Pitanja, prijedlozi, kritike i pohvale
- MmeTipfeler
Pitanjce. Ja ne vidim ili ovdje nema mogućnosti da primiš poručicu kad netko odgovori na temu koja te zanima? 
prebacit ću ti ovo pitanje na Tehnička pitanja.
to bi bio subscription? idem pogledat i pitat ću ostale modove da vidimo jel moguće.
može?
to bi bio subscription? idem pogledat i pitat ću ostale modove da vidimo jel moguće.
može?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Alo, moderatori!
Imam pitanje.
Otvorila bih topic na kojem bih rado prodivanila s Chilimamom o Lici, točnije, našim sjećanjima koje nosimo iz nje. Naravno, dobrodošli su svi ljudi dobre volje.
Pretpostavljam da bi to bilo unutar pdf-a Trkeljanje. Ili?
Naslov bi bio - S mirisom lipe sjećanja iz Like
Tko ima bolji prijedlog, uzimam u razmatranje 
Ovako bi se mogli otvarati topici o krajevima koji nam nešto znače, kojima smo putovali, u kojima živimo ili smo živjeli... pa sve to preraste u pdf Lijepa naša, a i njina
:uvijek optimistična:
Imam pitanje.
Otvorila bih topic na kojem bih rado prodivanila s Chilimamom o Lici, točnije, našim sjećanjima koje nosimo iz nje. Naravno, dobrodošli su svi ljudi dobre volje.
Pretpostavljam da bi to bilo unutar pdf-a Trkeljanje. Ili?
Naslov bi bio - S mirisom lipe sjećanja iz Like
Ovako bi se mogli otvarati topici o krajevima koji nam nešto znače, kojima smo putovali, u kojima živimo ili smo živjeli... pa sve to preraste u pdf Lijepa naša, a i njina
Zekoslawa » wrote:Odi za početak ili na Kulturu ili na Okrugli stol. Ako staviš na Trkeljanje, shvatit će se kao chat.
Inače, sviđam ideju.
Edit: A i ima i onaj topic o putopisima ako sviđate takvu formu.
Hvala! Odoh pogledat' gdje bih udjenula svoj topic
EDIT: Pogledala! Nije mi baš za pdf-Hobiji,
Nisam oti, al mogu ti reć da mislim zasada mogu biti bilo kolike.
Jedino kao korisnik mogu reći da bi bilo lijepo da ne budu veće od ovog prostora gdje se piše, tako da se ne mora skrolat ljevo desno da se vidi slika i preglednije je, pa ti provjeri koliko je to.
Jedino kao korisnik mogu reći da bi bilo lijepo da ne budu veće od ovog prostora gdje se piše, tako da se ne mora skrolat ljevo desno da se vidi slika i preglednije je, pa ti provjeri koliko je to.
Karl Jozef » wrote:Nisam oti, al mogu ti reć da mislim zasada mogu biti bilo kolike.
Hvala, Karl Jozef.
Imaj još jedno pitanje. Postoji li mogućnost da se fotografija centrira unutar posta? Barem je ja ne vidim u izborniku.
Šteta!
Hvala na odgovoru! Zaključujem da si ti večeras zadužen za mojih 1000 zašto.
Bilo bi lijepo kada bi postojala opcija s centriranjem fotografija.
Drugi se zericu raspravljaju.azizi » wrote: Hvala na odgovoru! Zaključujem da si ti večeras zadužen za mojih 1000 zašto.
A evo našao sam neki topic o tome, ... sad Majti valjda ima kolokvije, pa može posilje kad uhvati vremena to dodati.Bilo bi lijepo kada bi postojala opcija s centriranjem fotografija.
Evo topic pa mu to proslijedi nekada da prouči, ...
http://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=26537
Karl Jozef » wrote: A evo našao sam neki topic o tome, ... sad Majti valjda ima kolokvije, pa može posilje kad uhvati vremena to dodati.
Evo topic pa mu to proslijedi nekada da prouči, ...
http://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=26537
'Alo, Majti! Evo ti prosljeđujem Karlov link za centriranje fotografija, pa ako može, ja bih molila
Ne moraš žuriti. Držim fige da kolokviji dobro prođu. Eh, to su bila vremena...
(Gdje me nađoše s ovim emoticonom? kasnim jer sam malo putovala po svijetu
ali pozdravljam ideju geografskih ozbiljnih tema 
azizi, super si se sjetila
što se tiče slika, ovako napamet ti se uopće ne mogu sjetiti veličina, probaj da budu pristoje i da ne razvuku forum ko tijesto za pitu.
640x480
azizi, super si se sjetila
što se tiče slika, ovako napamet ti se uopće ne mogu sjetiti veličina, probaj da budu pristoje i da ne razvuku forum ko tijesto za pitu.
640x480
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Heej, jel ovo stalna praksa za sve članove, ili tek za neprovjerene njubije?

Mislim, nije baš da pridonosi dinamici konverzacijeThis message has been submitted successfully, but it will need to be approved by a moderator before it is publicly viewable. You will be notified when your post has been approved.
what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler
Heeelp!
Fali nam potpis ispod Jezikoslovlja. Zapravo i ne znam gdje bi potpis i mogao biti nego ispod nečega pa ovo shvatite kao pleonazam.
Što vas ne mora spriječiti da se uključite s prijedlozima.
Fali nam potpis ispod Jezikoslovlja. Zapravo i ne znam gdje bi potpis i mogao biti nego ispod nečega pa ovo shvatite kao pleonazam.
Što vas ne mora spriječiti da se uključite s prijedlozima.
-
- Information
-