Pita nešto Vrbanac, ona odgovara, usput očekivano pljucne SDP, a on njoj: ma naravno, oni samo gledaju kako će sačuvati svoje fotelje. Razgovor ide dalje, sad su već na nekom drugom pitanju, ona ovaj put samo spomene SDP, a on opet ponovi to s foteljama i još doda da je to super kako se netko (ona, ŽM) pokrenuo i nešto radi i još nekakvih pizdarija koje su zvučale kao podrška njoj.
Pa eto, samo da kažem da su bilo kakve moje nade, da će se 101 ikada oporaviti, sada pale u vodu.
Ne znam uopće naći riječi kojima bih dovoljno dobro opisala moj šok kad sam to čula. Šok i nevjerica. Ovako nekako mi je išlo po glavi
Nije da mi je Vrbanac nešto super ikada bio, ali ovo nisam očekivala. Kao što nisam mislila da je moguće ikada u eteru radija 101 čuti podršku ŽM.
Ne mogu skužit koja je to emisija uopće bila jer je bila danas oko 11-11.30, a u to doba je inače Grad pleše, ali ovo nije bila ta emisija niti je vodio Željko Matić.
Pitam se šta se dogodi ljudima da tako okrenu ploču u ozbiljnim godinama, a on u ozbiljnim godinama definitivno jest.