Euklid wrote:Ovo mogu potvrdit iz prve ruke... nisam vidio bolju zenu za volanom...
Ovdje ja kukam o vremenu
- Nenia Salonitana
kriste, o kriste.
prošli su najkraći dani u godini, sad je svako malo dan za minutu dulji.
minuta po minuta pa dođemo do toga da sunce bliješti u 20h.
prošli su najkraći dani u godini, sad je svako malo dan za minutu dulji.
minuta po minuta pa dođemo do toga da sunce bliješti u 20h.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nakon ekstremno toplih dana za prosinac, stizu nam ekstremno hladni dani.
Nista cudno, ali ovaj put ekstremne hladnoce obuhvatit ce i kompletnu Dalmaciju.
Chili, zec, ex, miky, unda... cuvajte se...
Nista cudno, ali ovaj put ekstremne hladnoce obuhvatit ce i kompletnu Dalmaciju.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ovdi u brelima je bas zastudenilo, navodno da u bastu pada snig. Bas volim ovakvo vrime, imam sve ovdi, i da padne snig super, al da se otopi do nedilje i mog glasa za sincicaEuklid » wrote:Nakon ekstremno toplih dana za prosinac, stizu nam ekstremno hladni dani.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Euklid » wrote:Nakon ekstremno toplih dana za prosinac, stizu nam ekstremno hladni dani.
ma da ti pravo kažem, nije meni hladnoća toliko mrska koliko sumorno vrijeme s puno vlage, e to ne volem
nek je i bura, najmiliji moj vjetar, da ne kažem moja draga vjetra, samo nek sunce blješti...sunca nam dajte, sunca
srećmo, idu dani, pa tako će se i ovaj suncostaj pokrenit i donijet svjetlo
neka bude svjetlo !!! reče čili i bi svjetlo
kurvanjski avatar, a
Ovako i meni.Chilimama wrote:
ma da ti pravo kažem, nije meni hladnoća toliko mrska koliko sumorno vrijeme s puno vlage, e to ne volem
nek je i bura, najmiliji moj vjetar, da ne kažem moja draga vjetra, samo nek sunce blješti...sunca nam dajte, sunca
Jutros je bilo hladno, al ispijanje kave piljeci u bljestavo sunce je bilo apsolutno
A sad sam se fino umotala u dekicu, skuvala tursku kavu, citam Larssona i uzivam u zimskog ugodjaju knjize
Samo da jos sutra ne bude padalina, moram vozit
Sjetilo me kad sam jednom taman utekla mećavi i stigla u zg prije nego se sručilo. A bila sam uvjerena da ću zapeti. I kad me frendica s ljetnim gumama odvela do Balaševića u Arenu.
Jebatga, nekad i imam sreće.
Mogla sam ili propustit koncert ili poginuti. 
Ma svako malo je neko sranje, meni je ćaća jednom zapeo jedno 6 sati u ovo doba godine. A ja mrzim bus.Eks » wrote:Sjetilo me kad sam jednom taman utekla mećavi i stigla u zg prije nego se sručilo. A bila sam uvjerena da ću zapeti.
Stara cesta, fuj. Autoceste. <3Zekoslawa » wrote: Ma svako malo je neko sranje, meni je ćaća jednom zapeo jedno 6 sati u ovo doba godine. A ja mrzim bus.I mrzim staru cestu, ono kad se taman nekako namjestiš, pa onda svako malo opizdiš glavom u staklo u okukama.
Editirala sam.
Isuse, vani je takva bura i takva kiša da je to horor. Ona mrzla zimska kiša.
Isusekriste, riskirat život zbog cmizdravog Đoleta.Eks » wrote:
Stara cesta, fuj. Autoceste. <3
Editirala sam.
I ovdje je isto krenulo, smrzla sam se pet minuta dok sam rastrla robu vanka.
U zadnji tren sam saznala da moram pješačiti po poledici do stajališta tramvaja, a ona je imala samo službeni auto s ljetnim gumama i morala se uspeti na uzbrdicu. Nemam pojma kako sam ostala živa, ali isplatilo se.Zekoslawa » wrote: Isusekriste, riskirat život zbog cmizdravog Đoleta.![]()
![]()
![]()
I ovdje je isto krenulo, smrzla sam se pet minuta dok sam rastrla robu vanka.Mislim da ću sutra metnit i kapu s mačjim ušima, onda znate koja je ura.
Strašno je. Lijepo napokon što je zima, ali i strašno. Zadnji put se ovakvih zima sjećam 2008-e ili prije petnaest godina.
Jesi mu onda itnila grudnjak i tako to sve?Eks » wrote:
U zadnji tren sam saznala da moram pješačiti po poledici do stajališta tramvaja, a ona je imala samo službeni auto s ljetnim gumama i morala se uspeti na uzbrdicu. Nemam pojma kako sam ostala živa, ali isplatilo se.
Strašno je. Lijepo napokon što je zima, ali i strašno. Zadnji put se ovakvih zima sjećam 2008-e ili prije petnaest godina.
Ma je, a sjeti se 2012. i one mećave i snijega od pola metra.
Nisam.Zekoslawa » wrote: Jesi mu onda itnila grudnjak i tako to sve?
Ma je, a sjeti se 2012. i one mećave i snijega od pola metra.
Je, ali ta je kasno počela, isto je bilo ovako nekako do prosinca i onda je u veljači popizdilo. Nekad su zime počinjale krajem desetog.
Aki je vec pocela kisa u zd? Ovdi u brelima nije jos, ali bura dere u svih sesnaestEks » wrote:
Stara cesta, fuj. Autoceste. <3
Editirala sam.
-
- Information
-