O Nina...
Koja Nina? Badrić?
U čast prerano preminulom profesoru Milanu Poliću - njegov Moj ireligiozni rječnik.
Bez boga, bez vjeronauka - informativni priručnik Centra za građansku hrabrost
RTL Car
RTL Car
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ojebate, ulogiraš se i dobiješ temu.
Zdrao miky, šta ima, kako život i tako to?
Ejebote, jesi vidila, to imas sam tute
A ono, dobro kad nije gorenina williams » wrote:
Zdrao miky, šta ima, kako život i tako to?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Hej, Nina. Hoćeš čašu vina? Malo heroina? Ili vitamina? 
Potpisi su za budale.
- nina williams
E divote li...
miky0 » wrote:A ono, dobro kad nije gore
Dobro kad nije dolje.
Zdrao!Stitch wrote:Hej, Nina. Hoćeš čašu vina? Malo heroina? Ili vitamina?
De ponudi cigaretu, ovo gornje nikad nije imalo prođu u mene.
Al...i pušit sam prestala.
Boktemazo, nikom više nikad neću doć u goste, vakve neljude nemaš s čim ni ponudit.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Nije li to bezobrazna i glupa predrasuda?Stitch » wrote:Onda kofeina, Bosanka si ipak?
U čast prerano preminulom profesoru Milanu Poliću - njegov Moj ireligiozni rječnik.
RTL Car
RTL Car
- nina williams
Stitch » wrote:Onda kofeina, Bosanka si ipak?
Otkad ne čadim, ni kava mi ne valja.
Tuga i čemer...velim ti, neljudi su to...ti koji se nikakvim alkoholno-duhansko-kofeinskim sportovima ne bave.
Dobro pa još od seksa odustala nisam.
Al štajaznam to mi se čini čudno prihvatit u gostima, čak i ako ponude.
Ni seks ni ice ni pice....sve je to nista u usporedbi sa cigaretom.nina williams » wrote:
![]()
Otkad ne čadim, ni kava mi ne valja.
![]()
Tuga i čemer...velim ti, neljudi su to...ti koji se nikakvim alkoholno-duhansko-kofeinskim sportovima ne bave.
Dobro pa još od seksa odustala nisam.
Al štajaznam to mi se čini čudno prihvatit u gostima, čak i ako ponude.
Evo mene na 10 mjeseci nepusenja i, iako je znatno lakse nego prvi mjesec, svejedno nije kao da sam oduvijek nepusac.
Nije da fali ludjacki, nije da se krize ne mogu lakse izdurat nego prije, ali da sve skupa ima jednakog smisla kao i u pusacko doba...jebiga....nema.
Prije si isao spavati sa pomisli kako ces se ujutro probuditi, skuhat si kavu i makar vani padale pahulje velicine i ostrine sjekire, ti ces stajati pod nebom koje samo sto se ne srusi na zemlju i odrzavati svemir u ravnotezi pomocu svoje kave i pljuge.
Ali kaj sad....zivot ide dalje.
Malo manje smislen ali ipak ne toliko da bi ga se nazvalo skroz besmislenim.
Osim u onom iskonski besmislenom obliku ali to nema veze s cigaretom pa necem o tome.
A nis....drzi se, Nina, znas da je to za vise dobro.
Ok, bar se tjesi tako.
- Nenia Salonitana
nina, smatram da još nisi otkrila što voliš od alkoholnih pića.
toliko ima raznih okusa i vrsta da si svatko može pronaći nešto što mu odgovara.
toliko ima raznih okusa i vrsta da si svatko može pronaći nešto što mu odgovara.
- Stitch
- Head Honcho
Pusti je sad, vidiš da se sa svega skinula. Ne zazivaj vraga.
Ima i ljudi koji ne piju zato što im paše, a ne zato što im ne odgovara.
Ima i ljudi koji ne piju zato što im paše, a ne zato što im ne odgovara.
Potpisi su za budale.
Ma joj, da, dobro je to, ja je podrzavam i podupirem i vibriram i sve to ali je ipak nekako ...stajaznam....kako to rec a da ne ispadne grezo...Stitch » wrote:Pusti je sad, vidiš da se sa svega skinula. Ne zazivaj vraga.
Ma ok, bravo Nina! Samo dalje tako!
Mozes ti to!
Ha, jel to neka jezicava fora?Ima i ljudi koji ne piju zato što im paše, a ne zato što im ne odgovara.
Tipa...odgovara se na pitanje a ne na alkohol?
Sto se tice pasanja i nepasanja....evo, ja sad mislim kako stvarno treba snaga volje za navuc se na pusenje.
Prednost je sto se to obavi u relativno kratkom roku.
Puno kracem nego sto je odvikavanje.
Au, ovo je jako dobra osobina.Margarita » wrote: To mi uspijeva samo u trenutcima kad mi je već toliko pasalo da mi ne bi odgovaralo dopustiti si još pasanja.
I snaga volje.
Razuma.
Svaka cast!
Imam iskustva s time.Margarita » wrote:Prije će biti strah od padanja u nesvijest.
Jednom sam skupljala jednog do sokola sa hitne. Doduse, vec je dosao k sebi kad sam ja dosla.
Moram priznat da mi je bilo toliko drago da ga vidim ziva i zdrava da ga nisam ni spotala.
Ali sad imamo u familiji svijetao primjer kako ne treba zavrsiti kad se ide van s drustvom.
- nina williams
Jok, to ti je navika, istina i razgovor ugodni naroda slovinskoga.BestOne wrote: Nije li to bezobrazna i glupa predrasuda?
Kaka si Bosanka bez kave?
E pa ovo sad mi već pravo filozofski zvuči.
Ma jok, nikad me nije alkohol privlačio.Nenia Salonitana » wrote:nina, smatram da još nisi otkrila što voliš od alkoholnih pića.
Nema mi fin okus, a nikad nisam nalazila potrebnim navikavat se na nešto što mi nije svidilo.
Ono, nije da ja nikad nisam ništa popila...ruku na srce ovo naše podneblje te fakat sili da u nekim prilikama piješ...silovatelji smarajući...al...ja nikad nisam poželila popit.
Imadem teoriju o tom, svodi se na to da svaki čoek ima nekih stvari (i u iću i u piću) na koje se zbilja mora tjerat, a tek poslije postaju mu fine.
Fala, falaBara huda wrote: Ma joj, da, dobro je to, ja je podrzavam i podupirem i vibriram i sve to ali je ipak nekako ...stajaznam....kako to rec a da ne ispadne grezo...
Ma ok, bravo Nina! Samo dalje tako!
Mozes ti to!
Iako ni sama ne kontam kako neam krize.
Dete kreten.
Ajme s boldom se ne slažem...al baš nikako.Bara huda wrote:Sto se tice pasanja i nepasanja....evo, ja sad mislim kako stvarno treba snaga volje za navuc se na pusenje.
Prednost je sto se to obavi u relativno kratkom roku.
Puno kracem nego sto je odvikavanje.
Potrebna je snaga volje za ne počet.
U mom slučaju, barem.
(Fino sam to uklopila u onu teoriju o kojoj sam gore pričala.)
Ja sam s jedno 5-6 godina znala da ću čadit. Ono, meni je to tolko fino mirisalo, da sam ziher bila da će doć dani kad gasit neću.
I baš sam se zato trudila što kasnije počet, jer sam znala da neće bit povratka. Bokte, bila sam ovisna prije konzumacije. Fanatik, šta da velim.
Iiii...eto, znala sam ja sebe...odgađala sam to kolko sam mogla...i sa skoro 18...prepustih se...
Ta prva kutija...palila sam jednu za drugom i nisam stala dok je nisam popušila cijelu.
: my precious :
Onda sam ošla u dućan po novu.
A neki su mi pričali da im je u početku bilo slabo od cigareta.
Pf, amateri.
nina williams wrote:
Jok, to ti je navika, istina i razgovor ugodni naroda slovinskoga.![]()
Ma jok, nikad me nije alkohol privlačio.![]()
Nema mi fin okus, a nikad nisam nalazila potrebnim navikavat se na nešto što mi nije svidilo.
Ono, nije da ja nikad nisam ništa popila...ruku na srce ovo naše podneblje te fakat sili da u nekim prilikama piješ...silovatelji smarajući...al...ja nikad nisam poželila popit.
Imadem teoriju o tom, svodi se na to da svaki čoek ima nekih stvari (i u iću i u piću) na koje se zbilja mora tjerat, a tek poslije postaju mu fine.
Fala, fala, al nema frke, zbilja neam krize i ne treba mi tapšanje po ramenu.
Iako ni sama ne kontam kako neam krize.![]()
Dete kreten.![]()
![]()
Ajme s boldom se ne slažem...al baš nikako.![]()
U mom slučaju, barem.![]()
Ja sam s jedno 5-6 godina znala da ću čadit. Ono, meni je to tolko fino mirisalo, da sam ziher bila da će doć dani kad gasit neću.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I baš sam se zato trudila što kasnije počet, jer sam znala da neće bit povratka. Bokte, bila sam ovisna prije konzumacije. Fanatik, šta da velim.![]()
Iiii...eto, znala sam ja sebe...odgađala sam to kolko sam mogla...i sa skoro 18...prepustih se...
Ta prva kutija...palila sam jednu za drugom i nisam stala dok je nisam popušila cijelu.![]()
Onda sam ošla u dućan po novu.![]()
Pf, amateri.
Ma, skoro da sve mogu potpisat. Ja sam se prepustila s nepunih sedamnaest, nisam mogla vise cekat
Vec u prvih tjedan dana sam postala toliki ovisnik da sam u trenucima kad nisam mogla doc do cigara (recimo, na plazi u nekoj pripizdini bez ducana) skupljala s poda sto duze opuske i pusila ih
Isto nisam imala nikakve krize kad sam prestala. A jesi onako puna energije i poletna?
Takodjer, alkohol nula bodova. S tim da sam se ja u mladosti podosta oblokovala. Uzivala sam bit pijana, al nikad nisam volila pit. Nije mi fino. Niti sam ikad znala fino pijuckat, vec sve il nista. Sad vec goooodinama ne pijem uopce
- Stitch
- Head Honcho
Igzekli, upravo to velim.nina williams » wrote:
Kava je nacionalna kulturna vrednota, nešto kao ceremonija pripremanja čaja Japancima. A i super je.
Volim kavu u Sofri. Džezvice, fildžane, rahat-lokum, sve mi je to zakon.
nina williams » wrote:
Ja sam s jedno 5-6 godina znala da ću čadit. Ono, meni je to tolko fino mirisalo, da sam ziher bila da će doć dani kad gasit neću.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I baš sam se zato trudila što kasnije počet, jer sam znala da neće bit povratka. Bokte, bila sam ovisna prije konzumacije. Fanatik, šta da velim.![]()
Ta prva kutija...palila sam jednu za drugom i nisam stala dok je nisam popušila cijelu.![]()
Onda sam ošla u dućan po novu.![]()
Pf, amateri.
Potpisi su za budale.
- nina williams
Volim sve u Sofri.
Meso ponajviše.
Dobro, osim sudžukica, al njizi ne volim ni bilo gdje drugo.
I volim, a prije sam volila još i više
(U prvoj dugo nisam bila, al i tamo su mi dali čadit ljeti na terasi.)
Sve mi je po mjeri tamo.
nina williams » wrote:
Ma jok, nikad me nije alkohol privlačio.![]()
Fala, fala, al nema frke, zbilja neam krize i ne treba mi tapšanje po ramenu.
Iako ni sama ne kontam kako neam krize.![]()
Dete kreten.![]()
![]()
Ajme s boldom se ne slažem...al baš nikako.![]()
U mom slučaju, barem.![]()
Ja sam s jedno 5-6 godina znala da ću čadit. Ono, meni je to tolko fino mirisalo, da sam ziher bila da će doć dani kad gasit neću. :he k: :hebk: :he k:![]()
:cer ek:
Ta prva kutija...palila sam jednu za drugom i nisam stala dok je nisam popušila cijelu. :zub o:
Onda sam ošla u dućan po novu. :rof l:
Pf, amateri.
Jebate, ti si nacural born smoker.
Protiv takvih nema ni cjepiva ni lijeka. Osim ovog sta ga sad imas.
Ja sam mislila na sve one amatere koji se guse i kaslju pri uvlacenju prvih dimova.
Za te sam predmnijevala da im treba volja da nastave pusit usprkos jadu koji osjecas paljenjem pljuge.
Ma nema veze, glavno da ti guras dalje bez dima i ostalih kancerogenih supstanci. I bez kriza. Cudo jedno sto sve motivacija moze napravit od covjeka. Ako je ona prava. Nadam se da tvoja trenutno jest.
A tko zna....mozda to bude zanavjeke.
-
- Information
-