patentiraj te ideje.miky0 » wrote:
Mate ti je undin frend. A taj frend je dolazija ovdi citat moje ideje
ali, nemoj bit previse uporan i previse se uzivit, da ti znas kolko ima onih sta misle da su napoleon..
vidim vidim... samo ti razumiješ kako na jednoj temi jesi uz matu a na drugoj nisi, kako ex i zec na jednoj temi ne razumiju pročitano a na drugoj su već eksperti...
nejebo keruma.miky0 » wrote:
Daj dogovori se sam sa sobom, jeli pidrzavas matu ili nepodrzavas. Odgovor ocekuju Ex i Zec.
Jebo keruma, sta ga spominjes? A znam, imas istu taktiku ko ivo i kujundzic a i kolinda
to razumiju svi koji malo misle..Euklid » wrote:
vidim vidim... samo ti razumiješ kako na jednoj temi jesi uz matu a na drugoj nisi, kako ex i zec na jednoj temi ne razumiju pročitano a na drugoj su već eksperti...![]()
Pitala te Ex kako to da ne podrzavas mene a podrzavas Matu. Nisi joj odgovorija. Imas tamo, neda mi se trazit...a unda » wrote:
nejebo keruma...pa sta ti sad smeta kerum, on je tvoj.
pa kad budu pitale eks i zec, njima cu i rec.![]()
.. ti u medjuvremenu procitaj kapital. marksov.
kako nisam kad jesam.miky0 » wrote:
Pitala te Ex kako to da ne podrzavas mene a podrzavas Matu. Nisi joj odgovorija. Imas tamo, neda mi se trazit.
tako je.....a unda » wrote:
to razumiju svi koji malo misle..
i zasto mislis da se tu radi o dvije teme? nema to veze koja je tema i di. treba samo znat sto govoris, a to mozes samo ako mislis, ne ako prepisujes.. .D
I sta si odgovorija
Pa naravno. Vajda znas sta si odgovorija. Nisam ja odgovorija umisto tebe
Ko je reko da nije tako? Tako je..a unda » wrote: pa ne reba mi tvoje priznanje, naravno da je tako. jedino za tebe i mikija nije tako.
sta pa naravno? jebise ti, plati pa cu rec.miky0 » wrote:
Pa naravno. Vajda znas sta si odgovorija. Nisam ja odgovorija umisto tebe![]()
Al dobro aj, nemoj se mucit, svi znamo da si ti na ovom forumu svjetski sampion dvostrukih mjerila.
Ujutro rano imam vjezbe u bolnici, pa odo lec.
I dogovori se sam sa sobom, jesi li ili nisi uz ovo sta mi podrzavamo, ili si i dalje za veleizdajnicku kastu. Ili si za matu/mene i eukluda, pa i vibora.
pa sta cu ja kad nisu na istoj temi.Euklid » wrote:
Ko je reko da nije tako? Tako je
Tema o radničkoj fronti i tema o Vilibaldu nisu dvije različite teme.
Ja se tu potpuno slažem.
Jedino se još ti moraš dogovorit sam sa sobom, losom i irvasom...![]()
![]()
a šta ću ti ja kad si sam uveo u priču da je radnička fronta ista tema s viliborom..a unda » wrote: pa sta cu ja kad nisu na istoj temi.
pernar i svibor i ti i miki, to je uvijek jedna tema i nema se tu sta puno pricat. mos se samo malo ovako, jel, ono..
meni je zao sto vi vidite crno bijelo, al i to nije neciji tudji problem.
da, da... a ovo sam ja napisao...
..a unda » wrote:
i zasto mislis da se tu radi o dvije teme? nema to veze koja je tema i di. treba samo znat sto govoris, a to mozes samo ako mislis, ne ako prepisujes.. .D
Ček da osposobim normalan nick, deaktivirala sams e da ne kažem svašta euklidu pa da me ne prokune.
Željka Markić » wrote:
Ček da osposobim normalan nick, deaktivirala sams e da ne kažem svašta euklidu pa da me ne prokune.
a ne znam, možda si mislio da su Radnička fronta i Vilibald - predsjednik 3 različite teme, ili 4...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests