IZBORI 2015...

Koljite se i gložite!
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 15 Dec 2015, 23:01

Beau » wrote: e pa e, poslin se malo izriga i dobro, gotov posal :rofl:
A HDSSb-ovci ga uopće neće ucjenjivati kod svakog preglasavanja u Saboru... mda...

'if you fall, i'll be there' (floor)
Frulica

Post 15 Dec 2015, 23:08

Euklid » wrote: Nalijevanje akumulatorske kiseline u ljude ili omatanje selotejpom i bacanje u Dravu su, brijem, lakši prekršaji... :ne zna:
Koliko god to bilo grozno Glavaš je to odslužio.

Uostalom Zoka na Glavašu ne generira neku sinergijsku vrijednost nego mu služi kao pomoć, dok HDZ na tim mini desničarskim strankama gradi sinergijski efekt, jer te male stranke kadrovski nemaju za ponuditi baš ništa, oću reć unatoč kostimiranosti HDSSB-a, malicioznost nije ista. S SDP-om HDSSB neće širiti neku posebnu ideologiju nego će žicat novce i štititi posebne interese "svog kraja", nešto kao IDS ili ovi Čačićevi... dok nekakvi Tepeši i pitaju boga koji sve ne ljudi koji su u koaliciji s HDZ-om nemaju baš nikakve interese osim ideoloških prepucavanja.

Uostalom kad Zoka nije čvrsto protiv HDSSB-a pokazuje da je radi reformi spreman na svjetonazorske ustupke i da nije problem u "trpljenju svjetonazora" nego u neprihvaćanja malicioznosti. :o
Euklid
old school

Post 15 Dec 2015, 23:12

Frulica » wrote: Koliko god to bilo grozno Glavaš je to odslužio.
i sada više nije fašist... osim što nam crnokošuljaši defiliraju Markovim trgom... :S
Frulica

Post 15 Dec 2015, 23:30

Ja na tu simbiozu gledam kao na ono kad je SNV podržalo Sanadera. Pragmatično i transparentno u dometima "zajedništva".
Zekoslawa

Post 15 Dec 2015, 23:33

Beau » wrote:dobro, jebemu miša, ajmo bit realni.

kakvu glavaš predtsavlja opasnost ili prijetnju za djelovanje sdp-a (vlade). aj kakvu?
nema tu nikakvog rizika ni ništa. samo eto nekakva mrljica na njihovoj vjerodostojnosti. ja to mogu privatit, ako donosi neku korst. korisnu korist. a po meni donosi :D
eto, nisam savršena.

ne želim se pretvarat da je to ista stvar kao i sjedit za istim stolom sa čitavim hadezeom EJ!
pogotovo u ovakvoj situaciji u kakvoj jesmo. to je ništa nego traženje dlake u jajetu. i mahati pravdom samo pravde radi.

ja ne znam šta bi po vama sad trebalo :ne zna:
A pa ništa, eto, mogao je prešutjeti taj dio s fašistima i ostalima i jednostavno reći da ne može s HDZ-om jer... Jer to je HDZ, jebote. :D

Meni je Zoka prestao biti seksi ono malo šta je bio kad sam vidila da se ide kurčit s duvanom, a ne zna ga ni držat. Eto, mislim, ako to nije turnoff, onda kvragu. :ne zna: :zubo:
Euklid
old school

Post 15 Dec 2015, 23:41

Frulica » wrote:Ja na tu simbiozu gledam kao na ono kad je SNV podržalo Sanadera. Pragmatično i transparentno u dometima "zajedništva".
ma nek se oni simbioniziraju kako god žele... samo nek onda ne laprda da ne može s fašistima...

ili ljudima s optužbama... a u svojoj koaliciji ima ljude s pravomoćnim (Vlahušić) i nepravomoćnim (Ferenčak) presudama

mislim... ispada glup

zapravo ne ispada... on je glup... i to poprilično...
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 15 Dec 2015, 23:48

Euklid po obicaju rastura :S tako da je svaki moj komentar suvisan, ali ja ne bi bija ja da ne bacim koju:

zokiju smetaju fasisti i rasisti a ne smeta mu ubojica kojem su omiljene igracke bile selotejpi i akumulatorske kiseline :misli: Kad sam ja ono rekao da je lik zesci idiot :misli: ah da, davno je to bilo ;) Stvarno sam covik isprid svog vrimena :)

Sve sto je zoki odigrao, odigrao je lose. Sve.

I uopce mi nije zao sto ce klerofasisti vladat, jer su bolji i cestitiji od ljubitoubojica i pravih ubojica. Zamisli ono vlast, kao ono lijeva vlast, a u njoj sjedi ubojica. Bjak.

Kradeze sa smranaderom i klonom mu je bolja alternativa.

E da, skoro zaboravih, kad ce sdpeovci sudit zokiju za nepopravlju stetu koju je nanio svojoj stranci :misli:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Dec 2015, 00:01

Zekoslawa » wrote:Blago njemu s ovako skromnim biračima. A šta će s Glavašem, njegove će potpise kući ostaviti? :zecorolleyes:
..blago bilo kome. :D ..kao sto se vidi desetljecima. njihovo kraljevstvo je nebesko. :kokice:

na koje potpise mislis glavaseve?

inace, to s glavasem, mogao bih ti rec..pa sta, ili.. nije to priotitetni problem, ali necu.

sad slijedi uvod kojeg isto preskacem (na zahtjev ga pisem :zubo: ), kao i pripadajuce simulacije, i samo cu ovo sad recentnu aktualnost..

ali, prije..ipak recenica uvoda. :zubo:
ovo je, naime, igra zivaca tj ko ce prije ispast kriv. pozornica je pripremljena pomno za esdepe koaliciju kao onu koja ne zeli mir i dobro i koja nije.. kako se to ono kaze..dobre volje?

sve je to milanovic mogao i brze napravit, ali eto, pravila igre su drugacija malo nego sto bi mi htjeli.
da, milanovic ili tko vec iz esdepea ili koalicije je kontaktirao s glavasem. tj bolje receno.. i s glavasem.
ne moram ovdje disklejmirat valjda sto mislim i o glavasu i o hdssbu, ali situacija je takva gdje se taj, recimo interno, prljav posao morao obavit.
ipak, konkretno kod hdssbea, situacija nije bas tako jednostavna. prvo, nisu to bili neki veliki pregovori. kazem, kurtoazno vise nesto, nesto sto je trebalo obavit, jer ipak je taj hdssb dobio tih par mandata, osijek je to, ta tamo slavonija, kinki politicka situacija, tu je vec poodavno, mislim ne samo na lokalnoj razini koalirao svak sa svakim i svacim, tj koalirao.. ponekad koalicije, ponekad samo privremeni glasovi do daljnjeg, da se eto formira neko tijelo, neka skupstina, nesto. ok, lokalni interesi su nesto i drugo, to je politicka bagra svoje vrste.
glavas, ako se malo sjecamo sto je sve bilo te kako, pa i nema nekih negativnih stavova osim nacelnih, jel, tj nista mu se esdepe, pa ni ovaj milanovic, nisu bas nesto strasno zamjerili. barem ne toliko koliko gadeze..sori, hadeze i to u citavoj paleti i lepezi.. jos cak od tudjmanovih vremena, pa preko sanadera, a seksu da i ne govorimo.
to vec ce tesko glavas zaboravit. radje ce s crnim vragom ic, nego s hadezeom. tj, sve zavisi, o cijeni, a veliku cijenu mu nisu spremni u hadezeu ponudit. preriskantno, ako je uopce moguce. najprije bi se hadeze trebao odrec seksa ( :D ), pa tek onda ic s glavasem u razgovore neke.

na toj liniji su e pustali baloni predizborni od strane esdepea, kao neke procjene, kontakti s hdssbom, itd.
puno je vaznije da se o tome pricalo, nego sto se takvim nekom kontaktima ostvarilo, ako je uopce ista se ostvarilo.
nadalje, vise od 40% glasaca hdssbea, dalo je preferncijalni glas milanovicu. to nesto govori u tim igrama sad oko formiranja sabora.

jos nadalje, milanovic i ostali iz koalicije, sa svima su, mislim, pricali, razgovarali, trebalo je tu fazu odradit, dati, pustiti tu informaciju vani da si eto, spreman sa svima razgovarat kao zrela politicka osoba i uskladit neke interese, kalkulirat, itd.
rasgovaralo se i s karamarkom, pa i s mostom, jel. ma sa zivim zidom je milanovic razgovarao. o cemu je ono milanovic pricao s onim.. kako se zove onaj nesudjeni predsjednik.. o vremenu su pricali. pitao ga je milanovic , sta ono, kako on zamislja hrvatsku.
mislim, ono, sjeli, popili cajic i kakaic, ubili pola sata vremena, ali informacija koja je otisla vani jest da je milanovic i sa zivim zidom pregovarao. zvuci, ono, ozbiljno, jel.

ukratko, tesko je u ovakvoj situaciji zauzet odmah ili ili stav, kao sto je most ucjenjivacki ili reketarski nastupio.
treba tu proc malo vremena, da vrijeme nesto odradi, da se umedjuvremenu nesto tu pojavi, iskristalizira i da pokaze da se sve pokusalo, ali da..da ponovim milanovica, ispod neke granice se ne moze ici, sto ne znaci da ta granica nije bila tu negdje i prije postavljena, ali nisi je mogao odmah povuc, tj izrec, trebao si malo dat vremena da se drugi izlete, izjasne, da nesto postane ocitije.

jedno se stalno zaboravlja.. u hrvatskoj, ljevice te neke, sta li su, su u manjini, mejnstrim je desni i nacionalisticki i, reci cu eufemisticki, politicki korektno, konzervativan.
u hrvatskoj jednostavno nema sire podloge za ista osim za boga i hrvate i dom i spremnost i u tom kontekstu treba nesto napravit, mijenjat ili pokusat mijenjat, a za to treba ono, ne znam vise cega, tesko se protiv toga borit, tesko je to mijenjat, narocito nesto brze. treba tu dosta strpljivosti. malo kome je jasno o cemu se tu radi, a ako je i jasno, ne mos nista, duboko je to ukorijenjeno i mos jedino, ovako nesto koracic napred, dva natrag ili ic radikalnije, angaziranije, a pitam se tko ce to? i kako? nismo mi kvalitetno drustvo. necemo jos dugo ni postat, ako uopce. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2015, 00:37

Zekoslawa » wrote: A pa ništa, eto, mogao je prešutjeti taj dio s fašistima i ostalima i jednostavno reći da ne može s HDZ-om jer... Jer to je HDZ, jebote. :D

Meni je Zoka prestao biti seksi ono malo šta je bio kad sam vidila da se ide kurčit s duvanom, a ne zna ga ni držat. Eto, mislim, ako to nije turnoff, onda kvragu. :ne zna: :zubo:
to je bila odlicna navlakusa. za sad su u hadezeu to presutjeli, koliko vidim. cekaju jutro valjda da razmisle. i da, oni su tamo prozvani i neka se oni oglase, neka oni spomenu milanovicu glavasa, ajd, neka.
ne vidim zasto je trebai ista presutjet, tj ne presutjet, nego ne izreci. uostalom, to i nije bila poruka toliko hadezeu, koliko mostu kao mostrobranu hadezeovskom.
a i spominjao je neke rasizme u mostu..dakle, sasvim je dobru vezu svjetonazorsku izmedju mosta i hadezea izrekao milanovic
sah mat je milanovic napravio kad je iscitirao rijeci petrova da ce se hadeze raspast ako..sta ono, ne udje u vlast?
a to je petrov rekao na prvom sastanku, odmah nakon izbora. ono, budala, sve je s tim rekao. nije mogao izdrzat sutjet, bahato siguran u svoje zaledje.
osim toga, milanovic to o hadezeu konstantno isto govori, vec godinama. pa, eto ponavljam, onaj intervju u ovo doba prije dvije, tri.. dvije godine, s onom novinarkom gdje se svako malo milanovicu oteo smijeh na njena pitanja, pa i na ono, tj ne znam jel bilo pitanje ili konstatacija novinarke, da ce onda, u tom i tom nekom slucaju, milanovic izgubit vlast, on se poceo smijat i rekao nesto u stilu da ako oce raja glasat da na vlast dodje doslovno kriminalni hadeze, a neka glasa, ako je to volja biraca, a sta on tu moze. :D

ne zaboravimo, da je milanovic u svemu ovom dosta kul, on, s neke te politicke strane, riskira dosta i po tom nacinu, ponasanju, ne mogu rec da je njemu osobno vlast prioritet. karamarko ne riskira nista, na njemu je samo da slusa (kao i kolindi) i da prihvati ruku petrova koji oce cupat vani iz provalije hadeze, a ni petrov nista ne gubi, on je sad kadar u opticaju i moze ic samo na vise.

milanovic, nasuprot, formiranjem bilo kakve vlade hdzmost koja ce izdrzat vise od tri mjeseca, najvjerojatnije odlazi s mjesta celnika esdepea i tu sad imamo opet nekako dvije, tri neke opcije.. ili neki novi sef, a u utrci ce bit i tipovi poput bernardica, ne zaboravimo da je esdepe ono, bolje ne govorit cega tu sve ima ili ce vecini u esdepeu malo bit jasnije do sada kakve su se igre igrale zadnje cetiri godine, pa ce opet birat milanovica (u sto sumnjam), koji se definitivno iskristalizirao kao naj.. trezvenija ili najrealnija ili najsvjesnija politicka figura u hrvatskoj, pa ce mozda neki iz esdepea potrezit interes negdje drugdje ili ce doc do znacajnijeg raskola u esdepeu, sto ne mora znacit nista lose, ali i moze znacit da ce se tek onda vidjet sto ce to znacit i to za dugo, dugo vremena. ali dugo vremena. :kokice:
Beau

Post 16 Dec 2015, 11:11

Zekoslawa » wrote: A pa ništa, eto, mogao je prešutjeti taj dio s fašistima i ostalima i jednostavno reći da ne može s HDZ-om jer... Jer to je HDZ, jebote. :D

nije trebao prešutjeti. hvala bogu da nije prešutio. upravo to što ti kažeš "jer je to HDZ jebote" dobrim dijelom i znači "jer su to fašisti, rasisti, kriminalci". jer zbog fašizma i ostalog HDZ je upravo to što je. mislim, ne može se to odvojiti.
a zašto su ta ista zlodjela "prihvatljiva" od glavaša? pa mislim da svi jako dobro znamo da NISU prihvatljiva. upravo radi toga čitava ta stvar mi nije toliko problematična.
jer je potpuno transparentna. tu čak nema niti mrvicu muljaže, stvar je u potpunosti bjelodana. radi se o kalkulaciji kojoj nije namjera ikoga zavarati ili zamazati oči, a ne bi trebala imati prevelike štetne posljedice, odnosno barem ne veće od koristi. meni je to dosta bitan dio.

haha nisam vidjela kako drži duvan :D
ne zanima me to šta je seksi. seksipil je tu najmanje bitan :kava: :zubo:
miky0
ST Leader

Post 16 Dec 2015, 14:20

Beau » wrote: a zašto su ta ista zlodjela "prihvatljiva" od glavaša?
Znas nekog iz aktualnog vrha kradezeja kome su omiljene igracke akumulatosrka kiselina i selotejp a da bi bio prihvatljiv zokiju kao i glavas :misli: ja priznajem da ne znam ni jednog. Znam da je tu hrpa idiota, kriminalaca i lopova, al bas da je osudjenih ratnih zlocinaca i ne :misli: Al ako su ratni zlocinci pozeljniji od ovih, onda nek ti je to ok :ne zna:
MightyMe

Post 16 Dec 2015, 14:24

Glavaš, nažalost, nije (pravomoćno) osuđeni ratni zločinac.
Euklid
old school

Post 16 Dec 2015, 15:23

Do jučer je govorio da bi sve osim njega ili Karamarka na premijerskom mjestu bila prevara birača a danas:
Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu! :rofl: :rofl: :rofl:

E, moj debilko... da si to učinio onog dana kada si zvao Prgometa na tajni sastanak i pokušao razbiti Most, danas bi već imali vladu Most-Hrvatska raste i (p)ostali civilizirana zemlja okrenuta reformama...

Mora se Zoki ipak priznati da je u jednome dosljedan: u tome da je u svemu živom nedosljedan... :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2015, 16:11

..inace, omosceni lovrinovic, sef je nadzornog odbora.. ako ne sto jos i drugo, katolicke televizije laudato.
mislim, ono, da se ne bi poslije govorilo da nismo znali.. :kokice:
Euklid
old school

Post 16 Dec 2015, 16:42

Ovi iz Mosta su neki žešći troleri i sad trolaju Zoku gdje i kako stignu:

Petrov ne priznaje Milanovićev dopis, zahtijeva stav SDP-ovog glavnog odbora

ili ovaj

Stigao i odgovor Mosta: "Mi ćemo tražiti očitovanje Glavnog odbora SDP-a o one dvije točke, za nestranačkog premijera i trojnu Vladu u kojoj bi bili skupa s SDP-om i HDZ-om. Kad odgovore pozitivno ili barem neka nek prepišu od HDZ-a onda možemo razgovarati"

..neka bar prepišu od HDZ-a , ajmeeee :rofl: :rofl: :rofl:

Dam se kladiti da rikavaju od smijeha gledajući Zoku kako se koprca u vlastitim izjavama... :giggle:

Rekao sam prvog dana da će ga koštati ona spačka s Prgometom... :kava:
Euklid
old school

Post 16 Dec 2015, 17:13

..a unda » wrote:..inace, omosceni lovrinovic, sef je nadzornog odbora.. ako ne sto jos i drugo, katolicke televizije laudato.
mislim, ono, da se ne bi poslije govorilo da nismo znali.. :kokice:
I s takvima bi Zoka u koaliciju?

Takvima nudi mjesto premijera?

Pa bolje onda da ide s Glavašem... taj bar nema nikakvu pravomoćnu presudu protiv sebe... :misli:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2015, 18:02

Euklid » wrote:
I s takvima bi Zoka u koaliciju?

Takvima nudi mjesto premijera?

Pa bolje onda da ide s Glavašem... taj bar nema nikakvu pravomoćnu presudu protiv sebe... :misli:
kako to mislis.. u koaliciju. nema koalicije. petrov zvan.. moja savjest je cista, u biljeznika je ovjerio svoj karakter da nece u koaliciju.

naravno da je milanoviceva ponuda zajebavanje, ne samo iskljucivo petrovu kako sam shvatio, ali steta sto iskljucivo petrovu nije ponudjen jos eksplicitniji izazov.

do sad, jedino milanovic ima muda i petrov i karamarko su lutke na koncu i sami ne mogu nista, a niti znaju. ne znaju cak ni prepisat. njih jedino mos zajebavat, sta drugo? :kokice:
..zajedno s ovim drustvom koje uspije napola opet izglasat hadeze i koje uspije izglasat most kao neke, ne znam sta su uopce, nitko to ne zna. osim boga, naravno. :kokice:
Euklid
old school

Post 16 Dec 2015, 18:18

Dakle, Zoka proteklih tjedana nije nudio suradnju Mostu ali bez HDZ-a nego se samo zajebavao :rofl:

I ova ponuda Petrovu je nastavak zajebancije :rofl: :rofl:

A usput zajebava i glavni odbor svoje stranke :rofl:

Aleksandra Kolarić: Milanović je pregazio Glavni odbor SDP-a kao plitak potok

Veliki zajebant naš Zoka :giggle:

Aj dobro da je tako. Ja se već uplašio da nam pokušava dovesti na vlast Opus Dei učahuren u Mostu... :giggle:
..a unda
Undaminator

Post 16 Dec 2015, 18:39

..pa da, evo, nek petrov bude premijer. nek vodi vladu, ajd. nek preuzme lola odgovornost. eto mu moc, nek je uzme. i to sa kolko ono, petnajstak mandata?
ako je takva ponuda, to je odlicno. amo petrovu, sta se ceka? di smo?

nitko ne moze rec da milanovic ne pokusava sve da oformi vladu. kooperativan je potpuno. odgovoran. sa svima razgovara, spreman je na kompromise. sto bi se vise htjelo? i tko to hoce? tko?

petrov oce sa tih petnajstak mandata ucjenjivat? znas kako ce tresnut? nece znat gdje mu je rep, a gdje glava, pa ko ga god instruirao da instruirao.

da, da, klasika. oce petrov ucjenjivat, a ne zeli odgovornost. on ce bit moderator, jel. duh sveti?

i da, ne samo da je to zajebavanje petrova, nego jos i vise, a po meni, to je jos uvijek nista. mi smo zasluzili jos vece zajebavanje. mislim, svaka cast milanovicu.. svaka mu cast. igra dokraja i ne predaje se.

jel to jos, opet neki link sa indeksa? inace, ne otvaram linkove vec odavno, tako da ne znam sto se tu trlja brlja.
vidim da se radi o kolarickoj. uskoro ce bit u esdepeu izbori. nek se kandidira i nek vodi stranku, sta se zajebaje s trecom ligom i publikom iz trece lige. nek zagrize metak. :kokice:
Euklid
old school

Post 16 Dec 2015, 19:23

..a unda » wrote:..pa da, evo, nek petrov bude premijer. nek vodi vladu, ajd. nek preuzme lola odgovornost. eto mu moc, nek je uzme. i to sa kolko ono, petnajstak mandata?
šta ti je sposoban čovjek, s 15 mandata će postati premijer a ne ove 2 kreature kojima ni 50-ak nije dovoljno... :top:

da ne spominjem kako su neki ovdje prognozirali da će se Most raspasti u roku seks...
..a unda » wrote: nitko ne moze rec da milanovic ne pokusava sve da oformi vladu. kooperativan je potpuno. odgovoran. sa svima razgovara, spreman je na kompromise. sto bi se vise htjelo? i tko to hoce? tko?
kooperativan? odgovoran? jel to ono kad drugi dan nakon izbora ideš razjebat stranku koja ti je trebala biti partner? :misli:
..a unda » wrote:
petrov oce sa tih petnajstak mandata ucjenjivat? znas kako ce tresnut? nece znat gdje mu je rep, a gdje glava, pa ko ga god instruirao da instruirao.
kako stvari stoje tresnut će direktno u premijersku fotelju... :giggle:

..a unda » wrote:
i da, ne samo da je to zajebavanje petrova, nego jos i vise, a po meni, to je jos uvijek nista. mi smo zasluzili jos vece zajebavanje. mislim, svaka cast milanovicu.. svaka mu cast. igra dokraja i ne predaje se.
evo da vidimo kako otprilike izgleda kad Zoka zajebava Petrova

Image

Image

:rofl: :rofl:

..a unda » wrote: vidim da se radi o kolarickoj. uskoro ce bit u esdepeu izbori. nek se kandidira i nek vodi stranku, sta se zajebaje s trecom ligom i publikom iz trece lige. nek zagrize metak. :kokice:
kolarićka? :misli:
jel to ona koju je socijaldemokratski predsjednik izbacio iz stranke bez prava na obranu zato jer ga se usudila kritizirati kad je napravio pičvajz? :ne zna:
Euklid
old school

Post 16 Dec 2015, 19:41

..a unda » wrote:
Image

:D

:rofl: :rofl: :rofl:
Euklid
old school

Post 16 Dec 2015, 19:43

judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 16 Dec 2015, 20:46

Kakav bio da bio, Zoki je APSOLUTNO najbolji kandidat za premijera.
I najveće bi sranje bilo da sad ne dobije mandat, kao što se SDP-u već dogodilo. Spori jesu, tromi jesu, ali su neki kurac uspjeli zakotrljati - i sada, i prije.
SDP-ovu se vladu može zauzdati i korigirati. Hadezeovci su nakot iz vražjeg šupka, oni znaju samo krast i uništavat.
A klerofašiste, naravno, treba zatuć ko i svaku drugu bijesnu životinju - tu cjepiva ima, ali za zaražene spasa nema... :snajper:
miky0
ST Leader

Post 16 Dec 2015, 21:50

judolino » wrote:Kakav bio da bio, Zoki je APSOLUTNO najbolji kandidat za premijera.
Je, vidi se, posrupci su mu savrseni :kava:
judolino » wrote: I najveće bi sranje bilo da sad ne dobije mandat, kao što se SDP-u već dogodilo.
SDPu se nije dogodilo, vec se svima nama dogodio sdp :gaah:
judolino » wrote: Spori jesu, tromi jesu, ali su neki kurac uspjeli zakotrljati - i sada, i prije.
Tocno. Svaki puta kad su bili na vlasti, zakotrljali su nam -fasiste i kriminalce, a sada gotovo i nepravomocne ratne zlocince :mad:
judolino » wrote: SDP-ovu se vladu može zauzdati i korigirati.
Njih nitko nije trebao zauzdavat i korigirat. Oni su trebali zauzdavat i korigirat fasiste i kriminalce. Samo zoki nije tija :kava:
judolino » wrote: Hadezeovci su nakot iz vražjeg šupka, oni znaju samo krast i uništavat.
I bas je zato trebao s njima u vladu, ako je to jedini nacin za kontrolirat nakot iz vrazjeg supka ;)
judolino » wrote: A klerofašiste, naravno, treba zatuć ko i svaku drugu bijesnu životinju - tu cjepiva ima, ali za zaražene spasa nema... :snajper:
Ali zoki je ipak bezmudan za to. Toliko je bezmudan da je klerofastima predao opet drzavu u ruke.

Bas nam je super taj zoki :facepalm:
karambol

Post 16 Dec 2015, 22:32

Milanovic je najtrezvenija, najrealnija i najsvjesnija politicka figura u Hrvatskoj. Tocno kako je Unda napisao.
Drugo nemam sto reci jer se necemo razumjeti garant. :D
  • Information