..mali je u to vrijeme stiska svoju gljivu..Euklid » wrote: Josipović, Kolinda i Kujundžić jedva dočekali stisnuti ruke koje je još jučer ljubio ratni zločinac
![]()
mali je valjda bio u gljivama za to vrijeme...
precjednički izbori
- Nenia Salonitana
malo kasnim s komentarom jerbo sam imala intenzivne pripreme za ovaj veliki dan...
ono s kujundžićem i neovlaštenim kopanjem po sinčićevim kartonima je ogavno
tako nisko jedino mogu pasti (ex)hadezeovci.
uvijek kad pomisliš da su dosegli dno : zsem:, dogodi se novi tektonski pomak i jama se produbi.
mislila sam pisati mup-u, liječničkoj komori(?),ministru vargi, da euklide, i zoranu naravno
, ne znam ni sama kome sve, bila sam u žurbi, a sad sam strgana, to govno je prekršilo preko nekoliko zakona i sličnih aktića
-zakon o zaštiti tajnosti osobnih podataka (kako je točno ime zakona nebitno, znate na koji mislim)
- kodeks liječničke etike (da ga jebeš, kao struka moraju imati nešto takvo)
-zakon o pravima pacijenta ili kako se već zove
jeste za da to okačimo na grupi na fejsu i pozovemo da ljudi spamaju mailovima odgovorne?
ovo treba biti sankcionirano. dosta je malograđanskog podilaženja gospodi doktorima.
dokazi su na snimci. znao je da ga se snima.
ja bi oduzimala liječničku dozvolu za to, na par godina. dno.
realno za ovo mislim da bi mogla ići suspenzija. ono bitnije je da dubre postane ogledni primjerak njemu sličnoj gospodi doktorima.
vidim da sam ovo napisala s pogrešnim interpunkcijskim znakovima. kad zvučim i djelujem najsmirenije onda kuham iznutra vrlo blizu točki vrenja.
mali u prvom krugu dobiva moj glas upravo zbog ovog što mu je to exhdz dno napravilo, a doktor nek crkne od jada kad završi zadnji.
uvijek kad pomisliš da su dosegli dno : zsem:, dogodi se novi tektonski pomak i jama se produbi.
mislila sam pisati mup-u, liječničkoj komori(?),ministru vargi, da euklide, i zoranu naravno
-zakon o zaštiti tajnosti osobnih podataka (kako je točno ime zakona nebitno, znate na koji mislim)
jeste za da to okačimo na grupi na fejsu i pozovemo da ljudi spamaju mailovima odgovorne?
ovo treba biti sankcionirano. dosta je malograđanskog podilaženja gospodi doktorima.
realno za ovo mislim da bi mogla ići suspenzija. ono bitnije je da dubre postane ogledni primjerak njemu sličnoj gospodi doktorima.
vidim da sam ovo napisala s pogrešnim interpunkcijskim znakovima. kad zvučim i djelujem najsmirenije onda kuham iznutra vrlo blizu točki vrenja.
mali u prvom krugu dobiva moj glas upravo zbog ovog što mu je to exhdz dno napravilo, a doktor nek crkne od jada kad završi zadnji.
Nenia, svaka cast, i podrzavam te u nakani da se kujundzicu stane na rep, jer je prekrsio lijecnicki kodeks o sutnji. Ne znam dali to znaci ista pravno, ali eto valja pokusat.Nenia Salonitana » wrote:malo kasnim s komentarom jerbo sam imala intenzivne pripreme za ovaj veliki dan...
mislila sam pisati mup-u, liječničkoj komori(?),ministru vargi, da euklide, i zoranu naravno, ne znam ni sama kome sve, bila sam u žurbi, a sad sam strgana, to govno je prekršilo preko nekoliko zakona i sličnih aktića
vidim da sam ovo napisala s pogrešnim interpunkcijskim znakovima. kad zvučim i djelujem najsmirenije onda kuham iznutra vrlo blizu točki vrenja.![]()
..koja kopanja po zdravstvenim kartonima?Nenia Salonitana » wrote:malo kasnim s komentarom jerbo sam imala intenzivne pripreme za ovaj veliki dan...
mislila sam pisati mup-u, liječničkoj komori(?),ministru vargi, da euklide, i zoranu naravno, ne znam ni sama kome sve, bila sam u žurbi, a sad sam strgana, to govno je prekršilo preko nekoliko zakona i sličnih aktića
vidim da sam ovo napisala s pogrešnim interpunkcijskim znakovima. kad zvučim i djelujem najsmirenije onda kuham iznutra vrlo blizu točki vrenja.![]()
..il je kujundzic kopao po sviborovim ili cijim vec kartonima?
ako, jest, onda o ho. tj ako se pokaze ili dokaze da jest, tj ako postoje osnovane sumnje, sori sto se ovako pravno hladetiniram, trebalo bi taj postupak malo pocet gurat da se zamasnjak pocne okretat.
mislim da nije potrebno zurit, ako.. kako kazes, postoje neki dokazi ili tako nesto za sto bi ga se trebalo pocet razvlacit po medijima i sudovima.
trebalo bi to jelo jest hladno..
ako se sad u to krene naglo, kampanja, ovo, ono.. moglo bi to bit gadjanje u promasaj. a sto se mene tice, to sad nije inzistiranje na nekoj etici ili zakonu, nego aktivnost u kampanji.
mislim, ako oces tako pokazat svoju naklonost sviboru, mozes pokusat
sto se tice tog neceg, nekih kujundzicevskih ili hadezevskih skrupula, na to se odavno vec trebalo zaboravit, tj bit svjetan toga.. nece nista znacit kujundzicu sto ce on bit zadnji, njegova kanditura je vec cilj, to sto on proklamira uvijek ce imat nesto biraca, tj zavisno od situacije, koja mu baj d vej i nesto ide u prilog, mozda i vise nesto glasova, ali nista tu direktno bitno, osim kao organiziranje, grupiranje tog dijela biraca i glasova koji ce nakon sto prodju tu obuku, nastavit svoj rad u drugom krugu.
a do drugog kruga ce doc, to je ono sto je najizvjesnije, mogu rec dobrim dijelom i nazalost je to najizvjesnije.
trebalo bi bit nekako svjestan, barem onaj koga to sve zanima ili misli da ga zanima, da je sasvim solidan presjek glasackog tijela kujundzica i svibora, tj sad se tu hvataju ti pogubljeni biraci,svak sa svojim retorickim lasom i taktikom koja je jednom i dugom zajednicka, a to je jahanje na iracionalnosti, sto je opet, sasvim legitimno, i iskoristavanje, kazem, ove situacije, pokusaja stvaranja nekog vala koji ce to sve nositi, pa do u svibor-pernar slucaju, stvaranja pravog pravcatog birackog stampeda, tj preusmjeravanje tog stampeda na svoju neku korist.
nije to nista sto ovdje vec nije vidjeno zadnjih vise od dvadesetak godina i, naravno, ako cemo sami sebe shvacat ozbiljno i vazno, nije to nista bas bezopasno, i da ponovim neke komentare koji se isto pustaju kao dio kampanje koja mi kod svibora dizajnom i zgleda kao da se radi o pravoj pravcatoj religijskoj kampanji (isus luk, pravednik, istina, svjetlo, ,kralj obespravljenih, siromasnih, ugnjetenih, delozoranih, ovrsenih, opet taj neki treci put, a treba vidjet ko je sve kod nas, a i vani zagovarao te trece puteve i sto to znaci.. pa se onda ide na neki samilost, sazaljenje, on i pernar su sami, a ovih je dvoje, jadan mali svibor, itd).
s druge strane, ako cu vec tjerat mak na konac, na stranu sto je to kujundzic radio, ako je radio, to je prica za sebe, ali meni svibor boj ne izgleda bas nesto..necu rec neuracunljivo, ali ima tu nekog materijala, koji je vrlo, vrlo podatan za neko napredovanje neceg.
najprije, niej to za politicki svijet nista cudno, tamo vrvi sve od tih nekih dijagnoza, a ko zna, mozda su cak i nuzne za taj biznis, i nisam bas da se tu nesto rigidno ide tim putem i da se odmah nesto eliminira iz neke politike, radi nekih zdravst venih kartona, tj, pitanje je ko bi uopce onda ostao, ali i tu se krije neka ta, nazovimo je opasnost, citav je to jedan zatvoreni krug, brijanja, nabrijavanja, retorike, odnosa pojedinca i skupine, pa i mase.. i ako se to dovoljno brzo zavrti, svasta je tu moguce i tižu je potrebno zaista nekog kolektivnog razuma, edukacije neke politicke ili cak i ostale, one inace, ne znam, nesto, jer to je kao veliki tanker, jednom kad to krene, tesko je to vise zaustavit nekom voljom, aktiviranjem nekih sustava itd.
osim toga, svaki se i zbori kod nas dozivljavaju kao neki odlucni i tako se dodatno potencira ili igra ma, reci cu doslovno.. na ludilo, tako da je meni nekako manje vazno ko su svi ti kandidati (situacija za prosle predsjednicke izore npr je bila puno nekako zdrvija i veselije, ovo obiluje nekim misticizmom), nego mi je vaznije vidjet ti neki postoci koji ce se rasporedit sada u prvom krugu, jer ce to meni bit pokazatelj o zdravlju nacije i neki test za one izbore za godinu dana, pa malo iz prve pogledat zdravstveni karton ove nacije i vidjet jel se stanje ista poboljsava ili je to vec sve toliko kronicno da postaje sudbina..
kujundzic nije bitan, kazem, sto se tice ovih izbora, a nije ni svibor. ono, gud kap, bed kap, gud rebit, bed rebit, oboje imaju neku ulogu zeca i oboje imaju, kazem, debeli presjek istog birackog tijela.
- Nenia Salonitana
miky0 » wrote:
Nenia, svaka cast, i podrzavam te u nakani da se kujundzicu stane na rep, jer je prekrsio lijecnicki kodeks o sutnji. Ne znam dali to znaci ista pravno, ali eto valja pokusat.
znači, kako da ne. nepoštivanje liječničke tajne nosi sa sobom kazneznopravnu odgovornost.
samo ovo je još gore od toga.
kujundžić nije bio sinčićev doktor. kujundžića bi trebalo uz ovo gore teretiti i za zlouporabu položaja. nemaš ti šta kopati po kartonima ljudi koji nisu tvoj pacijent.
zamišljam takva dna i nazadnjačke sirovine koja završe medicinu pa onda iz zabave čitaju tuđe kartone i zabavljaju se, hahahahah, znaš marka? markova žena je imala gonoreju prije nego su se vjenčali. hahahaha. koji luzer.
svašta se s brda dokotrljalo i svašta će se sličnog i dalje dokotrljavati i glumiti gospodu ako ih ne spriječimo.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Nenia Salonitana wrote:malo kasnim s komentarom jerbo sam imala intenzivne pripreme za ovaj veliki dan...
Kujundzic je arhetipski hadezeovac... ali kao sto vidis nije on taj po kojem se na ovom topicu sasiplje drvlje i kamenje...
ja bih volio da mali pobjedi samo da se ovoj tzv. politickoj eliti pokaze da nije nezamjenjiva kao sto si je umislila
'if you fall, i'll be there' (floor)
"IVANE SINČIĆU, hvala ti što postojiš...!!
Od srijede,(24.12.2014.g ), osjećam se puno bogatija za jedno divno
poznanstvo,s našim Ivanom V. Sinčićem i moram to podijeliti s vama..
Imam dosta godina i životnog iskustva.
Radim kao profesor u srednjoj školi već 33 g i upoznala sam dosta
divnih,mladih ljudi, a s mnogima sam i do danas u kontaktu.
Darivali su mi puno pažnje i lijepih trenutaka u životu.
Ali, nitko na mene nije ostavio takav dojam kao Sinčić, za vrijeme tih
nekoliko sati u Puli!
(bila sam s učenicima prije 2 g i na prijemu kod predsjednika Josipovića)
Sinčić je donio neki čudni mir i nadu u mlade ljude,budućnost
,staloženost,dostojanstvo,iskrenost,suosjećajnost,jednostavnost,...,ali i
odlučnost.
Imala sam čudni osjećaj da ga dugo poznajem..
Još sam bila bolesna,ali nikada ne bih sebi oprostila da ga nisam otišla
dočekati..
Nije me briga ako ovo zazvuči patetično.
Ovo pišem namjerno ranije, prije zbora, bez obzira na rezultat,naravno...
Obožavam tog dečka!
Sretno, Ivane!"
Slobodanka Ilić Jokanović
eh. opet? ..pa dokle?.. hvala ti što postojiš...!!
..
Ali, nitko na mene nije ostavio takav dojam ..
.. donio neki čudni mir i nadu ..
Imala sam čudni osjećaj da ga dugo poznajem..
Obožavam ..

..ma naravno, dakuce..Ovo pišem namjerno ranije, prije zbora, bez obzira na rezultat,naravno...
Uh, dobro je. Kako je pocela, vec sam mislila da ce ju do kraja pisma vilibor izlicitmiky0 wrote:
Pa prokleta je cim postoji sansa za ono troje parazita.
Aha, a kako cemo sad opravdat josipovica?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/redovit ... aku-615942

Svima vama (ne euklidu) bi ja ukinija pravo na glasanje.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/redovit ... aku-615942
Redoviti tajni sastanci Karamarka i
Josipovića na Pantovčaku
Predsjednik države Ivo Josipović i predsjednik HDZ-a Tomislav
Karamarko imaju odlične odnose. Često se čuju telefonom, a
povremeno se sastaju i razgovaraju u četiri oka.
Svima vama (ne euklidu) bi ja ukinija pravo na glasanje.
Zivi zid vam porucuje:
Ako predsjednik postane itko drugi osim Ivana Sinčića, deložacije se
nastavljaju punom parom, imajte to na umu.
Ali ono sto je zanimljivo, svi kandidati prema sincicu su bili miroljubivi, cak stovise, hvalili su ga.
Aj da malo proanaliziram u kratkim crtama zadnjih josipovicevih 60 sekundi. Rekao je da okrece novu politiku, i moli gradjane za novi mandat da okrene politiku ka nekoj novoj republici. Glupo, totalno glupo, jer je tim cinom odbacio sav svoj dosadasnji rad (kojeg naravno nije bilo), te priznaje poraz svoje dosadasnje politike.
-
- Information
-