Ko bi reko čuda da se dese
e jebi ga sad. ako ti treba pauza uzmi je posveti se onome sto je bitno, ili pisi barem u pm ako ti se bude pisalo.Eks » wrote:Nemam.
Napravit ću pauzu od pisanja ovdje. Čitamo se nekom drugom prilikom.
jebo te uvijek se ponovo iznenadim mentalnom sklopu ljudi koji se raduju tudjoj nesreci, fuj. ponekad pomislim da sam naivan i budala jer se ne likujem nad tudjim neuspjehom i nesrecom.Eks wrote:
Ma, em ne želim da me određene persone čitaju i uživaju kad je kriza, a mrze kad je dobro, em imam pametnijeg posla.
Ne znam šta kažu zvijezde, ali ako sad ne iskoristim, ma kako zajebano i krizno i bez para bilo, priliku, i za diplomu i za posao, istrunut ću ovdje gdje jesam.
koncentrisi se ti na pisanje diplomskog valjda ce se i te jebene pare naci, mrzim sto toliko toga zavisi od tih jebenih para.
..a unda wrote:
unda ajde malo manje plahte pisi, ne mogu procitati ovolike postove..a unda wrote:
oprosti što se ubacujem nepozvana, ne znam jel se znamo s onog foruma, al grozno mi je to čitat.
šta ti fali, baš diplomski ili moraš semestar platit? da bar možeš posuditi od nekog, ili neki nenamjenski kredit, bilo šta.
jer to riješit ispite nakon više godina je ogromna stvar i trebala bi se sad super osjećati i veseliti. diplomski je manje više formalnost.
šta ti fali, baš diplomski ili moraš semestar platit? da bar možeš posuditi od nekog, ili neki nenamjenski kredit, bilo šta.
jer to riješit ispite nakon više godina je ogromna stvar i trebala bi se sad super osjećati i veseliti. diplomski je manje više formalnost.
e jebi ga eksEks » wrote:Ma kakvi, bila sam jutros do referade i bez para nema ni muzike. Ovo je baš ironija. Al valjda je to neka lekcija koju moram naučit, valjda će mi jednom bit jasno zašto je tako ispalo. Da se nisam toliko potrudila, ne bi mi bilo žao.
samo se ti nastavi truditi, ne odustaj dok zadnju opciju ne probas. bar ces znati da si dala sve od sebe.
evo ti jedan citat koji sam sebi ponovio ne znam koliko puta
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts."
ne brini ne upadas nepozvana, ovde svako moze da pise gdje god zeli i sta zeli.Orak wrote:oprosti što se ubacujem nepozvana, ne znam jel se znamo s onog foruma, al grozno mi je to čitat.![]()
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Nije samo vršnjačko...ima onog bulinga na poslu, a rijetko su tu samo vršnjaci u pitanju...pa ondak ima i roditeljski taj buling...taj ziher nije vršnjački...i tako to.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
A il zadnji ispit il diplomski...a unda » wrote:..a sta je u ponedjeljak? ?![]()
..mislim, ako nesto nisam pogresno pitao..tj ako sam pogrijesio sto sam uopce pitao.
Bar mislim, rad ovog:
elma » wrote:
eksačo, čestitke još jednom
ja ću narednih tjedana privatizirat ovu temuunda, pripremi se
..m bava kua?nina williams » wrote:
A il zadnji ispit il diplomski.
jel, elma, ispit? ..amooo, hooooo ruk..hoooo ruk..amo upriiii, ne dajjjjj..hoooo ruk..
hehehe
ispit, al nije zadnji. eh
uglavnom... nešto mi opako ne štima s mozillom. svako malo se zamrzne i nekakve "script" mi spominje
što učiniti?
ne volim chrome. mrzim. iako je brz, ali mozillu volim jer mi je tu sve "sređeno", bukmarksi, add onovi i tako to, jel
-
- Information
-