Eks » wrote:
Šta ko, šta me zajebavaš? HDZ. I ta desna bratija. Jesu ikad htjeli drukčiju RH? Jel ikad bila u planu drukčija? Nije. Je li izvedba ikad bila drukčija? Nije.
To je kao da u NDH pokušaš popravljati stvari iznutra. Ma benzinom, jebate, benzinom..
..e, to, to. i sta tu radit? kako? ..mislim, benzin i petrolj tu nece pomoc, tj hoce njima.
Jel ti možda vidiš da se borba protiv luđaka ikome isplatila? Jedino što je prolongirala divljanje i ludilo. Moglo se to odraditi ranije da nije bilo sila otpora. Daleko ranije je moglo eksplodirati. Gubili smo vrijeme. Neka sad bude karneval, neka rade što god hoće.
..pa da..i ne..i da.. i da.. mislim, to trazi malo duzi komentar, pa kad budes htjela.

..ali, opet cemo se vratit negdje gdje smo bili, a to je tu negdje, u nama ili blisko oko nas..
Ja ne vidim zašto bi itko izgubio gram života na borbu protiv zločinaca. Jer oni to jesu. Ništa bolji od NDHazije. Ni milimentra. I ovo ludo življe što olfo bira treći put i glasa za pernare i sl. im samo pomažu.
Tko bi to htio spašavati? Gledam sve ove građanske akcije, antifašističke udruge, ove one, a čemu jebate, čemu? Uzaludan život u slučajnoj državi.
ma da, eto, moze i takav pogled, ali malo je prejednostavan, kazem, nema tu veze bas sam pernar npr.
da nije on, neko bi drugi i to je sad veci neki problem.
mislim, ne treba nista tako tragicno shvacat, pa ni ovo sa predsjednickim izborima, tj narocito ne vezi njih.
doduse, tu se sad nesto moze pokusat usmjerit u ovom drugom krugu, ali bitno je pokusat, nije uopce bitan rezultat.. ono, ako netko misli da je vrijedno pokusat, sad ima priliku. vrlo cijenim nihilizam i eskapizam, ali nakon sto se nesto prije toga iscrpi, pokusa..
dakle, nema tu nikakvih tragedija, la lota kontinua, nema druge, nema

, ali treba sad to sve sto ce bit, pratit kako ce se razvijat, neke stvari d a bi se mogle pokazat u pojednostavljenom svjetlu, morat ce se malo usloznit najprije i trebat ce tu osjetljivosti za prepoznavanje..
eto, kazem, sto se mene tice, kako cu pratit taj razvoj situacija, tako cu imat na kontaktu i neke rezerve, zlu ne trebalo ako se bude trebalo to sve okupit, umrezit, koordinirat.. ma ilegala ti je super, ne bi vjerovala.