..zaboravljeni govor zvijezda - kljuc, kod & trla brla
MargaritaMargarita » wrote:Za ovu brzinu dohvata podataka na poslu bih dobila otkaz. 0,8 sekundi nam je granica.
Možda sam i sama mogla potražiti, to mi je kasnije palo na pamet
to nije to 
aj maknite se da ja probam nać
malo se bojim da sam sve krivo zapamtila i da ću se obrukat
aj maknite se da ja probam nać
malo se bojim da sam sve krivo zapamtila i da ću se obrukat
ali » wrote:Unda, ako mi je ostalo još bonusa, deder mi napiši nešto lijepo
..a unda » wrote:
..ali, nekidan si rekla da oces nesto dobro..tj da ti nesto dobro (u)reknem. nisam znao sta, kad ti je i onako sve dobro, i onda sam isao pogledat, cirnut nesto sto ne volim bas radit, narocito ne ovako trla brla, ali..
nisam ti htio rec prije dva dana, ali danas bi trebala nesto kao imat neku raspravu i bit ces vrlo uvjerljiva, izlagat ces neki svoj plan, ideju i to ce napokon proc, neki proces ce se danas privest kraju, razrijesit, izvrsit, barem u najvecem dijelu.
ne znam kakve to ima veze s tim, ali cca danas i prekosutra s tim nekim kao poslovnim planom bit u vezi ili barem koincidirat i..eoritka, bolan + ihaaaa :teksas: seks..
eto, pa ako to nije nesto dobro, ne znam sta bi bilo..![]()
inace, citav ovaj dinamicni i operativni periodic koji je dijelom i za tobom, gdje si bila vrlo angazirana, polako se smiruje. bit ce tu jos malih trusnih smirenja, a negdje, 21. ili 23., tu negdje, ti se sve poklapa, sve puno optimizma nakon tog nekog razrijesenog nekog problemcica i jasno, nesto ce ti tu jos falit. mislit ces se sta bi ti moglo falit i, jasno, opet ce doc do ihaaaa teksas seksa..![]()
eto, javi da vidimo kako je proslo. ako nije proslo to ce bit samo zato jer ce proc jos bolje nego sto sam rekao..
mhm
ihaaaa teksas seks

nu, ali, zaviri šta si zapisala u dnevnik tih dana. jel spominješ teksas
Ok, sjećam se otprilike tog perioda i o čemu se moglo radit, tako da sam 100% sigurna da nikakav seks nije bio na dnevnom redu a kamoli neki ihaaaahaaaaBeau » wrote:ihaaaa teksas seks![]()
Žao mi je, Nenia.
No to još uvijek ne znači da Trla Brla ne zna prognozirat, treba valjda i sam osigurat neke preduvjete.
Neće se samo
ne znam ja ništa šta znači. ti si sve shvatila i rekla javit kako je prošlo 
ali » wrote: Ok, sjećam se otprilike tog perioda i o čemu se moglo radit, tako da sam 100% sigurna da nikakav seks nije bio na dnevnom redu a kamoli neki ihaaaahaaaa![]()
Žao mi je, Nenia.
No to još uvijek ne znači da Trla Brla ne zna prognozirat, treba valjda i sam osigurat neke preduvjete.
Neće se samo
priznajem da mi je u sjećanju ostalo da je sve bilo još uzbudljivije prognozirano
ali i to je dosta, tj, nisam falila.
Pa nisam rekla "ako preživim" zato jer sam se nadala da ću bit poderana kao masna krpa Bo, nego jer je bio težak period u pitanjuBeau » wrote:ne znam ja ništa šta znači. ti si sve shvatila i rekla javit kako je prošlo
Iskreno, ja uopće nisam to shvatila ozbiljno. Više kao njegovu želju da me malo razveseli gluparijama
ali » wrote: Pa nisam rekla "ako preživim" zato jer sam se nadala da ću bit poderana kao masna krpa Bo, nego jer je bio težak period u pitanju![]()
Iskreno, ja uopće nisam to shvatila ozbiljno. Više kao njegovu želju da me malo razveseli gluparijama
ma i ja sam shvatila ko zajebanciju, utjehu. i sjećam se tog tvog težeg perioda, po tome sam i zapamtila ovo. recimo, čudi me da se uopće ne sjećam tog iha teksas seksa. pa kako sam taj izraz mogla zaboravit. starim
Ajoj, pa nisam mislila "Masna krpa Bo" nego "...masna krpa, Bo!"Beau » wrote:poderana ko masna krpa bo. kravo jedna.
ma i ja sam shvatila ko zajebanciju, utjehu. i sjećam se tog tvog težeg perioda, po tome sam i zapamtila ovo. recimo, čudi me da se uopće ne sjećam tog iha teksas seksa. pa kako sam taj izraz mogla zaboravit. starim
I nekako se ti puno stvari sjećaš
Baš me zanima točna definicija Ihaa Texass sekksa, šta to točno je
o jebemti kolko se razjašnjavamo
ma meni je sama ta rečenica bila hulerijus, sa ili bez Bo
da, možda je malo čudno što se toga sjećam. forum je u to vrijeme bio jako zanimljiv, pa sam biće zato pamtila pizdarije.I nekako se ti puno stvari sjećaš![]()
ili si mi ti bila jako zanimljiva
inače se ne mogu baš pohvalit nekom memorijom.
pa evo sad kad si me natjerala da razmislim o tome, prvo mi je pao na pamet frajer u doggy pozi* koji viče ihaaa i maše lasomBaš me zanima točna definicija Ihaa Texass sekksa, šta to točno je
možeš li se sjetiti jel ti koji kad to radio?
*frajer koji ševi u dogi pozi. ženu na sve četri, jel. a ne da je on na sve četri
Frajer na sve 4, viče ihaaa i maše lasoom...to te pali, jelBeau » wrote: pa evo sad kad si me natjerala da razmislim o tome, prvo mi je pao na pamet frajer u doggy pozi* koji viče ihaaa i maše lasom![]()
![]()
možeš li se sjetiti jel ti koji kad to radio?![]()
*frajer koji ševi u dogi pozi. ženu na sve četri, jel. a ne da je on na sve četri![]()
I tako....sad kad smo to tako postavile
A da meni neko iza leđa viče ihaaa
- Nenia Salonitana
prejahani kurci.Euklid » wrote:Meni ihaaa texas seks zvuci kao frajer koji ce te dobro jasiti u bilo kojoj pozi...
ali » wrote:
Frajer na sve 4, viče ihaaa i maše lasoom...to te pali, jel
I tako....sad kad smo to tako postavilemogu ti reć da možda mene malo pali
(s tim da sam ja ta s lasom i ihaa
)
A da meni neko iza leđa viče ihaaabrzo bi dobio kopitom
ja bi ovo probala

ihaa teksas bez seksa
ja bih se srušila od smijeha u par sekundiMargarita » wrote:
To bih i ja.
nisam mogla nać scenu kad miranda (mislim da je ona, u sex i gradu) jaši na tome, pa na kraju otkopča košulju i pokaže sise kolko se zanijela
-
- Information
-