..ma dobro, milana, svejedno, ali ne bih se zakleo da nije bila i bas ta situacija.
..amo danas i sutra pogodit 10 parova na kladi..
..a unda » wrote: ..ma dobro, milana, svejedno, ali ne bih se zakleo da nije bila i bas ta situacija.
e imaš i kvalifikacije za svjetsko, azija. tu bi se dalo nać dobrih parova.
laos-kuvajt
liban-koreja..
..ma nista to. gledao sam, igraju tadjikistan i australija. ili palestina i ko ono.. juzna koreja?
pa mislim, ono, tri dana moras putovat na utakmicu.
za sad je ovo situacija. dakle ide spanjolska i sa dje samo pitanje da li 1 ili 1X. onda ide engleska 1X.
to je ono, sigurno sto ide.
ja bih tu jos stavio ovu sicu od rusije 2 i litve 1. ili mozda da san marino nece dat gol.
jos eto, mogao bi se jos uc u onaj rizik sa hrvatskom 1X, spanjolskom protiv makedonije 2, i bjelorusijom 1.
pa mislim, ono, tri dana moras putovat na utakmicu.
za sad je ovo situacija. dakle ide spanjolska i sa dje samo pitanje da li 1 ili 1X. onda ide engleska 1X.
to je ono, sigurno sto ide.
ja bih tu jos stavio ovu sicu od rusije 2 i litve 1. ili mozda da san marino nece dat gol.
jos eto, mogao bi se jos uc u onaj rizik sa hrvatskom 1X, spanjolskom protiv makedonije 2, i bjelorusijom 1.
koreja 1.4.. gdje to ne odigrat.. nije njima frka što avion dugo leti, njima ti je to komfor, odmor.. i onda tako odmorni kad istrče na teren. ihaj..
san marino se čini sigurica.. makedonija x2
bjelorusija fiks.
hrvatska fiks.
bem li ga
san marino se čini sigurica.. makedonija x2
bjelorusija fiks.
hrvatska fiks.
bem li ga
..evo ovako.
ide jedan ludi listic, sistem od recimo, 3/9 poluvremena/krajevi i san marino da gol.
onda jedan pohlepni..
kosarka u glavu na hrvatsku i spanjolsku.
hendikep na ruse i litvu.
engleska 1
..sta je ono jos bilo..
bjelorusija 1, e i na spanjolsku protiv makedonije. na to stavit 3 kn.
ostalo stavit na..
engleska 1X
spanj-ita 1X
litva 1
eto, pa sta bude, a?
e, ali rusi, rusi jos. pa jebemu, moraju to tuc. nece se valjda prepast nato pakta?
ide jedan ludi listic, sistem od recimo, 3/9 poluvremena/krajevi i san marino da gol.
onda jedan pohlepni..
kosarka u glavu na hrvatsku i spanjolsku.
hendikep na ruse i litvu.
engleska 1
..sta je ono jos bilo..
bjelorusija 1, e i na spanjolsku protiv makedonije. na to stavit 3 kn.
ostalo stavit na..
engleska 1X
spanj-ita 1X
litva 1
eto, pa sta bude, a?
e, ali rusi, rusi jos. pa jebemu, moraju to tuc. nece se valjda prepast nato pakta?
ovo si dobio, nema tu....a unda » wrote:..bolje ti je pomogni i gledaj jel ima sutra koji zicer. mislim, pustimo sad uroke, ovo racunam da sam vec dobio i sve to sutra ide na dva para..
nego, sutra imaš konkakaf, košarku i kopa del rej. ovo posljednje je u rangu lota, samo što nisu takve kvote.
..sta je konkaf.. konkakakf? jel to neki brazil nesto?Zmaj021 » wrote:
ovo si dobio, nema tu..
nego, sutra imaš konkakaf, košarku i kopa del rej. ovo posljednje je u rangu lota, samo što nisu takve kvote.
kupove ne volim, to se ne zna ko pije, ko placa. u engleskoj cetvrtoligas bez problema tuce nekog iz premjer lige i to sa dva tri nula jer su ovi doveli tamo kadete i ovi iz premijer lige jos sretni sto su ispali.
vidjet cu tu kosarku, ali ko ce sve to upratit, to sto je bilo do sada i kako.
..ma je, vidio sam u azijskim grupama masu tih koeficijenata od 1,20-1,40 na pobjedu gosta, ali kazem, sta ja znam sta oni tamo oce i sta misle.. i sta jedu.
kvoti se u tanjir ne gleda, stara latinska....a unda » wrote: ..ma je, vidio sam u azijskim grupama masu tih koeficijenata od 1,20-1,40 na pobjedu gosta, ali kazem, sta ja znam sta oni tamo oce i sta misle.. i sta jedu.
za konkakaf si blizu.. to su oni iznad brazila.
npr.
el salvador-kurakao
aruba-st. vinsent
belize-kanada ..za kanadu možda nisi čuo
jadna majko.. e, igra i jamajka u managvi.
puf, pant..
krvi ti isssove, aruba-st vinsent.. di je to? to su neki vudu, sta li?Zmaj021 » wrote:
kvoti se u tanjir ne gleda, stara latinska..
za konkakaf si blizu.. to su oni iznad brazila.
npr.
el salvador-kurakao
aruba-st. vinsent
belize-kanada ..za kanadu možda nisi čuo
jadna majko.. e, igra i jamajka u managvi.
puf, pant..
belize kanada.. a to bi valjda trebala kanada dobit, jelda? osim ako ne padne tu neki vudu, pa onda blejm kanada budu..
favoriti, kazes? aj dobro.Zmaj021 » wrote:kanada, gvatemala i jamajka su favoriti..
valjda je i salvador, al kvota je 1.5.. bem li ga, za kurakao nisam znao ni da postoji, a kao i fudbal igraju.
igra se japanski kup.. možda je to ipak bolja opcija.
inace, ako ne znas ko ce tu dobit, jel barem znas ko nece izguvit? meni je to isto dobra informacija..
-
- Information
-