precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 Dec 2014, 03:25

Eto... od cijelog niza odličnih ideja koje dolaze od skupine mladih ljudi kojima je pun kua nepravde, pljačke, nefunkcioniranja institucija... vi ste se uhvatili chemtrailsova i ne puštate.

Ali to više govori o vama.

Žalosno, jer ste i sami podstakli da se nešto u ovom društvu promjeni na bolje i vidjeli ste koliko je to mukotrpno i nezahvalno.

Bilo bi fer da barem ovim mladim entuzijastima ne bacate klipove pod kotače.

Znam, previše je to za vas... :tuzni:

'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 14 Dec 2014, 03:28

MightyMe » wrote: Ajde pročitaj tamo prvi FAQ i pogledaj najoptomističnije modele. :facepalm:
Ajde ti prvo pročitaj koja je godina bila najtoplija pa da prvo taj misterij riješimo. :giggle:

A što se tiče modela dovoljno je reći da se prema modelima iz 2007. sav led na Himalaji trebao otopiti.

Čini se da ništa od toga...
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Euklid » wrote:Eto... od cijelog niza odličnih ideja koje dolaze od skupine mladih ljudi kojima je pun kua nepravde, pljačke, nefunkcioniranja institucija... vi ste se uhvatili chemtrailsova i ne puštate.

Ali to više govori o vama.

Žalosno, jer ste i sami podstakli da se nešto u ovom društvu promjeni na bolje i vidjeli ste koliko je to mukotrpno i nezahvalno.

Bilo bi fer da barem ovim mladim entuzijastima ne bacate klipove pod kotače.

Znam, previše je to za vas... :tuzni:
najprije bi bilo fer da ti mladi ljudi malo posjete psihologe.. ako vec ne zele ucit. :D
MightyMe

Možemo o tome kako hadezeovac, ovaj haenesovac Ivan, ovaj Davor, Šuker ide u Bankok.. :D
Euklid
old school

Post 14 Dec 2014, 03:29

..a unda » wrote: najprije bi bilo fer da ti mladi ljudi malo posjete psihologe.. ako vec ne zele ucit. :D
Eto, to je upravo to o čemu pričam... :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 03:30

Euklid » wrote:
Eto, to je to o čemu pričam... :tuzni:
e, pa o tom i ja pricam. :D
Zekoslawa

Post 14 Dec 2014, 03:30

..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 03:34

..znaci, jos dvajst godina sranja plus ludila.. :D
MightyMe

Post 14 Dec 2014, 03:36

Euklid » wrote:
Ajde ti prvo pročitaj koja je godina bila najtoplija pa da prvo taj misterij riješimo. :giggle:

A što se tiče modela dovoljno je reći da se prema modelima iz 2007. sav led na Himalaji trebao otopiti.

Čini se da ništa od toga...
Izgleda da si mi odgovorija na pitanje o statistici. :raspa:
Valjda je bila 2000. ili 1998, imaju jebeno dobar odziv ti kemtrejlsi. Osin kad se radi o glečerima i svemu ostalome.. Tad triba dugo da se popravi :D
A ova izjava o modelima je proporcionalna tvom razumijevanju statistike. Kao i inzistiranje na jednoj najtoplijoj godini. :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 03:37

MightyMe » wrote: Izgleda da si mi odgovorija na pitanje o statistici. :raspa:
Valjda je bila 2000. ili 1998, imaju jebeno dobar odziv ti kemtrejlsi. Osin kad se radi o glečerima i svemu ostalome.. Tad triba dugo da se popravi :D
A ova izjava o modelima je proporcionalna tvom razumijevanju statistike. Kao i inzistiranje na jednoj najtoplijoj godini. :D
..ali u splitu je nekidan izmjerena najvisa tepmeratura od kada postoje uopce najvise temperature.. :D
MightyMe

Post 14 Dec 2014, 03:39

Evo pomoć ću ti još malo. Recmo da želiš napravit oblak u obliku kugle radijusa 1 km. I da ti za metar kubni oblaka triba jedan jedini gram čudomiksa. Kad uvališ brojeve unutra, ispadne da ti za takav oblak triba 4 000 tona čudomiksa. Pičkin dim. :zubo:
MightyMe

Post 14 Dec 2014, 03:41

..a unda » wrote: ..ali u splitu je nekidan izmjerena najvisa tepmeratura od kada postoje uopce najvise temperature.. :D
To može bit indikativno, ali samo po sebi ništa ne znači. Statistički gledano. Uvik tribaš imat okolinu nekakvu.
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 03:43

MightyMe » wrote:Evo pomoć ću ti još malo. Recmo da želiš napravit oblak u obliku kugle radijusa 1 km. I da ti za metar kubni oblaka triba jedan jedini gram čudomiksa. Kad uvališ brojeve unutra, ispadne da ti za takav oblak triba 4 000 tona čudomiksa. Pičkin dim. :zubo:
..jel to meni pomazes? nemoj meni.. pusti mene, nemoj meni pomagat. :D

bojim se da ce sviboru uskoro trebat pomoc. ne zna u sta se uvalio. on misli da je zivot surke babe jurke.. :kokice:
MightyMe

Post 14 Dec 2014, 03:44

..a unda » wrote: ..jel to meni pomazes? nemoj meni.. pusti mene, nemoj meni pomagat. :D

bojim se da ce sviboru uskoro trebat pomoc. ne zna u sta se uvalio. on misli da je zivot surke babe jurke.. :kokice:
Ma nisan tebi, ti si se tu uvalija priko reda. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 03:45

MightyMe » wrote: To može bit indikativno, ali samo po sebi ništa ne znači. Statistički gledano. Uvik tribaš imat okolinu nekakvu.
pusti ti price. moja okolina je je bila najtoplija od kad postoji najtoplije i to znaci. statisticki i nestatisticki, to je bio najtopliji dan, pa sad kako ce to ko racunat, ne znam.. :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 03:47

MightyMe » wrote: Ma nisan tebi, ti si se tu uvalija priko reda. :zubo:
euklidu pomoc? stas mu pomagat, on je siguran u ono sto misli.. :D
MightyMe

Post 14 Dec 2014, 03:49

..a unda » wrote: pusti ti price. moja okolina je je bila najtoplija od kad postoji najtoplije i to znaci. statisticki i nestatisticki, to je bio najtopliji dan, pa sad kako ce to ko racunat, ne znam.. :D
Al ako je cili misec malo iznad prosjeka i onda se dogodi takav dan, to znači nešto. Al ako je cili misec prosječan i to se dogodi, to klimatološki ništa ne znači. Šta ne znači da nije zanimljiva pojava iz nekih drugih razloga. :D
MightyMe

Post 14 Dec 2014, 03:52

..a unda » wrote: euklidu pomoc? stas mu pomagat, on je siguran u ono sto misli.. :D
Ma nije da misli, on to zna :D
jednokratni klon

Post 14 Dec 2014, 06:14

Baš kad ja spavam se ovdje cijelu noć odvija luda zabava. :crying:

:S :S :S :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :facepalm:

Ex nije rekla da su su chemtrailsi djelo ljudi guštera nego da ljudi koji vjeruju u njih obično vjeruju i u guštere, ali dobro, može to ić i bez 2u1, vidim. :zubo:

Chemtrailsi, pazi sad, ne postoje. Dakle, ne postoje. Ni pravi ni krivi. Ne da mi se sad keljit linkove gdje je dokazano koliko je besmisleno da avioni nekog zaprašuju jer idem nazad leć, ali guglaj Euklide.
Postoje contrailsi, dakle, običan trag aviona. Ne postoji zaprašivanje.

Jebote, to je teorija zavjere kao i svaka druga, o tome pričam. http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_ ... acy_theory
Arguments have been dismissed by the scientific community: such trails are simply normal water-based contrails (condensation trails) which are routinely left by high-flying aircraft under certain atmospheric conditions.[4]
E sad, kad netko ide unatoč znanosti dokazivati da ipak postoje, taj je ugazio u teoriju zavjere i to nije ništa drukčije od teorije zavjera o reptilima, gmo itd.

Za daljnje info guglaj chemtrails hoax.

Iako, blaženo doba Interneta gdje za svaku tvrdnju imaš objašnjenja i članaka koji joj idu u prilog pa ovakve teze i opstaju. Ali zato je tu znanost koja objašnjava takve pojave. Ako se maknemo od znanosti, uvijek nam ostaje pseudoznanost, reptili, gmo, necijepljenje, gušteri. Za sve to ljudi imaju dokaze.
karambol

Post 14 Dec 2014, 08:05

Što je gušter manji to više želi biti krokodil. :zubo:

Možda malac i postane predsjednikom, možda...možda se skupi dovoljno onih koji će mu pokloniti tu priliku. I kaj onda? Ništa. Baš ništa. Jutra će biti ista. Kako je lijepo danas bilo svitanje...isto će biti i ukoliko predsjednik bude malac koji vjeruje da može činiti sve i svašta.
No, kad postane krokodil mnogi će mu htjeti oderati kožu zbog svojih cipela. :zubo:
I neka postane...i kaj će se desiti? Ništa. Nema alate. Nema revolucionara. Ajde, možda ih ima, ali malo.
Nije se još susreo s birokracijom, međunarodnim pravom, polugama moći ne upravlja...ukratko laprda nekakve bajke, puše u žar i to je to.
Bit će strgan i pojeden.
Osim ovakvih zanesenjačkih kolumni poput Modrićkine neće biti drugog efekta. :D
Euklid
old school

Post 14 Dec 2014, 10:16

Zekoslawa wrote:http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumn ... ak-Vilibor

Evo, ko da je Čiča pisao.
:S :S :S

Isuse, najezio sam se koliko je clanak dobar. Pogotovo zadnji pasos.

Da nisam musko cak bih i zaplakao malo... da me niko ne vidi... :tuzni:
Euklid
old school

Post 14 Dec 2014, 10:21

MightyMe wrote:Evo pomoć ću ti još malo. Recmo da želiš napravit oblak u obliku kugle radijusa 1 km. I da ti za metar kubni oblaka triba jedan jedini gram čudomiksa. Kad uvališ brojeve unutra, ispadne da ti za takav oblak triba 4 000 tona čudomiksa. Pičkin dim. :zubo:
Isuse, pa ti cak ni ne znas za tehnologiju pospjesivanja kisnih oblaka koju Ameri vec dugo provode u svojim poljoprivrednim krajevima i koja je posve legalna... :vidiga: :vidiga:
Euklid
old school

Post 14 Dec 2014, 10:27

Kolinda Kitarović wrote:Baš kad ja spavam se ovdje cijelu noć odvija luda zabava. :crying:

:S :S :S :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :facepalm:

Ex nije rekla da su su chemtrailsi djelo ljudi guštera nego da ljudi koji vjeruju u njih obično vjeruju i u guštere, ali dobro, može to ić i bez 2u1, vidim. :zubo:

Chemtrailsi, pazi sad, ne postoje. Dakle, ne postoje. Ni pravi ni krivi. Ne da mi se sad keljit linkove gdje je dokazano koliko je besmisleno da avioni nekog zaprašuju jer idem nazad leć, ali guglaj Euklide.
Postoje contrailsi, dakle, običan trag aviona. Ne postoji zaprašivanje.

Jebote, to je teorija zavjere kao i svaka druga, o tome pričam. http://en.wikipedia.org/wiki/Chemtrail_ ... acy_theory

E sad, kad netko ide unatoč znanosti dokazivati da ipak postoje, taj je ugazio u teoriju zavjere i to nije ništa drukčije od teorije zavjera o reptilima, gmo itd.

Za daljnje info guglaj chemtrails hoax.

Iako, blaženo doba Interneta gdje za svaku tvrdnju imaš objašnjenja i članaka koji joj idu u prilog pa ovakve teze i opstaju. Ali zato je tu znanost koja objašnjava takve pojave. Ako se maknemo od znanosti, uvijek nam ostaje pseudoznanost, reptili, gmo, necijepljenje, gušteri. Za sve to ljudi imaju dokaze.
Ajde pitaj Vijetnamce da li ih je neko svojedobno zaprasivao otrovima iz aviona ili je i to suluda teorija urote... :raspa:

Sto se tice nemogucnosti stvaranja oblaka iz aviona cudno je da Ameri vec godinama ulazu milijune dolara u tu tehnologiju koja im se pokazala vrlo korisna u poljoprivredi... :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 11:03

Euklid » wrote:
Ajde pitaj Vijetnamce da li ih je neko svojedobno zaprasivao otrovima iz aviona ili je i to suluda teorija urote... :raspa:

Sto se tice nemogucnosti stvaranja oblaka iz aviona cudno je da Ameri vec godinama ulazu milijune dolara u tu tehnologiju koja im se pokazala vrlo korisna u poljoprivredi... :raspa:
kakve veze ima vijetnam s kemtrejlsima? mislim, jel smo mi to u nekom ratu? :D

sad su kemtrjelski krivi sto zagreb po mjesec dana ne vidi ni sunca ni mjeseca? mora bit da je to neka urota lobista proizvodjaca bure, kako bi tako mogli izvozit i prodavat buru po vecoj cijeni. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Dec 2014, 11:11

Euklid » wrote: :S :S :S

Isuse, najezio sam se koliko je clanak dobar. Pogotovo zadnji pasos.

Da nisam musko cak bih i zaplakao malo... da me niko ne vidi... :tuzni:
dos pasos..

divno nesto. mali princ. svibor mali princ. :tuzni:

..amo svi glasat za svibora iz sazaljenja ili barem da sacuvamo dijete u nama. amo se svi uhvatit za rucice, izac na izbore i pjevat..vi ar d vooorld...
simbol ce nam bit..ruza..ili.. pupoljak.

i onda kad tako sa sviborom dodjemo na vlast, onda cemo sve te koji su opljackali sve to, streljat, mlatit, zabranit cemo da idu avijoni, svak ce imat vrtal za mrkve i svoju banku, napravit cemo hiperinflaciju da mozemo sve zaposlit i dat cemo zlata, svima cemo dat zlata..

:D :D
  • Information