Mače traži topli dom
Ne znam, isprobala sam već par vrsta i uvijek ista stvar. Još mi se čini da je ovaj DM-ov najbolji, fino se gruda i već 6 dana se nije usmrdio. Al zapravo i meni ispadne otprilike 10 kila mjesec dana, tu negdje, možda koja kila više. Ne znam, možda je i do mene, ali ja ne mogu to gledati nakon tjedan dana, uvijek tu ima još sitnih komadića kad povadiš produkte, tako da mi je to fuj, sve i da ne vonja. Ona s tim šapicama meni ide u krevet, tako da mi se ne mili pomisao na to da šeće po pijesku koji se nije mijenjao deset dana, ma što oni napisali na ambalaži. Zato sad tražim neko jeftinije rješenje, da ne trošim puno na pijesak, pa ga mogu mirne duše bacati. Još nisam isprobala pelete, planiram i to. Navodno to manje vonja i manje se razbacuje.
-
jednokratni klon
Nemoj je previše razmazit, nikad neću zaboravit slučaj jedne kojoj se mačak posrao u hranu jer nije bila vrsta Whiskasa koju voli. 
Kolinda Kitarović » wrote:Nemoj je previše razmazit, nikad neću zaboravit slučaj jedne kojoj se mačak posrao u hranu jer nije bila vrsta Whiskasa koju voli.
Kolinda Kitarović » wrote:Nemoj je previše razmazit, nikad neću zaboravit slučaj jedne kojoj se mačak posrao u hranu jer nije bila vrsta Whiskasa koju voli.
A ne, ne, što se tiče hrane, nisam baš permisivna. Dobije tu svoju vrećicu pola ujutro, pola navečer, ostatak dana ima kekasa. Pokušala sam joj par puta dati poslastice, nije bila oduševljena, pa to više i ne kupujem. Ne želim je zdebljati, to mačkama nije uopće zdravo.
Ajme, moj pokojni Puki jednom je ostao doma bez pristupa zahodu, pa se usrao u vlastitu zdjelicu. Bila sam ganuta.
upravo to, kad ima sve karakteristike zbog koji i je to sto je. njih jos nisu previse sjebali kao pse, ali i njih deformisu nazalostZekoslawa » wrote:Viš, ja volim mršavije mačke. Ne ko da su iz logora ispale, ali da zadrže tu svoju eleganciju i gracioznost zbog koje su difne.Ali da, i nije samo estetika, dobiju dijabetes i svašta kad su debele.
Nekidan sam čitala naputke kako mačku učiti da daje šapu, dođe kad je zoveš, sjedne i to. I onako, slatko je to, i moja je još mala i mogla bih je vjerojatno to naučiti, al onda se mislim pa to je mačka i imam je zato što je takva kakva jest, neću radit pasa ni cirkusanta od mačke. Volimo ih zato što su neodgojive. 
A baš. Trga to s nekim luđačkim pogledom. I još gleda u mene dokle god ne dođem do nje. Iz nekog razloga mrzi taj tepison. Ma mislim, nije to neki skuppcjeni tepison, ali nije gadan i nije neki najjeftiniji. Računala sam na to da će ga uništiti, ali ne baš za mjesec dana. 
..odvedi je u veta. vjerojatno se radi o nekoj upali lojinih ili nekih drugih zlijezda.Zekoslawa » wrote:Napipala sam Loli nekakvu kvrgu na trbuhu, oko jedne od sisa. Ajme majko.
jel se tjerala ona do sada? kolko je ono uopce stara?
Vodit ću je i veterinaru i homeopatu i kome god treba, samo neka mi netko kaže da će moje malo biće biti dobro. Nisam se ovako naplakala ni kad mi je ćaća bija smrtno bolestan. Eto mi ta čuvena moja staloženost i optimizam. Ne usudim se ni guglati. I moram se saabrati jer mi je ujutro dedlajn.
Undo, ima oko pet mjeseci sad, nije se tjerala. Ili barem ja za to ne znam, ali ne djeluje mi tjerajuće, ponaša se uobičajeno. I nije još sterilizirana, idući mjesec bi trebala.
Ništa je ne boli na dodir, premda je podivljala jer sam je izgnjavila da je ispipam. Ali ne cvili i ne pokazuje da je išta boli. I nisam umislila, zbilja je kvrga, ima sigurno centimetar promjera.
Undo, ima oko pet mjeseci sad, nije se tjerala. Ili barem ja za to ne znam, ali ne djeluje mi tjerajuće, ponaša se uobičajeno. I nije još sterilizirana, idući mjesec bi trebala.
Ništa je ne boli na dodir, premda je podivljala jer sam je izgnjavila da je ispipam. Ali ne cvili i ne pokazuje da je išta boli. I nisam umislila, zbilja je kvrga, ima sigurno centimetar promjera.
-
jednokratni klon
Bit će u redu, to je vjerojatno neka lojnica i nešto takvo bezopasno.
pa ne nuzno. a mozda je i malo boli, ko zna. jel ima promjene u ponasanju, jel se nesto umirila, kao ono nevoljka i tako? ..jede, pije? ..piski, kaki?Zekoslawa » wrote:A to bi valjda bolilo, ako je upaljeno.
cuj, sto bilo da bilo, treba je ..ako mozes, ujutro vodit u veta, sto prije to bolje, svi ce bit mirniji, i ona, i ti..
-
jednokratni klon
Može biti i neki apces pa to probuše i daju antibiotike, ne mora biti najgore.
-
- Information
-