precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
Eks

Post 05 Jan 2015, 22:38

Unda, imaš neko predviđanje što nas čeka ako kolinda i karamarko pobijede u ovoj godini? Ono neki prikaz stanja, kratkoročan, dugoročan, posljedice, moguće vrijeme trajanja.

karambol

Post 05 Jan 2015, 22:41

Eks » wrote:Unda, imaš neko predviđanje što nas čeka ako kolinda i karamarko pobijede u ovoj godini? Ono neki prikaz stanja, kratkoročan, dugoročan, posljedice, moguće vrijeme trajanja.
Nostraundamus. :zubo:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Jan 2015, 22:50

karambol » wrote:Biblijske fore...ispunit će se vrijeme...vrijeme je...pravednici...u ta vremena...bijaše...za vremena...od vremena...vakula... :D
jebes ti to.. oni oce da dodje vrijeme. neke zaostatke imaju valjda.. nerijesene obaveze.. :D
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2015, 23:32

Eks » wrote:Unda, imaš neko predviđanje što nas čeka ako kolinda i karamarko pobijede u ovoj godini? Ono neki prikaz stanja, kratkoročan, dugoročan, posljedice, moguće vrijeme trajanja.
pa, ako kolinda pobijedi, u sto nekako sumnjam, tj ne treba se u naprijed bezveze predavat :D, nece bit nista tako bas lose, ali ce se na tom simbolu jahat do besvijesti i do histerije sljedecih izbora, kad bi, ako krene hadeze i markicka i ekipa, moglo stvarno bit zlo.

zato bi bolje bilo da josipovic sad ostane i vrlo je bitno u kojem ce omjeru ostat. ili neostat. ako sad josipovic ostane, to ce u dobroj mjeri otezat namjere ove zulum ekipe.
a ako ostane u znacajnom glasackom omjeru, to bi bilo sjajno i to ne toliko sto ce josipovic ostat, koliko sto ce zulumcad morat preuzet, pokusat preuzet inicijativu ovih godinu dana i morat ce zbacit janjecu kozu sa sebe..
njima na putu nestoje nikakvi josipovici, vlade, milanovici.. stojim eto, ja i ko oce sve sa mnom. :D

jest, iako se nesto kao malo pocelo reagirat, jos uvijek je to nekako, aj.. necu bas rec kukavicki, ali isturuje se citava jedna politicka scena ispred sebe, u vidu biraca, a nasuprot dobro organiziranim politickim akcijama (kaptol, markicka, satorasi, hadeze..) i ok, ajd, mogu shvatit tu neku nesigurnost (narocito nakon prvog markickinog referenduma kojim im je utjerala strah u kosti) i da se trazi sad, ovim predsjednickim izborima zeli potvrditi legitimitet i ako tako bude, a ova vlada ne bude na neki nacin pokazala agresivnost politicku nakon izbora sljedecih sad godinu dana, ako josipovic ostane, a trebao bi, onda stvarno jebiga. mislim da ce zaista onda sljedeci izbori i predizbori bit zajebaniji nego sto smo do sad navikli.
mislim, ne moze se mahat u prvom cinu rijecima.. vrijeme je i ocekivat da to vrijeme nece opalit do kraja predstave. :D

dalje od toga, ako ta sveta alijansa osvoji vlast, ne vidim, tj vrlo je crno :D, al i imam eto, jedan info.
ovo ministarstvo haenesovo jebeno takvo je kakvo je, kulture, nekako ipak vegetira u opcem neredu (naslijedjenom, nenaslijedjenom, nije bitno), ali jedan od prvih koraka ako se pojavi u stolici anja sovagovic na mjesto minisitrice ili neki njen pandanic, ali ona se tu vec vidi na tom mjestu, prvo sto ce napravit bit ce ukidanje potpora nezavisnim medijima, tim nekim indeksima, lupigama, halterima i ostalim, ima na netu koji su to..
to je izgleda gotova stvar.. ako, kazem, ako se anja i kompanjoni dojebu do te pozicije vlasti ili samo.. vlasti. :D

sto ce to znacit u i ovakvoj medijskoj nasoj slici, ne trebam opisivat detaljno. mislim, ovo je samo primjer onoga sto mozemo ocekivat, svi mislimo na nesto maglovito, nedefinirano, ali mogucnosti su beskrajne i konkretne, svakodnevne.. opet bi mogla bit ista pjesma kao 2003. da ono krhko i njezno sto je jedva pocelo nicat, da s tri cetri ukaza nakon par dana nove vlasti, bude temeljito zatrto.
i onda opet sve nanovo.

nikako ne bi trebalo uzet zdravo za gotovo da ce josipovic izgubit ove izbore, kao i ova vlada ili u kojem ce se vec obliku pojavit na sljedecim i zborima, ne treba posustajat duhom i nasjedat na kolicinu decibela svete alijanse.
ovo sad nije dobro, sranje je, ali jel moramo to sranje mi jos obogacivat? treba unutar toga nekako plivat i pokusavat izac, a zlom se ne izlazi i sranja i.. da bude rime.. nema tu vise naseg opravdanja.. :D :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 05 Jan 2015, 23:48

Opet se Markicki daju nadnaravna svojstva.
Pa vidjeli smo u prvom krugu da cijeli taj komplot, od Karamarka, preko Tomasicke i Markicke, pa sve do Kaptola, nije skupio ni 700 000 glasova.

Veci je problem druga strana, mlitava, nesposobna, dezorijentirana, izgubljena u vremenu i prostoru... toplo se nadam da debil nece vise progovorit ni jedne bar do nedjelje jer sve sto postigne svaki put kad otvori usta pred kamerama je jos veca mobilizacija Kolindinih glasaca.

BTW. kakve to dotacije Index prima od sadasnjeg ministarstva? :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Nenia Salonitana

Post 06 Jan 2015, 00:50

unda, ako se baviš horarnom napravi kartu za pitanje postavljeno u 0:23.

hoće li josipović pobijediti?

:kokice:

teško je bez vremena rođenja nešto vidjeti, ali josipoviću je aktualan tranzit pluton120mars.
ne bi ja na vašem mjestu previše ulagala na kladionici na kolindu. :kokice:
Euklid
old school

Post 06 Jan 2015, 00:52

Eto... i onda su oni koji spominju cemtrejlze munjeni... :ne zna:
ali

Post 06 Jan 2015, 01:11

Bojim se da će zajeb bit u tome šta će i iduće nedjelje iz kuća izaći uglavnom samo mašinerija HDZ-a u križarskom pohodu i budale koje ne kuže da je Kolinda projekt.
Euklid » wrote:
Veci je problem druga strana, mlitava, nesposobna, dezorijentirana, izgubljena u vremenu i prostoru... toplo se nadam da debil nece vise progovorit ni jedne bar do nedjelje jer sve sto postigne svaki put kad otvori usta pred kamerama je jos veca mobilizacija Kolindinih glasaca.
Baš to mi je prošlo kroz glavu 28. kad se oglasio.
Valjda je ostao tamo netko tko mu to može konačno reći :mad:
Nenia Salonitana

Post 06 Jan 2015, 01:24

Euklid » wrote:Eto... i onda su oni koji spominju cemtrejlze munjeni... :ne zna:

štaš, zoran ju raspametio svojom pojavom. :ne zna: mirelicu holyičku. :D
Euklid
old school

Post 06 Jan 2015, 01:31

ali wrote:

Baš to mi je prošlo kroz glavu 28. kad se oglasio.
Valjda je ostao tamo netko tko mu to može konačno reći :mad:
Provaj to objasnit nekima ovdje paš vidjet sta je Sizifov posao... :mama:
Nenia Salonitana

Post 06 Jan 2015, 01:35

sutra bi ga opet mogli čuti. :xlux: rekao je da ide na misu k pravoslavcima. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 06 Jan 2015, 10:23

Ja imam. Nastavit ce di su stali josipovic&zoki :raspa: a drustvo u cjelini ce jacat na extremizam. Bilo livi, bilo desni :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 12:04

Nenia Salonitana » wrote:unda, ako se baviš horarnom napravi kartu za pitanje postavljeno u 0:23.

hoće li josipović pobijediti?

:kokice:

teško je bez vremena rođenja nešto vidjeti, ali josipoviću je aktualan tranzit pluton120mars.
ne bi ja na vašem mjestu previše ulagala na kladionici na kolindu. :kokice:
pogresno pitanje. :D

ne radi se tu o tome hoce li j osipovic pobijedit, nego kako ce se dalje stvari vrtit, a bome vrti se to suludo, sve negdje nekud pici, merkur ide malo amo malo tamo, ono, sve u nekoj strci, ono, hvata se pol pozisin, pa kad to tresne, kad to krene.. :D :D

po meni, treba mijenjat ovaj period izbora, treba to negdje gurnut nekako u vodenjaka, nema tu srece dok su jarcevski izbori.. :D

ma ko ce sad radit tranzite i koje sve? :D ..evo ti pa ti radi.. 28.08.1957. 10:20h. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 14:03

JOSIPOVIĆ 'Da nije bilo njezine srpske zajednice, Hrvatska nikad ne bi bila ovo što jest'

sace kolinda i glave ko pet kila ariela ovo prijavit kao govor mrznje. :zubo:
Beau

Post 06 Jan 2015, 14:11

Djevica, mogla sam si mislit :mad:

Sta je kolinda po horoskopu? Idem nac..
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 14:13

Beau » wrote:Djevica, mogla sam si mislit :mad:

Sta je kolinda po horoskopu? Idem nac..
bikulja, izgleda. :kokice:

nije dobro.. jarcevo doba, djevica i bik.. :kokice:
Beau

Post 06 Jan 2015, 14:15

Uh, da, stvarno. Not good :zubo:
karambol

Post 06 Jan 2015, 14:17

..a unda » wrote: bikulja, izgleda. :kokice:

Fali ovan. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 14:19

Beau » wrote:Uh, da, stvarno. Not good :zubo:
..jelda? :kokice:

..a jos ti nekim merkuri koji letaju napred, natrag, marsevi, plutoni, plotuni, kolinda u ascedentu nizi tip vodenjaka, a to je ono.. ne znam, nizi tip vodenjaka, to je ono, il udri, il bjezi ledja ne okreci, nema trece.. :D :D
Beau

Post 06 Jan 2015, 14:21

A di ti nadjes u kolko su sati oni rodjeni? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 14:23

karambol » wrote:
Fali ovan. :zubo:
ne znaci da se nece pojavit. :D ali u tom slucaju, puno je toga tu rogatoga, os ti bit brvno? ja necu, meni je dopizdilo. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 14:24

Beau » wrote:A di ti nadjes u kolko su sati oni rodjeni? :ne zna:
pa pogledam u moju kristalnu kuglu. a i ti pitas pizdarije. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 14:30

..beau, evo, prvi link na koji sam naletio u guuglu. :D http://dobarzivot.net/duhovnost/astrolo ... ize-karma/

..dobar zivot.. :D :D

nisam druge linkove otvarao jer se ne bih cudio da pisu drugaciji datumi, satovi.. :D
Beau

Post 06 Jan 2015, 14:35

Dobar zivot :rofl:
Fala :D
Nenia Salonitana

Post 06 Jan 2015, 17:36

..a unda » wrote: bikulja, izgleda. :kokice:

:undazec:

strijelčevo doba. saturn je upravo ušao u strijelca. konačno bi se moglo uvest reda u obrazovanje, crkvu pritegnut malo :yess:

zoran je neki dan odgovorio na upit novinara kako je godina pri kraju, kako bi ju opisao ili tako nešto

rekao... teška. (uzdah) pa ponovio, teška godina. :D
zadnje 2.5 godine saturn je jašio po kičmici škorpijama. :D
sad smo mi škorpe mirne idućih 30 godina, neće biti pritiska tog intenziteta. tko živ, tko mrtav.
  • Information