Ja ionako nemam nikakve namjere družiti se s klonovima kloniranih klonova - daleko joj lepa kuća...Quark » wrote:nek ostane tajna koja je prije bila ova artemida... biće nan manje neugodno
UĐITE! (službeni chat)
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
jeben te svaki kurac ti smetajudolino » wrote: Ja ionako nemam nikakve namjere družiti se s klonovima kloniranih klonova - daleko joj lepa kuća...
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Zato sam ja živuća legenda, a ti si Salman Ruždi u mišjoj rupi...Quark » wrote:
jeben te svaki kurac ti smeta
- Quark
legenda ćega jebo te grkokatolik? ko je od nas dva nominisan za kiklopa?judolino » wrote: Zato sam ja živuća legenda, a ti si Salman Ruždi u mišjoj rupi...
Slušaj ti, planktonu, smiri rad peraja dok razgovaraš s kitom.
Nominiran si za Kiklopa iz istog razloga kao i Nives - naime, oboje ste ZAKURAC! (Što jednooki kiklop i simbolizira, ne...
Srpske kurve, i jedno i drugo... :vritnjak:
Nek ti mentor bude Sedmica.Orak » wrote:evo, možete mi obojica bit mentori. jel se to tako kaže i kod pisaca?
e sad prvo treba smislit kakvu knjigu, jel fikciju ili nešto pametno ili kombinirano.
Izmisli nešto jako, jako zlo, pa ponavljaj to isto par tisuća puta.
Do tada će u Evropi već zacijelo postojati Gebelsova nagrada.
-
ostruznicagornja
Pa ja mislim Swambo da ja ne moram sebe da maltretiram sa čitanjem ovog tvog šita, šta misliš ti?
Mislim da je krajnje vrijeme da mi se skineš s mog lijepog, hrvatskog kurca i odeš u tri pičke svoje bliskoistočne matere, štene retardirano.ostruznicagornja » wrote:Pa ja mislim Swambo da ja ne moram sebe da maltretiram sa čitanjem ovog tvog šita, šta misliš ti?
Ako za par godina odrasteš, javi se, ali pusti me neko vrijeme na miru, nisam ti ja Branko Kockica.
-
ostruznicagornja
Swambo jebote zvucis kao covjek sa freskim nervnim slomom. Samo sam te pitao jesam li ti duzan nesto da znam moram li ja sad da citam ovaj sit sto pises ili mogu da ne citam, a ti opet o tvom smokiju. Dakle moram li da citam ili ne I nemoj opet da budes bezobrazan naljuticu ti se
- 7nationarmy
e momak nemoj mi judu nervirat, to je poso za nas domace provokatore. vi inozemni polirajte gazdama u srbiji pimpeke i nadajte se da vas nece neki novi sloba opet anektirat.
ebate judo pa ni slovkat ne znas, dije always ispalo iz swambo, koji je kurac swmbo. pa tis nepismen, zatebe je coravi kiklop kaga roko sifredi pogodi mlazom.
ebate judo pa ni slovkat ne znas, dije always ispalo iz swambo, koji je kurac swmbo. pa tis nepismen, zatebe je coravi kiklop kaga roko sifredi pogodi mlazom.
AJ EM BAK!
- Quark
đubre izdajničko tot je isti kurac ki da se utapaju stara baba koja će ionako riknit za koji dan i plavuša od 20 godina i ti se itneš na babuMightyMe » wrote:Sori, prvo ću dnevno, pa iden do tebe.
Quark » wrote:
đubre izdajničko tot je isti kurac ki da se utapaju stara baba koja će ionako riknit za koji dan i plavuša od 20 godina i ti se itneš na babu
A kaka je ta plavuša?
Sviđamise, pogotovo onaj obrat kad nije bilo kekasa.
Nego jel valja šta to govno? Ja san si mislijo kupit razberi 3.14, al ga ode nigdi nema. Iden u inostranstvo uskoro pa bi ga moga pokupit usput..
- Quark
čuj... ja san pristaša normalnih računala... u zadnjih 20 godina kubatura stana je ostala ista a kompjuteri se smanjili do kutije šibica. istovremeno zadnjih 2000 godina ljudi su ostali isti a kubatura osobnih auta narasla puta 4. šta fali fići?
Ma ovo bi mi bilo za igrat se, ni za šta ozbijnije. Zabavno mi je šta ima pun kurac onih općih IO pinova pa mogu istraživat. 
Nema do i7 kad upali sve propele kad iden nešto izračunat
Trenutno iman laptalo s ekranon 15'4, i da nisan toliko škrt kupijo bi si nešto od 20+ inči za stolon da mogu programirat ko čouk.
Trenutno iman laptalo s ekranon 15'4, i da nisan toliko škrt kupijo bi si nešto od 20+ inči za stolon da mogu programirat ko čouk.
- Quark
evo vako ti izgleda kod mene trenutno (cca 70% upaljeno)MightyMe » wrote:Ma ovo bi mi bilo za igrat se, ni za šta ozbijnije. Zabavno mi je šta ima pun kurac onih općih IO pinova pa mogu istraživat.
koliko vidim falu ANTEC i SILVERSTONE iz stana i SERVIS i SERVER iz radione... valjda...
investiraj pa ćeš i zaradit, ne škrtari

Jebate uređaja. 
Jesil i u mikrovalnu uvalija jedan rj-45?
Jes da triba investirat, al trenutno neman okle zaradit.
Al to bi se moglo prominit uskoro, iman neke bijesne planove čak vezane za to inostranstvo. Ovaj raspberry pi bi mi bia koristan jer bi moga imat jeftini kvazi NAS i još bi za svašta nešto koristija. Tad bi moga u laptop uvalit SSD umist HDDa jer bi mi sve bitno bilo na tome čudu. I još ako smrdljivi mikrosoft popravi bagove moga bi i koristit terabajt klauda šta su mi poklonili.
Jesil i u mikrovalnu uvalija jedan rj-45?
Jes da triba investirat, al trenutno neman okle zaradit.
Al to bi se moglo prominit uskoro, iman neke bijesne planove čak vezane za to inostranstvo. Ovaj raspberry pi bi mi bia koristan jer bi moga imat jeftini kvazi NAS i još bi za svašta nešto koristija. Tad bi moga u laptop uvalit SSD umist HDDa jer bi mi sve bitno bilo na tome čudu. I još ako smrdljivi mikrosoft popravi bagove moga bi i koristit terabajt klauda šta su mi poklonili.
- Quark
ja san stavija dva nas-a, backup i backup2 i još je na ovi drugi na usb spojen free agent pro od seagate-a. ovo su ostalo računala, mislim da 4 nisu upaljena. a mrežna imena san in da prema kućištu u koje su zavidani. inače nije mreža ovoliko upaljena ali jučer i danas san slaga i kopira slike i nešto oko bloga pa san kopira više od 100 gb nekoliko puta.
malo me vata paranoja oko podataka. nasove držin ugašene i nema više mapiranja diskova jeb ti ćoru
ali šta se tiče nasa uzmi neki dobar to ti više nije toliko skupo i stavi u mirror i prst u uvo, ni diskovi više nistu toliko skupi, naravno za važne podatke ubodi constelation seriju
malo me vata paranoja oko podataka. nasove držin ugašene i nema više mapiranja diskova jeb ti ćoru
ali šta se tiče nasa uzmi neki dobar to ti više nije toliko skupo i stavi u mirror i prst u uvo, ni diskovi više nistu toliko skupi, naravno za važne podatke ubodi constelation seriju
- Quark
gle, trenutno sam u sobi na "službenom" računalu na kojem koristim monitor hp la1956x. to ti je 19" 4:3 i za uredske potrebe (moje) je idealan. dva takva i imaš sve, i visinu i širinu. ne zaboravi da bi ima visinu slike 19" 4:3 monitora tribaš imat 24 ili 27 palačni "predočnik"
Ma i mene vata pomalo paranoja, ne znan jel mi se to čini, al u zadnje vrime mi izgleda da ti diskovi idu ko da su od željeza sa hrelića sastavljani. Čudo jedno kako se kvare. Zato iman sve na 5 lokacija.Quark » wrote:ja san stavija dva nas-a, backup i backup2 i još je na ovi drugi na usb spojen free agent pro od seagate-a. ovo su ostalo računala, mislim da 4 nisu upaljena. a mrežna imena san in da prema kućištu u koje su zavidani. inače nije mreža ovoliko upaljena ali jučer i danas san slaga i kopira slike i nešto oko bloga pa san kopira više od 100 gb nekoliko puta.
Fala na savjetiman, to je tema koja je bitna, a svi se site kad diskovi prdnu.
Ma bilošta, samo da mi je veće od ovog. Niti mogu čitat pdfove s njega niti išta. Samo je dobar za lapdranje.Quark wrote:gle, trenutno sam u sobi na "službenom" računalu na kojem koristim monitor hp la1956x. to ti je 19" 4:3 i za uredske potrebe (moje) je idealan. dva takva i imaš sve, i visinu i širinu. ne zaboravi da bi ima visinu slike 19" 4:3 monitora tribaš imat 24 ili 27 palačni "predočnik"
-
- Information
-