Ivan Vilibald Svibor Sinčić
Bas lijepo sto priznajes. Vidis, ja i euklid smo ljudi otpora, a ne guzonje koje jedan maloumni zoki moze guzitEks » wrote:Sad mi je prošlo glavom da bi neki ovdje vikali itekako sieg heil u ono doba i još tumačili da je to dobro za oporavak gospodarstva i da ne misli Hitler baš krenuti na Židove.
- MmeTipfeler
Ovaj je plakatić, letkić što je da je - nepotpun. Mislim, tekst ne predviđa one koji neće ni za koga glasati. A još je pao i snijeg... 
Uvik mozes nadopunit i zaokruzit sebe. Je da se ne konta u pravu rubtiku vecu krivu, al ne's ti greskeMmeTipfeler » wrote:Ovaj je plakatić, letkić što je da je - nepotpun. Mislim, tekst ne predviđa one koji neće ni za koga glasati. A još je pao i snijeg...
..ma isto ti je. svrstaj se sama..MmeTipfeler » wrote:Ovaj je plakatić, letkić što je da je - nepotpun. Mislim, tekst ne predviđa one koji neće ni za koga glasati. A još je pao i snijeg...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Di je Sinčić dobio najviše glasova?
U Istri i Puli, najbogatiji i najrazvijeniji dio Hrvatske, tamo gdje su ljudi pametni i normalni i žive od svoga rada a ne od braniteljskih mirovina i hladovine državnih ureda...
U Istri i Puli, najbogatiji i najrazvijeniji dio Hrvatske, tamo gdje su ljudi pametni i normalni i žive od svoga rada a ne od braniteljskih mirovina i hladovine državnih ureda...
'if you fall, i'll be there' (floor)
A jesi li znao da uz istocnu slavoniju, istra ima najvise ovrha i delozacija u RH?Euklid » wrote:Di je Sinčić dobio najviše glasova?
- Euklid
- old school
Di je Sinčić dobio uvjerljivo najmanje glasova, samo 3%?
Pa u dijaspori, di bi drugdje...
Tamo glasuju sve umni, obrazovani i informirani ljudi s neograničenim sposobnostima kritičkog mišljenja...

Pa u dijaspori, di bi drugdje...
Tamo glasuju sve umni, obrazovani i informirani ljudi s neograničenim sposobnostima kritičkog mišljenja...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Smeta l tebe situvacija u kojoj, da samo Istarska županija i Pula odlučuju o izborima, Josipović pobjeđuje u prvom krugu? Mislim, u oba ta slučaja ima preko 60%.Euklid » wrote:Di je Sinčić dobio najviše glasova?
- Euklid
- old school
Šta bi me smetala situacija u Istarskoj županiji kad je mali tu dobio više glasova nego igdje drugdje?nina williams » wrote:
Smeta l tebe situvacija u kojoj, da samo Istarska županija i Pula odlučuju o izborima, Josipović pobjeđuje u prvom krugu? Mislim, u oba ta slučaja ima preko 60%.
Josipović je 5 godina na vlasti, puno više u politici, potrošio je par milijuna u kampanji, 15 stranaka je stalo iza njega...
Za maloga prije mjesec dana nitko nije ni čuo...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nekako sam se, dok sam čitala ovi članak http://www.index.hr/vijesti/clanak/sinc ... 92365.aspx, sjetla one Feralove naslovnice na kojoj su Tuđman i Milošević bili goli i zagrljeni u krevetcu. 
- Euklid
- old school
Vidio sam to vec.
Neki nepoznati lik ti dodje u sator cestitati, poput gomile drugih ljudi te veceri, a novinari od toga na prave umobolnu konstrukciju. Mislim, ko je ikad cuo za doticnog Pavlica, vodju, pazi sad, jednog ogranka HCSP-a u Svicarskoj?
Al bit ce sad tih pokusaja diskreditacije Zivog zida i Sincica iz dana u dan sve vise i vise.
Kreatori nepodnosljive hrvatske stvarnosti nece dopustiti tek tako da im neka djecurlija pomrsi racune i na parlamentarnim izborima...
Neki nepoznati lik ti dodje u sator cestitati, poput gomile drugih ljudi te veceri, a novinari od toga na prave umobolnu konstrukciju. Mislim, ko je ikad cuo za doticnog Pavlica, vodju, pazi sad, jednog ogranka HCSP-a u Svicarskoj?
Al bit ce sad tih pokusaja diskreditacije Zivog zida i Sincica iz dana u dan sve vise i vise.
Kreatori nepodnosljive hrvatske stvarnosti nece dopustiti tek tako da im neka djecurlija pomrsi racune i na parlamentarnim izborima...
Jel se meni to čini ili si se ti s ORaH-a i Holyce preorijentirao na Živi zid i Sinčića?Euklid » wrote: Al bit ce sad tih pokusaja diskreditacije Zivog zida i Sincica iz dana u dan sve vise i vise.
- Euklid
- old school
Cini ti se.Pero wrote: Jel se meni to čini ili si se ti s ORaH-a i Holyce preorijentirao na Živi zid i Sinčića?
Da si pazljivo pratio, na nekoliko tema bi vidio da se zalazem za koaliciju ORaH-RF-ZZ kao zadnju branu pred nadirucim Kalamarkom
eto, pero, zasto nisi pazljivo i pomno pratio sta euklid pise? zasto, pero, zasto..zasto, zasto? ..zasto?Euklid » wrote: Cini ti se.
Da si pazljivo pratio, ..
koalicija kazes?.. se zalazem za koaliciju ORaH-RF-ZZ kao zadnju branu pred nadirucim Kalamarkom
..a mislim, moguce je, moguce je, svasta je moguce, svakakvo ludilo.. narocito u hrvatskoj.
Nisam pažljivo pratio što sve Euklid piše, ja čak i ne čitam sve teme. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...a unda » wrote: eto, pero, zasto nisi pazljivo i pomno pratio sta euklid pise? zasto, pero, zasto..zasto, zasto? ..zasto?
Možeš li mi nabrojati (osim želje za vlašću), što članovi te tvoje imaginarne koalicije imaju sve zajedničko, kako bi se ujedinili i sjebali Karamarka?Euklid » wrote: Cini ti se.
Da si pazljivo pratio, na nekoliko tema bi vidio da se zalazem za koaliciju ORaH-RF-ZZ kao zadnju branu pred nadirucim Kalamarkom
..ponajprije, cestitke mladom sincicu, odnosno prvenstveno cestitke za zivi zid jer su napokon mladi, nakon 25 godina i hrvatskog domovinskog rata, pokazali da se pojavio novi braniteljski narastaj koji ce braniti interese hrvatske buducnosti..
ko je to rekao, ko? ko to nas gledi, ko? pa jurcevic, a ko drugi..

ko je to rekao, ko? ko to nas gledi, ko? pa jurcevic, a ko drugi..
-
- Information
-