Pa dobro ljencine...
...koji vam je kurac? sta radite kad ne radite nista? A ti Ex, vrati se na politiku, jer je dosadno, oli ne vidis da je forum umra 
Evo ja bila bez neta desetak dana i prezivila.miky0 » wrote:...koji vam je kurac? sta radite kad ne radite nista? A ti Ex, vrati se na politiku, jer je dosadno, oli ne vidis da je forum umra
Mozes li ti zamisliti uopce kakav je bio zivot izvan globalnog sela?
neBara huda » wrote: Evo ja bila bez neta desetak dana i prezivila.
kako ne radimo nista, sad imam i vise obaveza nego obicno, cak sam danas i na kafi bio u gradumiky0 wrote:...koji vam je kurac? sta radite kad ne radite nista? A ti Ex, vrati se na politiku, jer je dosadno, oli ne vidis da je forum umra
sto prizivas eks na politiku, jebala te politika. tamo se samo ljudi dzaba nerviraju.
Ovo je zanimljivokarambol » wrote:Aj ne ometaj. Kaj nemre čovjek malo zaraditi volontirajući u jednom od stožera a da ne dramimo oko sudbine,ha?
Ja ne bi uspija. Upa bi u apstinencijsku krizuBara huda » wrote: Evo ja bila bez neta desetak dana i prezivila.![]()
Nesto poput jebaca bez kurca
dexter » wrote:
nemislim da bih poludio (jos vise) u tom slucaju
![]()
kako ne radimo nista, sad imam i vise obaveza nego obicno, cak sam danas i na kafi bio u gradu![]()
Slab sam na Ex, sta cudexter » wrote:
sto prizivas eks na politiku, jebala te politika. tamo se samo ljudi dzaba nerviraju.
To je modus operandi hdzsdpeakarambol » wrote:
Znam ih ja koji su volontirali s planom da se, u slučaju pobjede, naplate radnim mjestom, višom pozicijom, članstvom u nekom odboru...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Prekokrasan.Bara huda » wrote: Evo ja bila bez neta desetak dana i prezivila.
Ja već neko vrijeme pravim planske net-pauze.
Bokte, kolko čovjek toga stigne obavit, to nije za vjerovat.
Narafski, fino se i vratit na net, ima i tu mnoštvo finih stvari.
Sad kad ovako malo razmislim, i ja bi volija volontirat za hdzsdp, da im odma dostavim tekuci/ziro racun
Unda te hitio na ignore pa si mene našo zajebavat. 
Mogu mislit koliko je undi vremena i snage trebalo za to. Koji je to podvig i misaoni proces bio- ma oćul? ma nećul? poke, poke po glavi. ma oćul? ma nećul? ma u novoj godini ću ga. ma mogu li ga? moguuuuu
i onda vrli novi svijet, preporod, i tako. sad negdje pleše sa sobom od sreće.
Sad kad te unda ima na ignoru, a ja dala otkaz od politike, e sad ste ti i euklid sami. :tango: Pitam se za koliko će te se počerupati. To kad i karambol odustane od vas.
Mene nema do kraja veljače vjerojatno. Mislim, na forumu, na politici me ionako nema.
Al u svoje ime, ne znam za undu, njemu je biće priko glave svega, bilo nam je lijepo na politici, jes.
Mogu mislit koliko je undi vremena i snage trebalo za to. Koji je to podvig i misaoni proces bio- ma oćul? ma nećul? poke, poke po glavi. ma oćul? ma nećul? ma u novoj godini ću ga. ma mogu li ga? moguuuuu
Sad kad te unda ima na ignoru, a ja dala otkaz od politike, e sad ste ti i euklid sami. :tango: Pitam se za koliko će te se počerupati. To kad i karambol odustane od vas.
Mene nema do kraja veljače vjerojatno. Mislim, na forumu, na politici me ionako nema.
Al u svoje ime, ne znam za undu, njemu je biće priko glave svega, bilo nam je lijepo na politici, jes.
Eks » wrote:Unda te hitio na ignore pa si mene našo zajebavat.
Mogu mislit koliko je undi vremena i snage trebalo za to. Koji je to podvig i misaoni proces bio- ma oćul? ma nećul? poke, poke po glavi. ma oćul? ma nećul? ma u novoj godini ću ga. ma mogu li ga? moguuuuui onda vrli novi svijet, preporod, i tako. sad negdje pleše sa sobom od sreće.
![]()
Sad kad te unda ima na ignoru, a ja dala otkaz od politike, e sad ste ti i euklid sami. :tango: Pitam se za koliko će te se počerupati. To kad i karambol odustane od vas.![]()
Nismo vam mi krivi sto ste neargumentirani
Nije to.
Majstore, ugasi svijeću, došla su ozbiljna vremena.
Radije noću broji zvijezde, uzdiši za mladošću.
Tvoje neposlušne riječi mogle bi pregristi uzice.
Sadi u vrtu luk, cijepaj drva, pospremaj tavan.
Bolje da nitko ne vidi tvoje oči pune čuđenja.
Takav je tvoj zanat: ništa ne smiješ prešutjeti.
Ne uzmogneš li izdržati i jedne noći opet uzmeš pero,
majstore, budi razuman, ne bavi se proročanstvima,
pokušaj zapisati imena zvijezda.
Ozbiljna su vremena, nikome se ništa ne oprašta.
Samo klauni znadu kako se možeš izvući:
plaču kad im se smije i smiju se kad im plač
razara lice.
Sta mislis, dobar sam priko fejsa sa gljivibirom, da ga pokusam dovest ovdje na forum, da onako nas trojica pricamo ka normalni ljudi kad vec ovi nasi veleizdajnici ne zele?Euklid » wrote:Ja se nikako nisam mogao načuditi tolikoj količini mazohizma da nam stalno dolaze na voleje...
Ne znam ja, ti u svemu vidiš koelja izgleda. Čitaš ga ovih dana?..a unda » wrote:
u doba komunizma se nista nije ucilo...ali je bio poznat eks privata diligencija.
ali priznaj da malo, ono.. koeljovski zvuci ili tu nesto.
Doduše, ti i Mihalić ste generacija.
A jeste, da.
Mamford and sons?
-
- Information
-