..a je? bogati? ..pa super..
..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla
Je. Ne treba mi horoskop da znam što je loše po mene.
..o fala ti boze.Eks » wrote:
Je. Ne treba mi horoskop da znam što je loše po mene.
..pa jel vidis, kaze u horoskopu da ce ti se ovih par mjeseci dosta toga razb istrit i da kreces s odlukama.. i onda ide neka lova, nesto..
Znam, znam, samo i roboti imaju slabe točke. A ja sam dugo robot po tom pitanju...a unda » wrote: ..o fala ti boze.
..pa jel vidis, kaze u horoskopu da ce ti se ovih par mjeseci dosta toga razb istrit i da kreces s odlukama.. i onda ide neka lova, nesto..
Neka love, to mi je jedino na kraju bitno.
uvijek je dobro znati sta mozes da ocekujes
Našla sam...a unda » wrote:..eks, malos am ti pogledao kad si zajunila, tebi je to vezano i povezano s nekoliko stvari, pa sad ti gledaj oces li drugi put molit, mozda ti se ispuni..
pai sad amo, pai sad.. ovo cu rec samo jednom. ovako, tocno sedmoga mjeseca, sedmoga dana, sedmoga sata nakon sto diplomiras ti, sedam koraka daleko od tebe u smjeru kad kazalja mala sata bude na sati sedam, on doci ce..
Ne sviđam ovo. Mislim, ok, ako je prava ljupaf, taman mi paše iduće godine, može, ali ako je neki mlatimudan, a ne znam, treba to dugo čekat. Po izračunu, najranije diplomiram u lipnju. I onda mi veliš da moram čekat još sedam SEDAM MJESECI.
..ma jesebe se mene sta se tebi svidja i kad tebi pase i sta je to tebi.. dugo, jel. to ti je tako kako ti je, sad ti os nes.Eks » wrote:
Ne sviđam ovo. Mislim, ok, ako je prava ljupaf, taman mi paše iduće godine, može, ali ako je neki mlatimudan, a ne znam, treba to dugo čekat. Po izračunu, najranije diplomiram u lipnju. I onda mi veliš da moram čekat još sedam SEDAM MJESECI.![]()
ja sam svoje posteno obavio, sve dalje o tebi ovisi..
Ok. :rolajz: Čekam da operem kosu pa idem učit...a unda » wrote: ..ma jesebe se mene sta se tebi svidja i kad tebi pase i sta je to tebi.. dugo, jel. to ti je tako kako ti je, sad ti os nes.
ja sam svoje posteno obavio, sve dalje o tebi ovisi..
Al nemoj mislit da se neću oglasit ako ne bude tako tad kad si rekao. I krv ti pit na slamku.
ma, ti samo o krvi i slamkama i lokacini.. to ce ti bit tako i amen.. ako budes htjela, jel..Eks » wrote:
Ok. :rolajz: Čekam da operem kosu pa idem učit.![]()
Al nemoj mislit da se neću oglasit ako ne bude tako tad kad si rekao. I krv ti pit na slamku.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
O, undo! Ajd ti meni reci kad će mi se ovi ovdje više smilovati i dati mi otkaz. Ako mi ne znaš to reći, znaš li možda ima li gdje za kupiti modno osviještene luđačke košulje, ove obične ne idu mi uz ten.
- Nenia Salonitana
unda , ajd ne jebi više i pogledaj mi konačno kad su mi povoljna razdoblja za što. ne tražim puno, za max 1.5 g unaprijed.
više ne želim znati.
gledam si ja nešto, ali preinertna sam
, jedino da mi se ovako nešto dogodi ostvario bi se tranzit

hoće li se dogoditi ovako nešto?
ima još i jedna druga opcija zar ne? pa i silovanje je seks.
više ne želim znati.
gledam si ja nešto, ali preinertna sam

hoće li se dogoditi ovako nešto?
ima još i jedna druga opcija zar ne? pa i silovanje je seks.
E sad sam se sitila neceg 
Mirzo, jes tu?
Jel se sjecas ti kad je tebi unda gatao kratkorocno, za razdoblje od svega par mjeseci? Ako dobro pamtim, zanimljive ti je stvari prognozirao
Jese sta obistinilo od toga?

Mirzo, jes tu?
Jel se sjecas ti kad je tebi unda gatao kratkorocno, za razdoblje od svega par mjeseci? Ako dobro pamtim, zanimljive ti je stvari prognozirao
Jese sta obistinilo od toga?
Bit će da bolje pamtiš od mene
Pojma nemam više ni šta je gatao, ni za kad, ni dal je bilo šta zanimljivo
Nisam to ni doživjela tako kao ti
, koliko se sjećam mislim da je bilo odosta neodređeno
Otprilike kao 060
A sad...dal se obistinilo....
pa je, šta da ti pričam 
Pojma nemam više ni šta je gatao, ni za kad, ni dal je bilo šta zanimljivo
Nisam to ni doživjela tako kao ti
A sad...dal se obistinilo....
pričaj, pričaj, to ja radi nenije pitam.ali » wrote:Bit će da bolje pamtiš od mene![]()
Pojma nemam više ni šta je gatao, ni za kad, ni dal je bilo šta zanimljivo![]()
Nisam to ni doživjela tako kao ti, koliko se sjećam mislim da je bilo odosta neodređeno
Otprilike kao 060
![]()
A sad...dal se obistinilo....pa je, šta da ti pričam
nije bilo neodređeno, bilo je dosta određenog vrućeg seksa, šta se praviš nevista, pardon, nevješta
E i cak se sjecam da je precizirao tacne datume kad ce past akcija. Ne mogu vjerovat da nisi obratila pozornost

Stara Bo sve pamti
Stara Bo sve pamti
Ma ti si ludaBeau » wrote:E i cak se sjecam da je precizirao tacne datume kad ce past akcija. Ne mogu vjerovat da nisi obratila pozornost![]()
Stara Bo sve pamti
Stvarno se ne sjećam
Nego, di ste pićke, svi mrznete i kisnete na Noći muzeja?
Znate, muzeji vam inače rade tokom cijele godine
- Nenia Salonitana
doma, gledam serije. gdje bi drugdje bila petkom navečer.
ali, daj se sjeti s koliko % je dobro prognozirao.

ali, daj se sjeti s koliko % je dobro prognozirao.
Evo oću, drage volje ali moram znat šta je pisaloNenia Salonitana » wrote:doma, gledam serije. gdje bi drugdje bila petkom navečer.![]()
ali, daj se sjeti s koliko % je dobro prognozirao.![]()
..a unda » wrote:..m.za![]()
eh, napokon. sreca sto ovo ne shvacas ozbiljno, inace bi me vec odavno postrojila, ocitala bukvicu i edukacijski i poseksala, tako da mi objasnis kako se to, naime, radi..![]()
ok, poslije bi ti bilo zao jer bi mislila da si pretjerala ili da je moguce da te se pogresno razumjelo. pa bi me onda jos jednom poseksala, onako..iz cistog milosrdja.![]()
eto, ljudi bi rekli, kako god okrenes, tebi dobro, ali nije to bas tako. ima tu naravno konfliktica, ali rekao bih da su nastali..kreativno, voljno i stalnom igrom, preispitivanjem kako i same sebe, tako i sasvim svjesna krda oko sebe koje se negdje naziva i drustvom, tako i odnosa sebe s tim krdom sto iz toga proizlazi.![]()
svakodnevna je to igra koja, jasno, umara, ali i imas svoj definirani svijet..nadsvijet, oazu, utociste..tesko mi je reci ugode ili hedonizma, prije bih rekao lezernosti, neobaveznosti, spontanosti, estetike koju sebi mozes priustiti ili kojom se mozes okruziti.
ali, tu je i treca komponenta, ona vodenjacka, koja sve to jos zavihora tamo gdje ne bi trebalo, i koja sve to smiri tamo gdje se ne bi ocekivalo, tako da imamo i samilost prema onom krdu, razumijevanje, izrazen pravednicki i predvodnicki talent, ali koji se nikada ne isturuje na celo, jer angaziranost, razumijevanje drustva i procesa, potreba, slabosti, je jedno, a vodjenje tog drustva je nesto sasvim drugo, tako da ces vjerojatno dzabe dati citav nou hau, ali istrcati pred barikade sa zastavom..to je ipak ono malo..vulgarno, jel..dajmo malo tu nekog reda, mjere, smisla..ljepote. : xzubo:
mislim, da si u umjetnosti nekoj, vrlo vjerojatno bi uoblicila citav jedan novi umjetnicki pravac, pokret, bila okruzena istomisljenicima i magneticno ih privlacila, sve bi ti to operativno i konstruktivno i odgovorno odradila i osmislila, ali na vikipediji, kad bi se utipkalo ime tog smjera, pokreta, tvoga imena bas i ne bi bilo.
mozda bi bila spomenuta tamo negdje kao necija ljubavnica ili trivija i to bi bilo to..![]()
dosta toga je, cini mi se vezano..da ne govorim koji mi sve aspekti sad astroloskim sinapsama rade neke asocijacije sa iskustvima, zeljama, koncentriranjem energije i dogadjaja na..pa reci cu ovako, ne sve sto bi imalo veze sa obitelji, djecom, reprodukcijom, meterinstvom, radjanjem..a ima veze i sa zdravljem.
eto, tu cu stat i riskirat da ovakvom uopcenoscu ne budem proglasen bleferom, jer kao..nes ti problema to rec, svakoj zeni bi to mogao reci.
a od vodenjaka ti zna izletit koji put otpor i tvrdoglavost kad te neko tjera na nesto, a spareno sa djevicom to moze bit toliko svrdlajuce, tako da ti nagovaraci poput neprijatelja izlaze iza buseva s rukama podignutim gore u nemoci predaje.![]()
ajd da sad pokusam nesto konkretnije i nesto brze, iako mi je problem spariti neke proturjecneinformacije kako god ja okretao tvoj horoskop koji me, ne znam zasto, podsjeca na mercedesov znak.. : xd:
dakle, nesto smo rekli, barem okolo..skromnost i podrska, suradnja, prije nego vodjenje, prvi plan, lideriranje. osjetljivost i na trenutke konfuznost i restresenost, ali ogroman dio je telentiran i sposoban za pronalazak rjesenja, organizaciju, sposobnost za uocavanje i predvidjanje problema, ali i za hvatanje u kostac s tim problemima, konstruktivno, analiticki, osjetljivo.
ljepota, inteligencija i tehnologija je okruzenje u kojem se kreces ili se volis kretati. kretanja, putovanja i razumijevanje za kontekst, pa i za delfine i glad u svijetu.
netvorker, teski netvorker. a i inace uvijek se ima nesto ili jos nesto za napraviti. teznja za perfekcionizmom. pretjerana ili nepotrebna samokriticnost. ugodan karakter, diplomat, sugovornik, ali koji ce natjeran nekom agresijom ili situaicijom ili bahatim nerazumijevanjem i tupljenjem od strane drugih, precizno, neumoljivo (nemilosrdno?) prstom konkretno i direktno ukazati na, izolirati erogenu tocku problema, karakter, manifestaciju, ali to ce napraviti na fini i decentni nacin koji razoruzava, s humorom ili na neki drugi nacin, ali nakon kojeg nema protuargumenta. nakon toga se stidljivo povlaci u skromnost.
obitelj i obiteljski odnosi bitni. nesklad se tesko odrazava na sve aktivnosti, radi gubitka samopuzdanja i entuzijazma. tu se najprije moze vidjeti snazna sentimentalna komponenta koju drugi ne vide. u vezi posesivnost ne trpi, iako je moze dati, ali prije svega se radi o zelji za ravnopravnim odnosom. lojalnost naglasena.
skrivena ostaje i usasvim dobroj mjeri prisutna masta, fantazija, sanjarstvo, vizionarstvo, koje su vrlo vazne da jednom kad se ideja prepozna, krece se u realizaicju te ideje pozrtvovno, odgovorno, zadivljujucom posvecenosti.
ukratko,kad se sve skupa oduzme i zbroji..ti si arhitekt...ako nisi, ima tu jedan aspektic kojem se nisam posvetio, ali koji bi mogao znaciti da si nesto dobro promasila, da si svjesna toga i da to nastojis kompenzirati.
![]()
dakle, po ovom horoskopu uopce ne vidim zasto ti stalno mislis da radis nesto..ma ne lose, ali stalno to neko vaganje, prispitivanje sebe. neka se i drugi malo zamisle o sebi..sta su oni, bogom dani? : xd:
eto, cista i bistra horoskopska slika, uravnotezena, svjesna, bogata..iskrena i iskricava. okolina koja te ima najvjerojatnije ne zna koliko je sretna.![]()
eto, zera duze, sta cu, osjecam se krivim pa trkeljam. aj, kao i ex, imas bonus, pitaj koji detalj ako te zanima, mozda ne budem znao odgovorit, ali..riskiraj. ko zna, mozda cu pogodit taman ono gdje i kako treba..
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-