A je si lud, samo furešti stariji od 30 se kupaju, nije to za domaće grintavce...a unda » wrote: ..ja sam poludio ovo ljeto. ok, ne znam jel se to svrstava u kupanje, ali usa sa u more ove godine jedno dvajst puta. vise, vise. cak sam jedan put skocio na glavu, inace ulazim u more dvajst minuta, studeno je bilo, jebate, do nekidan, a u moru sam jedno dvije minute, od te dvije minutu ronim i sad mi je zastopalo sve usi, nista ne cujem.
zadnja tri dana cak sam bio po tri puta tako u moru.
tj, da sad ne duzim, ne osjecam se vise bas najsigurniji u moru, izgubio sam kondiciju potpuno, ali mi je onda najveci gust onako mokar bos ic doma i onda ja sebi kazem, gle, ljeto, jebiga.![]()
ustvari, ja se i ne bi isao kupat, nego mi je samo do toga da mogu mokar i bos ic doma i da znam ovu zimu da je bilo ljeto.
a sta, il predvidjaju ove godine pojacanu aktivnost suncevu?
e, da mi je bilo jednom vidjet. tj vidio sam jednu, dvije u splitu, 91., iza kozjaka, ali to se neracunha, htio bih vidjet onu pravu.
Ma daj, meni tabani još nisu otvrdnili, još me škaklje kad hodan bos. A prije do koju godinu bi na kraju lita trča bos po makadamu bez ikakvih problema. I meni nema većeg osjećaja lita nego kad te uvati na zahod pa otrčiš doma i onako mokar kliziš po dasci.
Neman pojma šta predviđaju, ali prika mi je na pola puta, u Danskoj, pa ako ću već potegnit do tamo, planovi su da nas četvero otiđemo do Alte u Norveškoj i da iznajmimo kolibu u srid ničega na par dana oko nove godine i gledamo u nebo.