Fala karkarambol » wrote:
Evo ti poanta...
To criticise the German-bashing bandwagon is not about painting the country as a victim. It’s about whether you believe that lazy cliches distort rather than help us understand the real nature of the political crisis at the heart of Europe. Blaming an evil German empire can be a convenient excuse for democratically elected southern European governments who don’t want to take the flak for unpopular decisions at home. It also deflects attention from other austerity hardliners such as Finland or the Netherlands. It suggests that there is an easy solution to the Greek sovereign debt crisis, when the reality is far more complex.
Grcka - put za spas okupiranih?
Reka sam ja, garant ce krenit u oslobadjanje evrope. Bogte, i oni nas citaju
Sloboda je najpoželjnija riječ na transparentima kad su u pitanju prosvjedi bilo kakve vrste. Za bilo šta ili protiv bilo čega.karambol » wrote:
Ta sloboda...to je vrlo nejasno. Što bi trebala biti sloboda da bih je poželio na takav način?
Edit:
Kako ono bješe: Freedom is just another word for nothing left to loose
Nemojte iskrivljavat moje recenice. Zna se na kakvo sam oslobodjenje mislio. Na oslobodjenje iz duznickog ropstva, a u kojem nas je dovela politika, kako nas, tako i grke 
Slazem se, nikakvim eurima
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Europska središnja banka odobrila Grčkoj 59,5 mlrd. eura
Eto, nisu im prijetnje o uskraćivanju pomoći odležale ni 24 sata i već jedu Tsiprasu iz ruke...
Eto, nisu im prijetnje o uskraćivanju pomoći odležale ni 24 sata i već jedu Tsiprasu iz ruke...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Jedu, da, posuđuju novac koji im Grčka kano neće vratiti, kao ni prethodne dugove.Euklid » wrote:Europska središnja banka odobrila Grčkoj 59,5 mlrd. eura
Odjeba bi on svabe i eu da nisu njihovi zarobljenici. Sad treba polako izvuc drzavu iz ropstva i to je to.Tea Tree » wrote:Kako to ide, posudi mi da ti vratim?![]()
Odjebat će on EU i Švabe i sve, ali će se prije toga još malo zadužiti. Jel im rekao da im neće vratiti ni ovo ni ono od prije?
-
- Information
-