..ponovljeni izbori.. omanje, vibre, caranja..

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 30 Nov 2015, 19:22

..carobnjastva, magije, mantranja, tantranja, sve osim ovih jednoboznih molitvi, jer je to zlo.. zlo samo takvo.

evo, ja zazivam jupitera, minervu i posejdona.. moze i zeusa, atenu i neptuna, da naprave sto god mogu da se ponove izbori.
evo, ako se ponove, zavjetujem se da cu ispec tri one jadne cekin koke za moje macke i pasicu. :kokice:

Image

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 30 Nov 2015, 20:09

..a unda » wrote:..carobnjastva, magije, mantranja, tantranja, sve osim ovih jednoboznih molitvi, jer je to zlo.. zlo samo takvo.

evo, ja zazivam jupitera, minervu i posejdona.. moze i zeusa, atenu i neptuna, da naprave sto god mogu da se ponove izbori.
evo, ako se ponove, zavjetujem se da cu ispec tri one jadne cekin koke za moje macke i pasicu. :kokice:

Image
Zar nije jeftinije da se zoki i karamarko dogovore da jedan bude premijer do podne, a drugi od podne :misli:
..a unda
Undaminator

Post 30 Nov 2015, 20:33

miky0 » wrote:
Zar nije jeftinije da se zoki i karamarko dogovore da jedan bude premijer do podne, a drugi od podne :misli:
..nije. to je najskuplje. skoro. jedino skuplje bi bilo da ti budes premijer. :zubo:
najjeftiniji su ponovljeni izbori. :kokice:

..jel zna ko neko vikka caranje? treba dobro ucarat nove izbore. ono, dobro ucarat.. :kokice:
karambol

Post 30 Nov 2015, 22:08

To je već začarobirano. Već je. Bit će novi izbori. Ovaj lonac kipi, a poklopac poskakuje. Važno je da se nitko u kuhinji ne dosjeti otklopiti ga ili smanjiti vatru. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2015, 22:17

..a unda » wrote: ..nije. to je najskuplje. skoro. jedino skuplje bi bilo da ti budes premijer. :zubo:
najjeftiniji su ponovljeni izbori. :kokice:

..jel zna ko neko vikka caranje? treba dobro ucarat nove izbore. ono, dobro ucarat.. :kokice:
Aj objasni ti to :misli:
miky0
ST Leader

Post 30 Nov 2015, 22:20

karambol » wrote:To je već začarobirano. Već je. Bit će novi izbori. Ovaj lonac kipi, a poklopac poskakuje. Važno je da se nitko u kuhinji ne dosjeti otklopiti ga ili smanjiti vatru. :zubo:
Sad kad budu novi izbori u prvom misecu, ajmo svi za Zivi Zid da opet neka treca strana razjebe veleizdajnicku stranku hdzsdp :lux:
karambol

Post 30 Nov 2015, 22:26

miky0 » wrote:
Sad kad budu novi izbori u prvom misecu, ajmo svi za Zivi Zid da opet neka treca strana razjebe veleizdajnicku stranku hdzsdp :lux:

Treća strana? :misli:
Ta se moze izroditi poput naplavine. Kao most. Takav neki kua kojeg izbaci plima kao nakupinu koja smeta, a kad je krenes razvrstavati ispada da nista korisnog nema iako izdaleka izgleda kao prepreka. :D
Nema trece strane. Ima ova najstarija politicka stranka koja djeluje oko dva tisucljeca, ali ne mogu se oni bas lako kandidirati. :D
Ne mozes igrati nogomet kad nisi nikad dotaknuo loptu niti izasao na teren pod reflektore i pred pun stadion.
miky0
ST Leader

Post 01 Dec 2015, 07:40

karambol » wrote:

Treća strana? :misli:
Ta se moze izroditi poput naplavine. Kao most. Takav neki kua kojeg izbaci plima kao nakupinu koja smeta, a kad je krenes razvrstavati ispada da nista korisnog nema iako izdaleka izgleda kao prepreka. :D
Nema trece strane. Ima ova najstarija politicka stranka koja djeluje oko dva tisucljeca, ali ne mogu se oni bas lako kandidirati. :D
Ne mozes igrati nogomet kad nisi nikad dotaknuo loptu niti izasao na teren pod reflektore i pred pun stadion.
Ako su mostovi, zivi zidovi i slicni nakupine koje smetaju, koji izraz upotrijebiti za elementarne nepogode kao sto su hdzsdp :misli:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 01 Dec 2015, 09:14

..tsunami :giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 01 Dec 2015, 10:09

karambol » wrote: Nema trece strane. Ima ova najstarija politicka stranka koja djeluje oko dva tisucljeca, ali ne mogu se oni bas lako kandidirati. :D
..
..i, bogu hvala, dovoljno onih koji misle da je to potpuno novi potrosacki izbor i izlog koji ce im donijet promjene i.. kako ono, reforme? ..napredak? :zubo:

..amo, amo, novi izbori, da vidimo mi di je ko.. :cheer:

..o, hefeste, iskuj zeusu dovoljno munja da sazeze ove izbore.. Image
Euklid
old school

Post 19 Dec 2015, 14:28

MOST objavio dokument koji su jučer stavili pred Karamarka i Milanovića

:rofl:

ak ova dvojica prihvate ovo onda su stvarno teške papčine i mali miševi

brijem da su novi izbori mrvicu realniji nego jučer :lux:
..a unda
Undaminator

Post 20 Dec 2015, 12:21

..dakle, nakon tipicne skorpionske izvedbe milanovica (ciji ce se dometi tek vidjet, previse je tu kombinacija), trenutna situacija nije puno stabilnija. daleko je utorak, svasta je tu jos moguce. u svakom slucaju milanovic je prikazao novi nacin politickog ponasanja, svojevrsnu opstrukciju, aktivnu opstrukciju.

pozeljnu situaciju za koju svi hvataju takticke pozicije da bi se doveli u vin vin situaciju, milanovic je preokrenuo u situaciju u kojoj svi gube i postavio nove standarde ili nove izazove u hrvatskoj politici i sad su ostali na redu da preuzmu odgovornost svjesni da sto god naprave nece valjati.
u najmanju ruku nece valjati jer je moguce da preuzmu odgovornost za razne eskalacije.

o milanovicu, koliko je ovo sto je napravio investicija, a koliko potres (najzanimljivije je sad gledat esdepe, sto ce bit tamo, platio bih da mogu iz prvog reda gledat i slusat sto ce se tamo zbivat jer ocito ce se tu dogadjat znacajne stvari relevantni za opce drustveno stanje, nije vise bitan ni hadeze ni most ni crkva, napokon), to mnalo poslije i drugdje.

sad mi je zanimljivo gledat ovih par dana, hoce li se tu jos sto promijenit, hoce li doci do novih obrata i na koncu, sto ce.. kako vidim, sve je vise zovu milka.. sto ce milka odlucit.

kako sada stvari stoje, po nekim procjenama, novi izbori nam ne ginu, tj ako ne sad, za koji mjesec sigurno. cak onih famoznih sto dana mi djeluje previse, iako ne znam uopce odakle tih nekih sto dana, cemu oni sluze, ko je to izmislio, jel to cisto neki tehnickih sto dana koji su potrebni da se ljudi odmore od prijasnjih izbora, ili sto vec..

ako, dakle, ne bude novih preokreta do utorka, milka bi mogla dodatno zakomplicirat situaciju.
buduci da se ocito dosta toga ne zna u vezi zakona i ustava i ovako, a kamoli sto se tice ovakvih situacija, pitam se jel moguce naci neki paragraf ili tumacenje po kojem bi milka nekako legitmno i legalno raspisala nove izbore i jos se usput, onako, malo nasladjivala tako da petrovu da da bude premijer tehnicke vlade do novih izbora. ok, ili bilo tko drugi.
eto, cisto razmisljam o toj mogucnosti jer se ocito i ludje stvari ovdje dogadjaju u ovoj zemlji.
tu jedino ostaju dva problema, cak i ako se nadje neka mogucnost ili opravdanje za nove izbore, a to je, prvo.. sto je ocito, barem koliko mogu popratit ponekim anketama, doduse, od prije tjedan, dva mozda, danas ko zna kako bi te ankete izgledale, velika vecina gradjana.. ili sta li su vec, nije za nove izbore.
ok, sto ja mislim o tome, to je druga stvar, ali mislim da je ta nasa i takva nesretna i nevoljna vecina i do sada bila uzrok samoj sebi, ono, neka vrsta midl ov d roud banalnosti zla.
bilo kako bilo, to je znacajan otpor i jedino kako se taj otpor moze razbit, jest da sama ta vecina dodje u nemogucu situaciju i da sama trazi nove izbore, ali kad ona, vecina bude htjela, ali nikako ne bas sad.
drugo, u slucaju da milka nekako i proglasi sad nove izbore, usprkos mogucoj audijenciji na kojoj ce milanovic i petrov dokazivat da mogu sastavit odrzivu vladu, moguc je prigovor, u zakonskom nekom obliku, vise mosta nego esdepea, da je takva vlada ismedju hrvatskog rasta i mosta, legalna i legitimna i da je to sto milka ima namjeru radit, neka vrsta drzavnog udara, nelegalno, itd, a to bi onda dovelo do malo vecih nestabilnosti za koje milka nikako nije spremna, iako.. iako mi se cini da bi rado zauzela neku poziciju u kojoj sve ovisi o njoj, pa stoga gdje i ona moze odlucivat sto ce ustvari bit, bez parlamenta ili smanjujuci utjecaj parlamenta, a povecavajuci svoj.
nije bas njoj daleko neko gledanje o hrvatskoj u nekoj frci gdje ce ona bit spasiteljica. djeluje ona meni dosta militantno, voli ona te neke vojske, natoe, voli ona komandirat i ne bih se cudio da proglasi neka vanredna stanja, voli ona ta stanja.

a, kako opet izgleda, po danasnjoj situaciji u tvelv handrd aurs, veliko je nezadovoljstvo ovim milanovicevim potezom koji je rekao.. ako cemo skakat u ponor, skacemo svi, i to nezadovoljsto sa svih strana. i esdepe glasaca, i most galsaca i gadeze glasaca, iako je tu trenutno hadeze u nesto boljoj situaciji, ne samo unutar stranke, nego ono vaznije, opce neko mnijenje i na skorim izborima, brzo ponovljenim, cini mi se da bi hadeze dobio te izbore s lakocom, onako kako je pretpostavljao da ce dobit ove sad i to iz vise razloga.. najprije, kazem, postupak karamarka se nekako smtra pozitivnim, drugo.. izlaznost na tim eventualnim sad ponivljenim izborima bi bila dosta manja u odnosu na ove koji su bili, dosta ljudi bi odustalo od izbora i trece.. hadeze ima najdiscipliniranije biracko tijelo.

sve se izgleda svodi na ovo.. u milanovicevim rukama je bilo izaci na nove izbore ili ne i ako da, kad. tu je sad procjena kako bi se proslo na tim izborima i kad.

kako i zasto je procijenio da trenutno treba ovako odigrat, jel tu onaj amerikanac imao nekog utjecaja, jel ovo bio najbolji nacin da se raskrinka, dekonstruira most i o cemu se tu radi, ne znam sad, moram malo tu odigrat sah u 3d, ali svima je jasno da je to kratkorocno, neko dobijanje na vremenu, ali dobijanje na vremenu za sto, pa i kako?
mislim, sto ce se tu dogadjat u narednom periodu, a da bi pozicija esdepea ili cak kolacije te, rastuce hrvatske, u tom vremenu nesto profitirala, tj bila jaca, bolje spremna za te vanredne izbore do kojih ce po meni sigurno doc, bez obzira koliko se mislilo da ce repeticijama iz politike mostu, nesto moc napravit, zaboravljajuci ciji je most proizvod. most.

eto, kazem, ima jos danas, pa onda ponedjeljak, pa i utorak je tu jos.. svasta tu jos moze bit. :kokice:
Euklid
old school

Post 20 Dec 2015, 15:08

ujme koji komplot gluposti i trasha, koji sam kua išo čitat... :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 20 Dec 2015, 15:46

evo, pustaju se novi golubovi. ovaj put sa liberalne strane mosta, linicke. kaze da vrata hadezeu nisu zatvorena.

to je ili nekako usuglasena izjava mosta ili samostalini izlet linicke. ako se radi o ovom drugom, onda most zaista ima velikih kontinuiranih problema da opstane kao nakupina.

a ako se radi o stavu mosta, e onda ce tek oni trebat vidjet koje ce sve izjave i potpise progutat i kako i po kojoj cijeni.
milanovic je postavio, ono, visoke standarde, jel i ovim ce se ili ic dalje u dogovor od jucer, mosta i rastuce hrvataske ili ce se opet uvest, ako budu htjeli, hadeze, a onda milanovic uvijek.. tj ovih jos par dana, sati, jel.. moze rec da nece. ono, nece i sta sad.

time bi se iskompromitirali ne samo ovi svi pregovori, nego i citav most, sto je za milanovica opet dobro. milka u takvoj situaciji nece imat izbora, nece moc muljat, bit ce prisiljena raspisat nove izbore, a mozda i nece puno plakat zbog toga. jos ce se morat zahvaljivat milanovicu.

ono, vrlo sam zadovoljan ovom milanovicevom minijaturom, pravi trilercic (mislim na muzicki ukras).
moze sad malo se odmorit i na miru gledat predstavu kako se svi znoje.. most, crkva, hadeze, biraci i cekat sto ce donijet novih sat dva.. :zubo:

ali, neko bi ovdje mogao izgubit zivce i neko bi mogao dobit po zubima. :kokice:
Beau

Post 20 Dec 2015, 15:50

pa meni ovo sad najviše smrdi da su nasamarili milanovića :ne zna:
Euklid
old school

Post 20 Dec 2015, 15:50

da, da... Milanović vuče sve konce u ovoj igri... :rofl: :rofl:

nisam dugo stavio ovu slikicu na trkelj:

Image

(Powered by frubar.net)

:rofl: :rofl: :rofl:
Beau

Post 20 Dec 2015, 15:51

kako ti to može bit smiješnoooo :mama: :gaah:
miky0
ST Leader

Post 20 Dec 2015, 15:52

:rofl: :rofl: :rofl:
Euklid
old school

Post 20 Dec 2015, 15:53

Beau » wrote:kako ti to može bit smiješnoooo :mama: :gaah:
pa zato što ću slušat Karačmarka kako se opravdava zašto je pristao na sporazum nakon svega što je jučer rekao protiv tripartitne vlade i SDP-a... ima li šta ljepše u ove maglovite dane :rofl: :rofl: :rofl:
miky0
ST Leader

Post 20 Dec 2015, 15:53

Beau » wrote:kako ti to može bit smiješnoooo :mama: :gaah:
U pravu si, zalosno je tko su dva celna lika dviju najjacih stranaka ove drzave ;)
Euklid
old school

Post 20 Dec 2015, 15:55

miky0 » wrote:
U pravu si, zalosno je tko su dva celna lika dviju najjacih stranaka ove drzave ;)
:S :S :S

:rofl:
Euklid
old school

Post 20 Dec 2015, 15:57

netko je rekao da je Petrovu jedan od ciljeva da smijeni Karačmarka i Zoku
meni je to bilo smiješno, mislim kako će ih on smijenit... ali sad fakat više nisam siguran... jer ovoj dvojici su dani odbrojani...

koja igračina taj Petrov, nisam ni slutio prije koji mjesec... :S :S :S
Beau

Post 20 Dec 2015, 16:02

ja već dugo nisam vidjela ništa ljigavije od tog petrova. kraj njega mi i karamarko djeluje simpatično :facepalm:
Euklid
old school

Post 20 Dec 2015, 16:07

Beau » wrote:ja već dugo nisam vidjela ništa ljigavije od tog petrova. kraj njega mi i karamarko djeluje simpatično :facepalm:
onda ti neće biti lako sljedeće 4 godine... :vidiga:
Frulica

Post 20 Dec 2015, 16:09

Ne vjerujem da će trajati četiri godine. Bila je jednom izjava od Petrova da računa u dvije godine napraviti/pokrenuti štoliveć reforme pa onda na nove izbore. Tako da ne vjerujem da će duže od dvije godine trajati, a možda i manje.
  • Information