Mister(azil)ije! Prvi volumen
Vozim u cipelama na petu, bez pete, kakve god, ali je istina da mi je sjedalo toliko odmaknuto da je to poluluežećki. Tako je udobnije, ali nemam para za toliko cipela.
Vjerojatno je to razlog zašto većina žena vozi sjedala primaknutijeg volanu. A ja ih glupo gledam i pitam se kako im nije neudobno tako, zgrče im se noge. Za to vrijeme one izlaze nasmiješene, neoštećenih cipela, dok ja u moje gledam ovako
Vjerojatno je to razlog zašto većina žena vozi sjedala primaknutijeg volanu. A ja ih glupo gledam i pitam se kako im nije neudobno tako, zgrče im se noge. Za to vrijeme one izlaze nasmiješene, neoštećenih cipela, dok ja u moje gledam ovako
Tea Tree wrote:Vozim u cipelama na petu, bez pete, kakve god, ali je istina da mi je sjedalo toliko odmaknuto da je to poluluežećki. Tako je udobnije, ali nemam para za toliko cipela.![]()
O pur
Al nije ti to od toga, mislim.
Ja zalegnem isto ko i ti, pa mi cipele traju i traju
Za moj volan kad sjednu muski od preko metar osamdeset, primicu si sjedalo
Prstima stiscem pedalu, jer jedino prstima takorec i dosegnem
Sad sam opet isprobavala razne načine stiskanja pedala.
Sic mi je taman toliko udaljen da mogu, kad potpuno ispružim nogu, stisnuti pedalu do kraja. Da ga još malo odmaknem skršila bih kuplung mijenjajući brzine na suho. Ali, prilično je visoko namješten da bih mogla vidjeti van.
Uspjela sam staviti potpeticu na pod i stisnuti kuplung. Ali sam lijevi kuk morala istegnuti, lijevi guz podići i natkoljenicom stiskati rub sica prema dolje da bih uspjela. Uz to su mišići noge cvrčali a kuk cvilio. Idem sad pit voltarene. Nastavljam voziti s nogama u zraku.
Sic mi je taman toliko udaljen da mogu, kad potpuno ispružim nogu, stisnuti pedalu do kraja. Da ga još malo odmaknem skršila bih kuplung mijenjajući brzine na suho. Ali, prilično je visoko namješten da bih mogla vidjeti van.
Uspjela sam staviti potpeticu na pod i stisnuti kuplung. Ali sam lijevi kuk morala istegnuti, lijevi guz podići i natkoljenicom stiskati rub sica prema dolje da bih uspjela. Uz to su mišići noge cvrčali a kuk cvilio. Idem sad pit voltarene. Nastavljam voziti s nogama u zraku.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Podnijet cu i ja izvjestaj cim sjednem za auto ovih dana
Najgore je bilo kad sam imala Scorpio. Taj auto ispod volana ima nepreglednu špilju na čijem kraju su pedale. Da bih ih dosegla morala sam se zakeljiti za volan. I to je još bilo podnošljivo dok nisam bila trudna. E, kad je narastao trbuh onda sam stalno strugala po njemu. Doduše, sad sam i beztrudna deblja no tad. Mogla bih ga voziti jedino da istreniram trbuh da okreće volan a sise da daju žmigavce i uključuju brisače.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ko se na tebe more naljutit žešći je de bil je do Markić Želva de Sad...Margarita » wrote:Najgore je bilo kad sam imala Scorpio. Taj auto ispod volana ima nepreglednu špilju na čijem kraju su pedale. Da bih ih dosegla morala sam se zakeljiti za volan. I to je još bilo podnošljivo dok nisam bila trudna. E, kad je narastao trbuh onda sam stalno strugala po njemu. Doduše, sad sam i beztrudna deblja no tad. Mogla bih ga voziti jedino da istreniram trbuh da okreće volan a sise da daju žmigavce i uključuju brisače.
Ovaj štitnik za petu je izum koji samo Kinezi mogu prodavat samo Amerima
Mogu bit u ravnom ili u petama, ništa se ne struže i nije oštećeno. Pete više od 5 cm ne bi doduše izabrala za vožnju do Minhena, ali za neke gradske relacije je skroz ok. Jedini su problem baš štikle, s tankom petom, u tim paklenim nazuvcima mi je teško i vozit i hodat i živit
pa ih nosim samo iznimno.
Imam predrasude prema ljudima kojima je sjedalo zakeljeno za volan, brijem da puno teže vide mrtve kuteve, ako ih je i briga za tu sigurnosnu sitnicu
A nekako mi se i čine da žive u svom izoliranom mjehuru, što je ok, dok god se njihova alternativna stvarnost ne voza uz mene po zelenom valu.
Nis u poluležećem položaju, jer bi mi valjda volan bio u ravnini nosa
a tu ni pete ne mogu pomoć 
Mogu bit u ravnom ili u petama, ništa se ne struže i nije oštećeno. Pete više od 5 cm ne bi doduše izabrala za vožnju do Minhena, ali za neke gradske relacije je skroz ok. Jedini su problem baš štikle, s tankom petom, u tim paklenim nazuvcima mi je teško i vozit i hodat i živit
Imam predrasude prema ljudima kojima je sjedalo zakeljeno za volan, brijem da puno teže vide mrtve kuteve, ako ih je i briga za tu sigurnosnu sitnicu
Nis u poluležećem položaju, jer bi mi valjda volan bio u ravnini nosa
Flux je meni bio zakon, jeftinija inačica Muscola. Al bilo što na čemu piše otčepljivanje odvoda će poslužit. I da, treba duže stajati, ja sam znala po sat vremena ostaviti i po potrebi ponoviti postupak, obavezno zalij vrelom vodom. Domestos teško da će pomoć, bolje uzmi baš specijalizirano za odvode.
..a di ti se zacepilo? ako ti je nekako i ikako na dohvat, tj ako nije u zidu ili podu, to mehanicki rijesi, rukom, zicom, onom pluf pluf gumom za odcepljivanje.elma » wrote:preporučite mi nešto za odčepljivanje odvoda, a da ne šteti cijevima.
nešto što rastapa kosu![]()
tnx
za ostalo, probaj sa sodom bikarbonom, a mos i kombinirat s kvasinom i poslije vrucom vodom. i vrucom, ne hladnom.
mos i s tim muskolima probat, izgleda da to svakom radi osim meni..
Pobogu, undo, razni tekući otčepljivači najbolji su izum u povijesti, tko bi to kopao rukama, šta ti je.
Meni je znalo otići s Domestosom ako je neko blaže začepljenje. Zapravo, Domestos definitivno rastvara dlake, to sam skužila kad sam ga ulila u odvod na kojemu je izvana ostalo nešto kose. Nakon petnaetak minuta pogledam, ono sva kosa otišla dolje, jednostavno ju je rastopio. Ali ako je toga više, onda obično ne ide bez nekog Muscola, Wc Neta ili šta već ima od tih rastvarača.
Meni je znalo otići s Domestosom ako je neko blaže začepljenje. Zapravo, Domestos definitivno rastvara dlake, to sam skužila kad sam ga ulila u odvod na kojemu je izvana ostalo nešto kose. Nakon petnaetak minuta pogledam, ono sva kosa otišla dolje, jednostavno ju je rastopio. Ali ako je toga više, onda obično ne ide bez nekog Muscola, Wc Neta ili šta već ima od tih rastvarača.
pa stas kopat ako mos rukom dohvatit?Zekoslawa » wrote:Pobogu, undo, razni tekući otčepljivači najbolji su izum u povijesti, tko bi to kopao rukama, šta ti je.![]()
blazeni vi sto vam s tim moze otic. meni to slabo pomaze.. tj nista. eventualno onaj , sta je ono, peroksid neki valjda..po domacu..soda kaustika, ali to me malo strah stavljat.
Pa ne stavljaš to kako treba ili doduše imaš pun kufer dlaka od dlakavaca tih...a unda » wrote: pa stas kopat ako mos rukom dohvatit?
blazeni vi sto vam s tim moze otic. meni to slabo pomaze.. tj nista. eventualno onaj , sta je ono, peroksid neki valjda..po domacu..soda kaustika, ali to me malo strah stavljat.
Treba to nalit pola boce, ako je veće, onda cijelu.
Nemoš bit ni vuneno četveronožno travojedalo, a da se ne nađe neka zabrinuta duša koja sve sjebe...
http://mok.hr/vijesti/item/17364-uhvace ... a-za-njima
Koji im kua smetaju? Šta? Napadaju mungose? Jedu ukosnice nonicama? Prijete odcjepljenjem?
Koji im kua smetaju? Šta? Napadaju mungose? Jedu ukosnice nonicama? Prijete odcjepljenjem?
Stvarno smo genocidan narodkarambol » wrote:Nemoš bit ni vuneno četveronožno travojedalo, a da se ne nađe neka zabrinuta duša koja sve sjebe...![]()
-
- Information
-