Šta ću... moram se snalazit... kad ne mogu koristit čemtrejlze...
Kao neki...
kakve veze to ima s onim sto sam rekao? njega isto neko moze izbacit iz stranke bez prava na zalbu. doduse, treba najprije bit glasanje neko, jelda, kao i sto je bilo.
Pa da. Nema nikakve...a unda » wrote:
kakve veze to ima s onim sto sam rekao? njega isto neko moze izbacit iz stranke bez prava na zalbu. doduse, treba najprije bit glasanje neko, jelda, kao i sto je bilo.
dakle, kakve to veze ima s onim sto sam rekao? kakve to veze ima i s cim?![]()
a onda nemoj.....a unda » wrote:
zamisli da sad ja kazem da ti pernar radi usmjerene zive zidove zavisno od onog sto je medijski isplativije, ili po tom nekom slicnom principu i ukusu? pravda po mjeri samopromocije pernara?
ali ja ti to necu rec..![]()
a ne znam... čovjek niti jednom u kampanji nije spomenuo čemtrejlze... dočim su ih vaša usta puna... iz dana u dan.....a unda » wrote:
kao svibor.
pa ako moze on, sta ne bi i ti.. zasto ne? kao da ce vam doc zulj na jezik od tih mantranja?
..kad? di? sta? kako? zasto?Eks » wrote:Koliko je onomad Kosor imala razlike pred Mesićem?
Pitam za glasove, postotke. Jer me zanima je li ovo veći uspjeh nego je onda Kosor imala...a unda » wrote: ..kad? di? sta? kako? zasto?
..aaa, kuzim, nije imala nikakve razlike..![]()
ali, nema to veze, sad bi trebali skrenut u vode npr da zamislimo kako bi to funkcioniralo u pernarovoj stranci, sljedbi i bi li pernar imao neki stranacki formular za clanove pu tem kojih ce se zalit prije izbacivanja.
ali, nema to veze, milanovic ce uvijek ostat milanovic, kakav je da je, a pernara tek ceka objavljivanje maj postnju ejdz kampfa..![]()
..a unda » wrote: pa eto, nema ama bas nikakve veze s onim sto sam rekao.. inace, sve se onda moze do vrum vruma nategnut ako se oce, a to je onda vec druga dimenzija problema..![]()
malo si mi histerican.Euklid » wrote:
a ne znam... čovjek niti jednom u kampanji nije spomenuo čemtrejlze... dočim su ih vaša usta puna... iz dana u dan...![]()
![]()
Pa eto... niti jedan jedini put ih nije spomenuo u kampanji...a unda » wrote: malo si mi histerican.
kako ih nije spominjao kad su mu bili u programu.![]()
..ono, cuj, imat u programu zabranu kemtrjelzova.. ono, u poli tickom programu imat zabranu kemtrellzova? ..pa ono, ok, eto. 16 posto vas je za to glasalo.. a ako to predje nekih mozda dvajst, trideset posto, onda ..kako je ono silo s mostovima i rijekom, pa onda to u vasoj varijanti.
.. ali mi nemamo kemtrejlzova. ma, dovest cemo mi vama i kemtrejlzove, ako treba..
sesnajst posto.. nije to zajebancija. moglo bi sa trideset vas posto i gusteri uc u ustav, naviknuli smo na ludiranja s ustavom..
![]()
cek, ja sam mislio na neku kandidaturu kosorice unutar hadezea..Eks » wrote:
Pitam za glasove, postotke. Jer me zanima je li ovo veći uspjeh nego je onda Kosor imala.
pa sta cu mu ja kad u rodjenoj kampnji ne spominje svoj rodjeni program. jel ga se stidi, sta? taman kad pomislis da ne moze ludje, a ono..Euklid » wrote:
Pa eto... niti jedan jedini put ih nije spomenuo u kampanji.
Za razliku od vas ovdje koji se ne možete otrgnuti od njih.
Od cijelog programa vi se zakačili baš na tu jednu rečenicu gdje se spominju.
A ja sam već nadugo i naširoko objasnio zašto se spominju.
Al najčudnije od svega je što ste se na čemtrejlzove zakačili vi koji ste dobar dio svog forumskog opusa ostavili na horoskopima.
Ono... Jupiter mi je u Jarcu - cijeli mjesec sam u kurcu. Mjesec mi u Merkuru - neću vidjet karu...
I baš takvi se idu čudit što neko spominje čemtrejlzove...![]()
![]()
To je velika razlika. Nije dobro, bome. Ovo je tijesno...a unda » wrote:
cek, ja sam mislio na neku kandidaturu kosorice unutar hadezea..![]()
![]()
po ovom sto vidim, u drugom krugu je bilo negdje 66-34 za mesica. u prvom mesic, kosor, miksic.. 49-20-17.
ali, druga su to bila vremena.. kolko se sjecam, tu je kosorica bila po tri zadatka.. prvi je bio da bude tu reda radi, drugi je bio da izgubi, treci da se ukloni nekam..![]()
pa, e to, valjda jest velika razlika. ne znam sad tocno sve te kalkulacije i matrice izborne, al i cini mi se da po njima nije dobro.Eks » wrote:
To je velika razlika. Nije dobro, bome. Ovo je tijesno.Čuj, Kolinda nije ništa bolja od nje, ali očito je stanje u društvu takvo da će čak takvu bezsadržajnu tuku instalirati jer je desna.
Ova recenica nema veze sa zdravim razumom...a unda » wrote: ali ce ipak milanovic ostat kakav takav socijaldemokrat.
Glupost. Nece ona pobjedit jer je ona desna, vec zato sto je josipovic lazni lijevi.Eks » wrote:
To je velika razlika. Nije dobro, bome. Ovo je tijesno.Čuj, Kolinda nije ništa bolja od nje, ali očito je stanje u društvu takvo da će čak takvu bezsadržajnu tuku instalirati jer je desna.
Dragi prijatelji Živog zida, pozivamo vas da izađete na drugi krug predsjedničkih izbora i na vaš glasački listić dopišete broj 3 i zaokružite Ivana Sinčića, kako biste spriječili da ga birački odbori pribroje HDZSDP kandidatima. Želimo poslati jasnu poruku, a to je da ni u snu nemamo namjeru podržati kandidate koji organizirano rade na gospodarskom i moralnom uništenju Hrvatske.
Ludilo traje dokle god zoki bude sidija za foteljom premijera a ne u ludari. Logicno.
ko ima? di? sta?Eks » wrote:Pa to je izvjestan ishod. Imaju Hrvatsku, zar ne? Neka je imaju.
Šta ko, šta me zajebavaš? HDZ. I ta desna bratija. Jesu ikad htjeli drukčiju RH? Jel ikad bila u planu drukčija? Nije. Je li izvedba ikad bila drukčija? Nije...a unda » wrote: ko ima? di? sta?
gledam malo opet ove karte glasacke, pa gledam malo split i tu neku okolicu, jako me podsjeca ta slika na situaciju iz lokalnih izbora 2009.
a sad ova slika, sto se dalmacije tice, mogu samo opet ponovit da nama ne treba predsjednik, nego dobar, dobar psihijatar.
premasuje to politiku, politika je tu samo vrh ledenog brijega,.. sp ada to vec u domen neke zestoke sociologije, javnog zdravstva, neceg takvog..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 10 guests