..ajde, ajdeee, ponavljaj to

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 14 Jan 2015, 13:31

..ajde, guraj, guraj.. ponavljajte te izbore, sve vam jebem ustavnosudsku.. :D :D

MightyMe

Post 14 Jan 2015, 13:32

Ma dođi sebi, kakvo ponavljanje? :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 13:35

MightyMe » wrote:Ma dođi sebi, kakvo ponavljanje? :D
..ma suti, nemas pojma, treba to ponavljat.. :usama: :D
Margarita

Post 14 Jan 2015, 13:36

..a unda » wrote: ..ma suti, nemas pojma, treba to ponavljat.. :usama: :D
Pa stalno ponavljamo. Ma vidiš da ponavljamo još onaj prošli razred. Za pet godina ćemo ponavljati ovaj.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 14 Jan 2015, 13:37

Margarita » wrote: Pa stalno ponavljamo. Ma vidiš da ponavljamo još onaj prošli razred. Za pet godina ćemo ponavljati ovaj.
:rofl:
miky0
ST Leader

Post 14 Jan 2015, 13:39

Evo jedinstvene prilike da ni neizglasamo predsejdnika. Lipo smanjimo troskove za dvistra, trista miljuna kunica iz proracuna i svima dobro. I milanovicu :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 13:40

Margarita » wrote: Pa stalno ponavljamo. Ma vidiš da ponavljamo još onaj prošli razred. Za pet godina ćemo ponavljati ovaj.
..ma sad ponavljat, sad, opet, uskoro.. :D

..treba podhitno izac na trgove i ulice i trazit ponavljanje i zbora. ili, ne znam, barem organizirat referendum o ponavljanju izbora.. pa dok se to sve prikupi, prebroji.. :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 13:59

Image

..aj, sandra, sredi to.. :cerek:

:D
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 14:03

..Zahtjev za preispitivanjem rezultata izbora može, nakon službenog proglašenja izbornih rezultata, podnijeti predsjednički kandidat, ali i stranke koje su ga kandidirale na izborima. To znači da, ako Josipović ne bude htio osobno podnijeti zahtjev, to mogu učiniti i SDP i HNS, odnosno bilo koja od stranaka koje su poduprle njegovu kandidaturu. Sandra Petrović Jakovina kaže kako ni u stranci još nisu donijeli konačnu odluku, ali ako ona bude donesena, rado će pisati prigovor DIP-u i zahtjev za tumačenje Ustavnom sudu. Ako je suditi prema izjavama premijera Zorana Milanovića kako će pobjedu čestitati tek kad rezultati budu konačni, za očekivati je da će SDP podnijeti zahtjev Ustavnom sudu. ..
:undazec:

ovo bi moglo bit super. sa sto strana. :kokice:
Nenia Salonitana

Post 14 Jan 2015, 14:19

:jumping: :lux: :jumping: :lux: :jumping: :cheer: :cheer: :cheer: :ex: :ex: :ex: :jumping: :jumping:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 14:25

..cekaaaj, sta se ti veselis. :D ..pa izgubio je josipovic izbore. :D

..ali, ali.. treba to fino propremit i ic na ustavni sud. necemo prejudicirat.. :kokice:
Nenia Salonitana

Post 14 Jan 2015, 14:32

to zamišljam da skačem po zoranu. :Sex: :o
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 14:34

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... ovine.html

:cheer:

..ono, bit ce svega, svega ce ovdje bit.. :D

na ustavni sud.. :usama:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 14:35

Nenia Salonitana » wrote:to zamišljam da skačem po zoranu. :Sex: :o
..izgleda da ces morat cekat red.. i to povelik. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 14:40

..dakle, sta.. koje su varijante?

evo, josipovic odustaje. sad je loptica na milanovicu. milanovic nece. orah isto nece. hns.. oni bi se najradje dekom pokrili po glavi, ali.. sad ce se vidjet i njihova uloga u koalciji.

i sta ako neka tamo umirovljenicka stranka zatrazi pravorijek ustavnog suda? :D

ajte na ustavni sud, ajte.. :moli:
Eks

Post 14 Jan 2015, 14:42

Osim što piše čak i da se to desi, opet joj nije osporena pobjeda jer pobjeđuje s relativnom većinom dok je apsolutna dovoljna samo za pobjedu u prvom krugu. Zato se ograđuju jer znaju da nema šanse i da bi se obrukali i dali još goriva Karamarku.
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 14:45

Eks » wrote:Osim što piše čak i da se to desi, opet joj nije osporena pobjeda jer pobjeđuje s relativnom većinom dok je apsolutna dovoljna samo za pobjedu u prvom krugu. Zato se ograđuju jer znaju da nema šanse i da bi se obrukali i dali još goriva Karamarku.
..ma, ti aj tamo uci.. :D :D

sta relativnom, kojom relativnom, nema relativne.. nek ustavni sud to kaze. :D

ma karamarko uopce sad nije bitan, to se zna ta ekipa sta je i di je i ko je.. :D
miky0
ST Leader

Post 14 Jan 2015, 14:50

Eks » wrote:Osim što piše čak i da se to desi, opet joj nije osporena pobjeda jer pobjeđuje s relativnom većinom dok je apsolutna dovoljna samo za pobjedu u prvom krugu. Zato se ograđuju jer znaju da nema šanse i da bi se obrukali i dali još goriva Karamarku.
Nasao na fejsu:
postoji relativna i apsolutna većina, a budući da u ustavu nije navedeno
o kojoj se većini radi, ovo je namjerno ostavljeno na slobodnu
raspoložbu zavisno o situaciji i kako sustavu u određenom trenutku
odgovara.
ali

Post 14 Jan 2015, 14:56

..a unda » wrote:..dakle, sta.. koje su varijante?

evo, josipovic odustaje. sad je loptica na milanovicu. milanovic nece. orah isto nece. hns.. oni bi se najradje dekom pokrili po glavi, ali.. sad ce se vidjet i njihova uloga u koalciji.

i sta ako neka tamo umirovljenicka stranka zatrazi pravorijek ustavnog suda? :D

ajte na ustavni sud, ajte.. :moli:
A smije Josipović to uopće kao predsjednik? Smije kao predsjednički kandidat, ok, ali se možda kao predsjednik ne smije petljat u rad USuda Ne znam, možda je samo to razlog.

Ne vjerujem da se Sandra sama dosjetila da zakon nije usklađen s Ustavom :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 15:03

ali » wrote: A smije Josipović to uopće kao predsjednik? Smije kao predsjednički kandidat, ok, ali se možda kao predsjednik ne smije petljat u rad USuda Ne znam, možda je samo to razlog.

Ne vjerujem da se Sandra sama dosjetila da zakon nije usklađen s Ustavom :ne zna:
..pa mislim, ima sad tu svakavih scenarija. :D
..npr, gle ovo, josipovic evo, kaze da nece vise, da odustaje, a npr ustavni sud mu kaze..a nes, ne, bit ces ti predsjednik. ma necu, necu ..ma, e bas oces.. ali ja kao predsjednik hrvatske odlucujem da vise necu bit predsjednik hrvatske... ma ne mos to to odlucit jer to nije po ustavu.. :D :D

nije se sandra sama dosjetila, ovo su sad igre za malo vece decke.. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 14 Jan 2015, 16:40

..a unda » wrote:..Z To znači da, ako Josipović ne bude htio osobno podnijeti zahtjev, to mogu učiniti i SDP i HNS.

:rofl:
ta amorfna nakupina nesposobnosti?

bwahahahaha... :rofl: :rofl: :rofl:

prije će podnijeti zahtjev za novom buteljicom u svom omiljenm restorančiću... :giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 17:20

ŠTO SE Državnog izbornog povjerenstva (DIP) tiče, drugi krug predsjedničkih izbora održan 11. siječnja bio je legalan i legitiman. Službeni rezultati bit će objavljeni čim se izbori ponove na biračkom mjestu broj 46. u Karlovcu, poručuju iz DIP-a

..masi rucicama, masi ruciama.. ma masi rucicama..e, jebiga.. :D :D

ustvari, sta.. jel ovo sluzbeno ili koji kua dip? tek kad bude sluzbeno, onda moze ic zalba ustavnom sudu. pa da. :kokice:

amo dip, proglasi rezultate sluzbenim sto prije ako smijes.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 14 Jan 2015, 17:27

..ovo s karlovcem mi izgleda kao namjerna opstrukcija da se izbjegne da se eto, sto prije moze zalit ustavnom sudu. ovako, ponavljanje izbora, prodje mjesec dana, prosla baba s kolacima..

ali ipak, sta, zakon je zakon, red je red, pa neka mozda poniste izbore nakon, ne znam..dva mjeseca.. :D
miky0
ST Leader

Post 14 Jan 2015, 19:54

Nista od toga, vi's da se svi ogradjuju od jakovine
..a unda
Undaminator

Post 15 Jan 2015, 11:54

“Nećemo pozdraviti Kolindu Grabar Kitarović jer je ona neustavno izabrana za predsjednicu Republike. Ustav precizno navodi kako je predsjednik Republike Hrvatske izabran većinom glasova birača koji su glasali, a ona je dobila manje od polovice glasova. Hrvatska se nalazi u ustavnoj krizi i to će vrlo skoro svima postati jasno”, iznenadno je u srijedu za Jutarnji list izjavio visoki dužnosnik vladajuće Socijaldemokatske partije Hrvatske s kojim smo inicijalno namjeravali razgovarati o tome hoće li uskoro doći do normalizacije odnosa s novoizabranom predsjednicom Grabar Kitarović."
..ovo nije bitno, ali ajd, eto, podrzavam. s napomenom da je ovdje izostavljeno da je ne bi trebalo pozdravit jer se radi o vise nego apsurdnoj..a mozda i sasvim nasoj normalnoj situaciji da se pozdravlja agent strane obajvjetajne sluzbe, kao i da je do jucer bila na nato placi, nakon sto je bez ikakve obavijesti pobjegla od drzavnih funkcija koje je obnasala.. mislim, treba malo vise od obraza uopce se ic kandidirat za mjesto predsjednika.. ono, uopce je pitanje interes koje drzave ona zastupa kao predsjednica ove drzave.
ali, kazem, nije to sad bitno, demokracija je, dva miljuna ljudi zeli da im predsjednik bude americki spijun pete klase, pa ono, ajd..

..e, ali ovo je bitno.. :kokice:
“Hrvatin je sigurno svjestan da je ovo neustavna situacija, ali sada možemo samo čekati DIP-ovu objavu konačnih službenih rezultata. Nakon toga, budite sigurni da će netko podići ustavnu tužbu jer Kolinda Grabar Kitarović nije legalno izabrana”, ponovio je sugovornik Jutarnjeg lista.
..kako sam shvatio, tj ako je to tocno, ima tamo negdje popis svih onh koji se mogu zalit ustavnom sudu i izgleda da zalbu ustavnom sudu moze podnijet i 100 biraca. :kokice:

e, sad.. zivot je surov i nemilosrdan, moja bilanca s ovom drzavom je ono, degutatno negativna, tj nema podrucja gdje me nije na neki nacin zajebala, a radi se, ono, o sasvim dovoljnoj lovi, pa eto, nekako nesto tu odigrat, naime..

treba se nac nas sto, vidjet kako to sve ide, pripremit sve to sto treba za ustavni sud i cekat sluzbeni dip.
prije toga, trebaju mi..nam.. par dobrih, zajebanih pregovaraca .. mislim, najradje bih ja to osobno, ali ne stignem sve, a ni ne bi bilo mozda dobro da sve to jedna osoba radi, i ic po hadezeu, ali i esdepeu i ono.. da sad pojednostvanim, mi mislimo ic na ustavnu zalbu u vezi ovih izbora i eto, imamo tu vec neke predradnje obavljene dodatne, imamo vec neke dogovore s medijima, razumijete da to nece ic samo ono, printer, zalba, tiha procedura i to, nego ce, jebiga, bit to jos podrzano raznim topcnikim medijskim, medju ostalim, pripremama, dnevnici, tj scenarij topnicki vec postoji, i eto, nece to proc tiho i, cujte, mozemo mi od toga i odustat, ali previse smo m i tu ulozili, imamo mi tu i troskova, pa eto, ako bi nam nadoknadili troskove, mogli bi odustat od zalbe, ono, jel..

esdepeu isto ic nudit.. cujte, znamo da se sad ne mozete ic eksponirat na ovakav mizerabl nacin, ali mi cemo to napravit umjesto vas i svjesni ste sto time riskiramo i i eto i mamo nou hau, a i spremni smo napravit tu zrtvu umjesto vas za sasvim smijesu cijenu. vi bi od toga mogli imat ne male politicke benefite, narocito ako imate jos nekih ideja koje mozemo iskoordinirat, ok, to ce malo dignut cijenu, ali to je sve nista obzirom na ono sto cete time ostvarit.

..tu ic, naravno, i kod milanoviceve i kod antimilanoviceve struje, pa ponudit. mislim, sto se mene tice, sve to moze bit i transparentno, moze ic i javna licitacija, a naravno, detalji i tehnikalije ce morat ostat poslovna tajna, to je razumljivo.
ono, moze ic lova i na neki racun, platit ce se porez, sve..

plus sto, u tim pregovorima bi mogli mozda doc do jos nekih informacija kojima bi mogli dalje trgovat. :kokice:

eto, koja lova bi se mogla trazit? mislim, miljun eura je to, ono,..sta, kurac.. ne mos ispod toga nikako, jos si na gubitku, ali ono, kao neka indeksacija, neki odnos, svako od nas metne u dzep bruto deset iljada eura, a jos se zabavljamo. najmanje deset iljada.. :kokice:

onda, jel ko za to da napravimo.. ne oceanovih osam, deset, kolko vec, nego undinih 100.. :kokice: :cheer: :undazec:

:D
  • Information