Sve što ste htjeli nekome reći u facu - bezmudni topic
- Nenia Salonitana
tri lavora i olimpijski bazen krvi svetaca i "mučenika"
- Nenia Salonitana
dabog da se nastanili ovdje u velikom broju ovi što hrle na granice i da za koju godinu izveli kakav pohodčić na nazovimo to ustanovu gdje se okuplja veći broj ljudi. šteta nikakva, korist ogromna. da politički korektne guzice vide u kakva nas govna uvlače.
samo da mi je joker spasi koga hoćeš, a to spasi koga hoćeš svelo bi se na broj prstiju jedne ruke radnika u pilani.
samo da mi je joker spasi koga hoćeš, a to spasi koga hoćeš svelo bi se na broj prstiju jedne ruke radnika u pilani.
AhaAlmost Rosey » wrote:Uvijek navijam za varijantu govorenja u facu i uspješno to prakticiram lejtli, ali treba mi ovaj topic, ovdje i sada.
Da nemaš možda dvije face?
Možda se razgovara sa onom drugom facom.So, here goes:
koliko dugo se nas dvoje znamo? Koliko puta smo si govorili najstrašnije i najmračnije tajne? Ja sam vidjela više tvog prljavog veša nego ičijeg, kao i ti mog. I nijednom nisam osudila, nijednom nisam bila zlobna ni zlonamjerna... Pa u čemu je onda jebeni problem? Stvarno, da ne znam što ti se dogodilo u životu zadnjih mjesec dana? Da mi se ne javljaš na telefon? Stvarno?!
what we've got here is failure to communicate
Jebem ti u picku materinu i prvu pomoc i onoj budali ko je izmisli
Pa jesi vidija da sam spustija glavu slusajuci jeli lutka ziva, sta me jebes u picku koju nemam
i tebi i ponovnom izlasku. Dabog ti tribala moja pomoc, barem jednom u zivotu 
A šta si zaglavio kurčić u plastičnoj lutki i onda si se sagno pa te ovi iz prve pomoći nisu uspjeli nać?
Pa što ne platiš živu kurvu ko svaki uspješni splicki poduzetnik?
Ah da, zaboravio sam - židovstvo je jače od splićanstva, krepaj, škrtice...
Ako mu je do plave kuverte, nek pita ka covik a nek ne jebe corcimajudolino » wrote:A šta si zaglavio kurčić u plastičnoj lutki i onda si se sagno pa te ovi iz prve pomoći nisu uspjeli nać?
Ujme menimiky0 wrote:Jebem ti u picku materinu i prvu pomoc i onoj budali ko je izmisliPa jesi vidija da sam spustija glavu slusajuci jeli lutka ziva, sta me jebes u picku koju nemam
i tebi i ponovnom izlasku. Dabog ti tribala moja pomoc, barem jednom u zivotu
I ja sve vise. Zato se drzim samo najblizih prijatelja. Sto me sjeti...moram za pet minuta bit spremna, moram na pizzuFrulica wrote:Bože kako se ja mrzim socijalizirat.
Prost i jednostavan, znas me
Ovako, zapelo je na ispitu. Izvlacija pitanje po pitanje, prvo rijesija, drugo popusija i reko doktor bye-bye
-
- Information
-