...eto sad kad smo opet uspjesna nacija u gospodarsko-financijskom smislu, postavljam pitanje vladi RH:
Kad ce se spustit porezno opterecenje, trosarine i PDV?
Izisli iz recesije...
Postavljaš pitanje na krivom mjestu. Vlada ne čita trkeljanje. Uzmi one tvoje dvije Škotkinje, kilu-dvije janjetine i suncobran, parkiraj se na Markov trg i čekaj 22 sata pa se skloni u crkvu, kad istekne dozvoljeno vrijeme za mirni prosvjed, prespavaj u njoj, ujutro izjavi da ti je život ugrožen a ljubomorna žena nek razvali policijski kordon kako bi se počupala sa Škotkinjama.
Onda će te Milanović pozvati na razgovor.
Tebi sve treba crtat. 
- Nenia Salonitana
eto vidiš da zoka nije samo čvrsti gluteus 
Jebiga, vise nemam fejs, pa im nemogu vise uputit nikakvo pitanje, ali...Pero » wrote:Postavljaš pitanje na krivom mjestu.
...je pitanje ustvari bilo upuceno vama, simpatizerima vlade zokija eMPero » wrote:
Vlada ne čita trkeljanje.
Jako dobro, prejakoPero » wrote:
Uzmi one tvoje dvije Škotkinje, kilu-dvije janjetine i suncobran, parkiraj se na Markov trg i čekaj 22 sata pa se skloni u crkvu, kad istekne dozvoljeno vrijeme za mirni prosvjed, prespavaj u njoj, ujutro izjavi da ti je život ugrožen a ljubomorna žena nek razvali policijski kordon kako bi se počupala sa Škotkinjama.Onda će te Milanović pozvati na razgovor.
Tebi sve treba crtat.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Jebiga, vise nemam fejs, pa im nemogu vise uputit nikakvo pitanje, ali...
...je pitanje ustvari bilo upuceno vama, simpatizerima vlade zokija eM
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Eh, subrate i supatniče.miky0 » wrote:
Jebiga, vise nemam fejs, pa im nemogu vise uputit nikakvo pitanje, ali...
- MmeTipfeler
Ma kakvi.
Svojevremeno sam mislila da ću biti kao ona ženska iz vica koju su pozvali na odgovornost kao posljednju na svijetu bez FB profila. Sad će mi se, čini se, želja ostvariti.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
MmeTipfeler » wrote: Ma kakvi.
Svojevremeno sam mislila da ću biti kao ona ženska iz vica koju su pozvali na odgovornost kao posljednju na svijetu bez FB profila. Sad će mi se, čini se, želja ostvariti.
ne znam taj vic
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-