Brzopotezna pitanja
Heroh...a unda » wrote:..meni se cini da je neko ovdje s kesroksom u zavadi. mislim na kseroks hrvatska..ili kako se vec zovu oni u zagrebu...![]()
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
ja san napisa šta je ok. čak dapače, best buy. ali majti mi nemoj bit seljo ižbenika pa gledat apsolutnu cijenu, gledaj omjer uloženog dobivenog. recimo toner mu je 1200 kn za 10000 kopija. za to šta tebi triba tribaš uzet malo bolji uređžaj. kupiš li nekog malog kenona tipa 6020 satraćeš ga u papar.
nemoš bit taksist sa ami8
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
karambol » wrote:
Heroh.
ma ziroks ili kako to vec ide. ne znam jel uopce jos oni u zagrebu dilaju sto i ko im je sef, jel turcin, madjar, bugar, megatrend..
500 ojra? Pa neću tiskaru otvorit.Quark » wrote:
ispod 500 ojra. djuti sajkl 50000 produkata sječe šume misečno.
surfaj jeben ti gospu neuku.
Imal' šta ovako više student-frendli? Triba mi za maksimalno cca 200 komada misečno. I ne triba mi sa lan-điđamiđa, taj dio planiran riješit tako da to i još par diskova spojin na razberi 3.14.
Pa sufra san. prvo san napisa $ime+"cijena" pa $ime+"price" i u prva tri rezultata ništa nije ispalo.
- Quark
zadovoljiću se mjestom dekana ekonomskog fakulteta. da malo širim svoj naukkarambol » wrote:E Kvarče, s takvim stavom odmah bi te stavio za sefa javne nabave. Na drzavnoj razini.
..e, da ne mos..Quark » wrote:..
nego, kvarce, ti se smecem ne bavis? tj, samo novo, jelda?
ono, kua cu ja prat auto, ofarbat cu ga..
tj, ja sam ti ko mujo kad je dosao u njujork i u cudu rekao kad je vidio neku da pada s nebodera.. sta ti je standard, gle sta oni bacaju..
- Quark
dobro koga ti jebeš ode? prvo napišeš daš printat vagun misečno a onda 200 kopija misečno. uzmi canon 6020b i guni. to ti je 100 ojra- 110 ojraMightyMe » wrote: 500 ojra? Pa neću tiskaru otvorit.
Imal' šta ovako više student-frendli? Triba mi za maksimalno cca 200 komada misečno. I ne triba mi sa lan-điđamiđa, taj dio planiran riješit tako da to i još par diskova spojin na razberi 3.14.
Pa sufra san. prvo san napisa $ime+"cijena" pa $ime+"price" i u prva tri rezultata ništa nije ispalo.
mulac
- Quark
a nisan se nika bavija smećem, ali zadnje dvi godine se više ne bavim ni prodajom (nešto malo posredovanjem za stalne stranke)..a unda » wrote: ..e, da ne mos..![]()
nego, kvarce, ti se smecem ne bavis? tj, samo novo, jelda?![]()
ono, kua cu ja prat auto, ofarbat cu ga..![]()
tj, ja sam ti ko mujo kad je dosao u njujork i u cudu rekao kad je vidio neku da pada s nebodera.. sta ti je standard, gle sta oni bacaju..
..e, jebiga..Quark » wrote:
a nisan se nika bavija smećem, ali zadnje dvi godine se više ne bavim ni prodajom (nešto malo posredovanjem za stalne stranke)
ja mislio sklapat neki komp, a da mu je maticna barem nesto novija od ove, asus p4ge. da spojim monitor na reso, mislim da bi ovo brze radilo..
- Quark
a daš mi neki financijski okvir pa ti mogu natipkat šta bi moga dobit za te pare. jel znaš sam zavidat i instalirat windowse ili imaš 10 prstiju palaca?..a unda » wrote: ..e, jebiga..
ja mislio sklapat neki komp, a da mu je maticna barem nesto novija od ove, asus p4ge. da spojim monitor na reso, mislim da bi ovo brze radilo..
Pa jebate, kontekst ubaci. Meni je to vagun jer kad sve šta isprintan ili sam napišen ili moran pročitat, ima tu posla. Da san preduzetnik, bila bi to druga priča.Quark » wrote:
dobro koga ti jebeš ode? prvo napišeš daš printat vagun misečno a onda 200 kopija misečno. uzmi canon 6020b i guni. to ti je 100 ojra- 110 ojra
mulac
Fala.
Imam ja u preduzecu dosta toga sto bacaju. Ocu li prekopati da vidim kakvih kistri tamo ima?..a unda » wrote: ..e, jebiga..
- Quark
bojin se ja das ti neki neradnikMightyMe » wrote: Pa jebate, kontekst ubaci. Meni je to vagun jer kad sve šta isprintan ili sam napišen ili moran pročitat, ima tu posla. Da san preduzetnik, bila bi to druga priča.
Fala.
- Quark
Evo jedan ontopic (odlazak u pičku mile matere):
Danas.
- Kakav je ovaj Windows Defender? Ja san prije koristija Swarovski antivirus.
- Defender je OK.
Danas.
- Kakav je ovaj Windows Defender? Ja san prije koristija Swarovski antivirus.
- Defender je OK.
..a, cuj, financijski okvir je da mi das pesto kuna i da sklopim nesto za cetristo..Quark » wrote:
a daš mi neki financijski okvir pa ti mogu natipkat šta bi moga dobit za te pare. jel znaš sam zavidat i instalirat windowse ili imaš 10 prstiju palaca?
zavidavam samo onoliko vida koliko mu je najnuznije. vindoze..ne znam..valjda ih znam instalirat, do sad sam znao. sve teze doduse, ali ide nekako. mislim sedmicu stavit na to. xp mi je jako drag, ali ne ide to vise, ispreskakalo ga je.
stovise, cak bi trebala i jedna legalna nekakva kopija, ono, oem neki, nesto. jebiga, teska srca, ali ce nesto legale tu trebat bit.
ali, o tom potom, dok ja to slozim, ko zna sta ce sve bit i oce li ista bit. moram to malo po malo, gledam za sad maticne neke, pa kad bude bilo love za to..onda malo po malo ostalo, svaki mjesec, dva po nesto.
ono, bit ce mi komp ko sagrada familija u barceloni..
ali, vec se tri dana mislim dole otvorit topik, pa cu dole o tome, da sad ovdje judolinu ne remetim njegove size..
U zadnje vrime, da su svi neradnici ko ja, di bi nan bia kraj.
Ovaj printer bi prvenstveno jer mi ide na kurac svako malo ić printat neke pizdarije. Vako bi ka gospodn čovk ima prid sebe odma šta mi triba.
Sredit ću ti ja legalne vindovze...a unda » wrote: ..a, cuj, financijski okvir je da mi das pesto kuna i da sklopim nesto za cetristo..![]()
zavidavam samo onoliko vida koliko mu je najnuznije. vindoze..ne znam..valjda ih znam instalirat, do sad sam znao. sve teze doduse, ali ide nekako. mislim sedmicu stavit na to. xp mi je jako drag, ali ne ide to vise, ispreskakalo ga je.
stovise, cak bi trebala i jedna legalna nekakva kopija, ono, oem neki, nesto. jebiga, teska srca, ali ce nesto legale tu trebat bit.
ali, o tom potom, dok ja to slozim, ko zna sta ce sve bit i oce li ista bit. moram to malo po malo, gledam za sad maticne neke, pa kad bude bilo love za to..onda malo po malo ostalo, svaki mjesec, dva po nesto.![]()
ono, bit ce mi komp ko sagrada familija u barceloni..
ali, vec se tri dana mislim dole otvorit topik, pa cu dole o tome, da sad ovdje judolinu ne remetim njegove size..
..a sta da ti kazem, aj, vidi kad budes imao vremena i volje. ali jedino, pls, kad vec zicam, vidi jel ima ista u sto moze stat vise od 4 giga rama i da nije sve zalemljeno i integrirano na nju..karambol » wrote:
Imam ja u preduzecu dosta toga sto bacaju. Ocu li prekopati da vidim kakvih kistri tamo ima?
hardovi mi ne trebaju..nista osim ploce, rama i procesora. aj neka grafika ako je posebno, moze.
-
- Information
-