Nest'ti popit par litara crnog vina...

Razgovor ugodni, divan natenane
karambol

Post 23 Apr 2015, 20:52

Eks » wrote:Još bi i mene okrivila gospođa koje sam sreće. :zubo: :trk:
Nego. Ali Miky bi prstom pokazivao na Blue i govorio:"A vidi nje! Nu! Pogledaj! Godinama drma po pivčini i niki vrag joj nije. Osim što je malo plavkasta...Dobro, al ja ispijem crnega po litre, litru i ne mogu postat plav.
Možda pocrvenim, al to će onda moje unutrašnje ja izać u svijet. Neka znaju! Veleizdajnici! Piškaimseogadila!
E. I još je žensko. Ta Blu plava, mislim. Eto!"
Na to gđa Miky podiže pogled s vrhova svojih cipela istovremeno podižući pušku "jutrenku" prema svom, još uvijek, zakonitom Mikiju...
:D

Tko će dalje?
:D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 24 Apr 2015, 20:22

Prvo i prvo...6 tjedana bez alkohola je nenormalno...zasto nije 7 tjedana ili 3 dana?

Drugo...nisam alkoholicar :amen:

Trece...nema sanse da doveden zenu ovdi ;)

I konacno...ukazala se Ex :lux: :lux: :lux:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Apr 2015, 20:01

miky0 » wrote:Prvo i prvo...6 tjedana bez alkohola je nenormalno...zasto nije 7 tjedana ili 3 dana?

Drugo...nisam alkoholicar :amen:

Trece...nema sanse da doveden zenu ovdi ;)

I konacno...ukazala se Ex :lux: :lux: :lux:
..sest tjedana bez alkohola je nenormalno za..alkohilocare. :zubo:
..mos ti i sedam tjedana ako oces. tri dana je nista. to je kad se dobro nalizes, taman traje tri dana u tebi dok ne ishlapi.. :D

aj kazi jos deset puta da nisi alkoholicar, mozda ti neko i povjeruje. ako je pijan. :D

da, danas se ukaze eks, sutra se ukazu bijeli misi i tako to ide. nemoj dovodit zenu ovdje, mi cemo je dovest. :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 26 Apr 2015, 10:19

..a unda » wrote:
..sest tjedana bez alkohola je nenormalno za..alkohilocare. :zubo:
Ova tvrdnja je neutemeljena i pausalna. Koji i ciji znanstveni rad dokazuje tvoju tvrdnju? ;)
..a unda » wrote:
..mos ti i sedam tjedana ako oces.
Ma necu ja nista :misli: osim dikad popit nesto usput za rucak/veceru. Nes ti grijeha :)
..a unda » wrote:
tri dana je nista. to je kad se dobro nalizes, taman traje tri dana u tebi dok ne ishlapi.. :D
Ovo je za prave alkoholicare, jer ja se jos nikad nisam naroljka da ne znam za sebe, osim par puta ovo lito, a i tu sam znao sta radim ;)
..a unda » wrote:
aj kazi jos deset puta da nisi alkoholicar, mozda ti neko i povjeruje. ako je pijan. :D
Pa niko od mojih ne govori da sam alkoholicar :amen:
..a unda » wrote:
da, danas se ukaze eks, sutra se ukazu bijeli misi i tako to ide.
Je kod onih sta se ne znaju kontrolirat. Ja se znam kontrolirat i za mene nema straja ;)
..a unda » wrote:
nemoj dovodit zenu ovdje, mi cemo je dovest. :D
A kako ces to izvest :misli:
  • Information