To je taj herojski mikiklidov indexić...a unda » wrote:..indeks pise..gotovo je, poraz ljigavosti, kolinda sve vise vodi..
kako se ono napoleon priblizavao parizu? od divljaka i kriminalca u novisnkim naslovima, do cara i osloboditelja..
ono, indeks..![]()
precjednički izbori
Ljige...a unda » wrote: ma i inace je herojski. ono, tuc (skoro) mrtvog konja, treba za to stvarno bit karakter..
Kaže Zoki da je ovo bila sektaška kampanja. E, to.
..a unda » wrote: kako se ono napoleon priblizavao parizu? od divljaka i kriminalca u novisnkim naslovima, do cara i osloboditelja..
Ladislav Tomičić je jedini zabavan večeras:
Sudeći prema rezultatima iz obližnjih država, na koncu će ispasti da je Hrvatska glasala za Josipovića, a Jugoslavija za Kolindu.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Dakle, Sanader je u vrijeme dok je bio premijer i dok je žario i palio bio mrtvi konj...a unda » wrote: ma i inace je herojski. ono, tuc (skoro) mrtvog konja, treba za to stvarno bit karakter..
I dok su mu svi mediji osim Indexa virili iz šupka.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Silajn » wrote:
![]()
Ladislav Tomičić je jedini zabavan večeras:
Sudeći prema rezultatima iz obližnjih država, na koncu će ispasti da je Hrvatska glasala za Josipovića, a Jugoslavija za Kolindu.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Još 3,46% neobrađenih...Kolinda ima 50,6%...ajebga...
Pari bombaš nekikarambol » wrote:
Kad hadeze ima uzlet, i to gospodarski, ondak nemere to bit uzlet...taj neki obični s malim slovom već Uzlet... Ma, odoh ja...u stožer...
Ma naravno, Veliki Gospodarski Uzlet.
Jedva čekam
Da su ovi pametni, sad bi trebali ovih par mjeseci do parlamentarnih izbora svakodnevno, ali stvarno u svakoj mogućoj, nemogućoj i izmišljenoj prilici, jebat Koli i HDZ u glavu sa Velikim Hrvatskim Gospodarskim Rastom i Rješavanju Problema koje je obećala.
Valjda im je došlo iz guzice u glavu da ih je sjebalo precjenjivanje stanovnika Hrvatske. Vaso, Karamarko i ekipa su vrhunski odradili sve ovo, od retorike do stajlinga cijele kampanje i natrag i tako sto puta
Nema sanse da pratim glasanje parlamentarnih. Otic cu glasat i pravac u sumu sakrit se da ne cujem i ne vidim nista

I jaEks wrote:Da smo mi jedina brana do povratka kriminalne organizacije na vlast. Svaka ti dala, Zoki, svaka.
Mi smo država, oni su hajdučija. Ma ljubim te.
Euklid wrote: samo daj... daleko ćete...
Tako je. Mene i zokija ceka lijepa buducnost
-
- Information
-