠA
- nedopustivo je oštećivanje ili onečišćenje prirodnih rezervata
Zaštita životinja
- zaštita životinja – humaniji pristup
- zabranit ćemo usmrćivanje životinja u skloništima
..bas me zanima kako misle ponistit pretvorbu i privatizaciju? misle uhvatit kemtrjelove, prodat ih i kupit vremeplov?
a tocku jedan..pa najlakse im je ukinut novac. a za izac iz nata i eu, treba samo stavit ruku na oci i rec im..evo, mi izasli..

a tocku jedan..pa najlakse im je ukinut novac. a za izac iz nata i eu, treba samo stavit ruku na oci i rec im..evo, mi izasli..
kako kome je gmo los. aj iskreno, bil ti radje jeo monsanto genetsku mrkvu ili da ti zivi zid da negenetsku mrkvu..MightyMe » wrote:Zašto je GMO loš?
I nagradni zadatak: Pokuašaj pronać točku za koju bi koju bi moga provest s obzirom na svoje ovlasti.
Anogransku mrkvu, normalno...a unda » wrote:
kako kome je gmo los. aj iskreno, bil ti radje jeo monsanto genetesku mrkvu ili da ti zivi zid da negenetsku mrkvu..
- Euklid
- old school
Ma to sam zabucao nešto. GMO je dobar... odličan čak.MightyMe » wrote:Zašto je GMO loš?
Samo ti navali na njega kad dođe na police.
Polako... 1. predsjednički izbori a onda ako se na parlamentarnim udruže s ORaH-om eto belaja...MightyMe » wrote: I nagradni zadatak: Pokuašaj pronać točku za koju bi koju bi moga provest s obzirom na svoje ovlasti.
-
- Information
-