Vlada kradezeja i Mosta

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Dec 2015, 17:50

Zmaj021 » wrote:..šta, kontaš da je tamo crkva slabija? :D
..pa, cuj, po svemu sudeci, isti nam je kurac, pa kad je vec tako onda bolje ic s prvom ligom, ne drugom ili trecom ili nekom kopijom. :D
osim toga, italija je dosta ono, veca, jel i svasta tamo ima..nekako naprednija je. ima tamo i vecih sranja nego ovdje, ali ima i puno boljih stvari nego ovdje. do sada smo i onako po taljanskom predlosku od njih samo sranja kopirali i upijali. ovako bi bilo malo ravnopravnije, im tamo puno pametnih ljudi.
mislim, sta fali rimu kao glavnom gradu. samo, ne znam bil italija na to pristala. prvo moraju se i tamo sredit neke stvari, te neke lege nord, itd. a drugo, sumnjam da bi italija pristala na to da dobije u paketu s hrvatskom i vatikanske ugovore.. :D

..a unda
Undaminator

Post 25 Dec 2015, 18:09

..a unda » wrote:..baj d vej, ako ko nije znao, ovo su nam kralj i kraljica. ono, zapravo..

..
..gle, nisam linkao sliju. evo slije naseg kralja. noviju sliju nemam..

Image
Zekoslawa

Post 25 Dec 2015, 18:37

:rofl:

Ja sam za! :cheer:

Samo šta mislim da ne bi nas Talijani. Njima je uopće onako malo neugodno šta se mi nešto furamo na neke povijesne veze s njima, pokušavaju nas se otarasiti na sve načine, jadni. Osim ako ćemo im dat to obale nešto, ali bez Hrvata. Jeste, treba netko te apartmane i održavati i tu ribu loviti i sve to, ali imaju oni i svojih kmetova, šta ćemo im mi, koga vraga.
Tea Tree

Post 25 Dec 2015, 18:43

Talijani mi bacaju na cigane, nisu mi nikad nesto bili dragi, ali Cigani su mi dragi pa moze. :D
Sta je da je, gore od ovoga ne moze.

Eno se Bandic raspricao s Timmyjem cestitajuci, a jucer se kofol nije mogao sjetiti ni kako se zove. :serek:
Zekoslawa

Post 25 Dec 2015, 18:44

Tea Tree » wrote:Talijani mi bacaju na cigane, nisu mi nikad nesto bili dragi, ali Cigani su mi dragi pa moze. :D
Sta je da je, gore od ovoga ne moze.

Eno se Bandic raspricao s Timmyjem cestitajuci, a jucer se kofol nije mogao sjetiti ni kako se zove. :serek:
Muči tamo, kad krene to nekretnine kupovati, pa im prijevodi zatrebaju, pa ovo, pa ono. :samar:
..a unda
Undaminator

Post 25 Dec 2015, 18:54

..malo sad razmisljam i kolko znam taljancine, oni bi popizdili za hrvatskom himnom. mogu zammislit kako masa pjeva na onom olimpijskom, musolinijevom stadionu..

..beeelaaaa nostraaa patriatinaaa
oo caraaa teraaa erojikaaaaa
antikeee glorije nonotinaaaa
ke tu siiija sempre sereeenaaa
kaaaraaa kome sej glorijetinaaa
kara tu ci sejjj unikatinaaa..
itd..

sad se mislim kako bi izgledalo npr na napuljski. ono igra u napulju hajduk napoli, a napuljska torcida sa sjevera zapjeva..

n belu nostr patria?
ok, vuce malo na kampanjeski, ali sta sad..

aj nek neko prevede himnu na njufaundlendski, da je moze pivat ovaj sad. :kokice:
Tea Tree

Post 25 Dec 2015, 19:11

Zekoslawa » wrote: Muči tamo, kad krene to nekretnine kupovati, pa im prijevodi zatrebaju, pa ovo, pa ono. :samar:
Imas pravo, bogami! Pristajem na sve. :tulum:
Hocemo Talijana za mandatara, premijera i nekoliko ministara! :cheer:
Pa zapravo, zasto to sve ne bi obavljala jedna osoba, sve u cilju smanjenja broja zaposlenih u drzavnoj upravi?
Zekoslawa

Post 25 Dec 2015, 20:13

Kakvi mandatari, kakvi premijeri, trebat će kralju kuvar, šnajder i doktor, o svemu ostalome odlučivat će sam. Iselit ćemo Todorića da ima nekakvu rezidenciju, a Žuži mu može bit šnajderica. :zubo:
ostruznicagornja

Post 25 Dec 2015, 21:38

Taj patriotizam neprskani aunda to ti je onaj zdravi, organski i veoma naglašeni patriotizam, ono kad čovjek ne mari mnogo za svoj život nego mu je vazda na umu prosperitet nacije, a ne svoj lični. I sve patriote na koje sam nailazio u životu su na riječima bile takvi, a u praksi svi čople nešto na račun svoje voljene nacije, baš ne znam nijednoga koji je ono na zdravo patriota, bez interesa. A to sad sa kakvim to majndsetom ide, to bi bila složena i duga priča.
Ne znam Miki kad i di i kako patriote čople od države tamo kod vas, znam odje kako to ide, o tome imam more saznanja samo to ti nebi bilo interesantno, svako se češe dje ga svrbi.
haram
persona non grata

Post 26 Dec 2015, 03:04

Kakav talijanski kralj, treba nama pravi imperator. Stoik kao Marko Aurelije, a pristao bih i na Dioklecijana, ili kojeg od ilirskih vojničkih careva, s kojima se znao red, rad i disciplina.
Samo kakve smo sreće, dobili bi opet nekog Kaligulu, Nerona ili Elagabala. :cerek:
what we've got here is failure to communicate
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Dec 2015, 11:22

..a unda » wrote: ..gle, nisam linkao sliju. evo slije naseg kralja. noviju sliju nemam..

Image
Au, prava momčina!

Vuče mi na Hjua Lorija u Crnoj Guji...
haram
persona non grata

Post 26 Dec 2015, 11:45

judolino » wrote: Au, prava momčina!

Vuče mi na Hjua Lorija u Crnoj Guji...
Vjerojatno osim po izgledu nije daleko od Džorđa niti po ostalim stvarima. :cerek:
haram
persona non grata

Post 26 Dec 2015, 11:53

miky0 » wrote:Bravo Zivi zid :lux:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zivi ... 64360.aspx

Pa nemojte vi glasat za Zivi zid, eto vam sdpea sad, aj'te ukurac skupa s sdpeom :gaah:
Grrr... zašto se ovdje ne može vidjet kvotanje unutar kvotanja? :gaah:

Točno je to što veli Živi Zid; kroz Plivu je u protekla dva desetljeća prodefilirala čitava ergela tehnomenadžera koji su učinili mnogo za globalni biznis, ali nisu baš usrećili njene radnike. Pliva je sada relativno dobro kapitalizirana kompanija srednje veličine u većinski stranom vlasništvu sa tek nekoliko postotaka svojih ranijih proizvodnih kapaciteta koja se više bavi marketingom i unajmljivanjem radne snage i resursa (koji su dobrim dijelom "restrukturirani" raniji Plivaši koji su samo promijenili etikete a na dohodak im je sjela nova bioraznolikost parazitskih formi), pri čemu opet najviše profitiraju ti unajmljeni "poslodavci/poduzetnici" koji bacaju mrvice u tanjure svojih galiota. A ti stručnjaci za globalni marketing zaslužni za takvo stanje su nakon brštenja i cicanja svega što se pozobati i posrkati dalo mahom odlepršali tražeći nova tovilišta koja im ovaj vrli novi tržišnoliberalni sustav pruža. I politika je jedno takvo nepresušno tovilište.

Zbog svega toga i čitava naša država jako naliči samo na još jednu modernu kompaniju u bogznačijem vlasništvu (samo ne onih zahvaljujući kojima i postoji i bar donekle funkcionira) za čijim kormilom se izmjenjuju populisti i ekonomisti koji se hrane od sise do sise. Škegro, Granić, Vedriš, Mateša, Orešković... nastavi niz... zato ljudi kao Jurčić i Santini nikad nisu imali šanse da dođu do izražaja jer ih kopanje* sa ostalim prascima u toru (dok okolo ostatak životinjske farme gladuje) ne zanimaju.

*kòpanja =
1. velika posuda (po tradiciji drvena, rad bačvara) iz koje se napaja/hrani stoka; kopanj, valov
2. plitka drvena posuda za umivanje; korito
..a unda
Undaminator

Post 26 Dec 2015, 13:19

..e, sjetio sam se na koga me ova akvizicija oreskovica podsjeca. nije karaaleksa.. mislim, je, je i on je tu, ali.. jel se ko sjeca u srbiji onog panica? isto to nesto, galenika, premijer..

bilo kako bilo, podsjetili smo se barem da hravtska ima kralja. i prijestolonasljednika.
Frulica

Post 26 Dec 2015, 13:31

To je fašistički prijestolonasljednik. Hrvatska ima i onog "normalnog". Sin Otta von Habsburga. Prijestolonasljednik Karl. :o

Ima i on svoje potomoče za drugi krug. Isto se zove Zvonimir. Rođen je '97, kršten je u zagrebačkoj katedrali od kard. Kuharića. :D
..a unda
Undaminator

Post 26 Dec 2015, 13:34

Frulica » wrote:To je fašistički prijestolonasljednik. Hrvatska ima i onog "normalnog". Sin Otta von Habsburga. Prijestolonasljednik Karl. :o

Ima i on svoje potomoče za drugi krug. Isto se zove Zvonimir. Rođen je '97, kršten je u zagrebačkoj katedrali od kard. Kuharića. :D
..ne, ne..savoja je sasvim legitiman nas kralj. sve ima crno na bijelo.

ali, ako vi gore ocete ota, eto vam oto. jebite se s tim vasim otom. kakve veze ima dalmacija sa austrijom i germanima. mi imamo legitimnog kralja, zuonimiro sekondo.
karambol

Post 26 Dec 2015, 13:35

Frulica » wrote:To je fašistički prijestolonasljednik. Hrvatska ima i onog "normalnog". Sin Otta von Habsburga. Prijestolonasljednik Karl. :o

E, ta loza mi se, kao pravom germanofilu, vise svidja od ovih romanskih mlatimudana. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Dec 2015, 13:37

..viva il re kroato, zuonimiro sekondo..viva!

va fankulo oto, peco di merda tedesko austroungariko.. :cheer:
Frulica

Post 26 Dec 2015, 13:42

..a unda » wrote: ..ne, ne..savoja je sasvim legitiman nas kralj. sve ima crno na bijelo.

ali, ako vi gore ocete ota, eto vam oto. jebite se s tim vasim otom. kakve veze ima dalmacija sa austrijom i germanima. mi imamo legitimnog kralja, zuonimiro sekondo.
Znao sam da će ti se taj više svidjeti. Krunjen je u Kvirinalskoj palači. Stoljećima sjedište pape prije nego je preselio u Vatikansku. :D
karambol wrote: E, ta loza mi se, kao pravom germanofilu, vise svidja od ovih romanskih mlatimudana. :zubo:
Dabome. Fini ljudi. :o

Mi ovdje imam jedinstvenu situaciju, imamo tri prijestolonasljednika, tog undinog, Karla von Habsburga i Petra Karađorđevića. Ako se baš mora birat, ja biram austrijance. :o
..a unda
Undaminator

Post 26 Dec 2015, 13:52

Frulica » wrote: Znao sam da će ti se taj više svidjeti. Krunjen je u Kvirinalskoj palači. Stoljećima sjedište pape prije nego je preselio u Vatikansku. :D
pa da. ako se vec mora, idemo s prvom ligom kazem, a ne tamo s nekom kopijom svetog rimskog carstva. ono, trci, lazi, strojev korak i te stanc pizdarije..
Dabome. Fini ljudi. :o
..je, fini.. leso.
Mi ovdje imam jedinstvenu situaciju, imamo tri prijestolonasljednika, tog undinog, Karla von Habsburga i Petra Karađorđevića. Ako se baš mora birat, ja biram austrijance. :o
ne znam ko to ima jedinstvenu situaciju..ovdje je jedinstvena situacija il re zuonimiro sekondo.
ti habsburgovci su ustvari degenerirana loza koju je malo barun trenk isao osvjezit. karadjordjevici su aristokracija svinjogojaca koji su se obogatili svercajuci svinje turcima.

i nemam vam sta drugo rec. uskoro cete kad budete isli nizbrdo gledat table uz cestu.. benvenuti in italia. :cheer:
MmeTipfeler

Post 26 Dec 2015, 19:42

Aha!

Ja se na Fejsu dopisujem s mandatarom Tommyjem. I uzeo je u obzir jedan od moja dva lektorska savjeta - popodne je ispravljeno na njegovoj stranici.

Očekujem sljedeći razvoj situacije.

1. MUP mi počinje prisluškivati telefon - već su mi to radili i supovci pa mogu i mupovci, ja sam iz familije koja se klala sa svakim tko je bio na vlasti, a djed mi je zbog dugačke jezičine bio u zatvoru u svakoj državi u ovim krajevima. :D

2. Cukerberg počinje istraživati moj profil i poveže sve profile koje sam otvorila na Fejsu, a onda utvrdi da sam kontraprotivna svemu na ovom svijetu što zahtijeva neki red i pravila, osim ako nije riječ o jeziku i pravopisu, pa mi ponudi ugovor u kojem ja obećam da više neću pisati po Fejsu, dakako, u zamjenu za adekvatnu naknadu.

3. Svi drugi počnu guglati da vide tko je ta velikosrpkinja-jugonostalgičarka-masonka-komunistkinja - you name it - koja se usuđuje ispravljati mandatarov kanadski hrvatski. Istina, nije u pitanju mandatarov kanadski hrvatski, nego nešto što mu je netko nepismeno sročio, a ja bih na njegovu mjestu smjesta otpustila osobu koja mi vodi stranicu.

4. Ponude za posao počnu pljuštati sa svih strana, Timmyjeva žena zaprijeti mi otrovom, a ja zatražim kanadsko državljanstvo i odem voljeti Justina. Daleko je zgodniji od Timmyja.

Ne znam koji je od ovih scenarija najizgledniji. Najvjerojatnije nijedan. Ostajem u jebenoj hadezovskoj prćiji od države i molim se FSM-u da naredne četiri godine što brže i bezbolnije prođu. :(
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 26 Dec 2015, 20:09

MmeTipfeler » wrote:Aha!

Ja se na Fejsu dopisujem s mandatarom Tommyjem. I uzeo je u obzir jedan od moja dva lektorska savjeta - popodne je ispravljeno na njegovoj stranici.

1. MUP mi počinje prisluškivati telefon - već su mi to radili i supovci pa mogu i mupovci, ja sam iz familije koja se klala sa svakim tko je bio na vlasti, a djed mi je zbog dugačke jezičine bio u zatvoru u svakoj državi u ovim krajevima. :D

2. Cukerberg počinje istraživati moj profil i poveže sve profile koje sam otvorila na Fejsu, a onda utvrdi da sam kontraprotivna svemu na ovom svijetu što zahtijeva neki red i pravila, osim ako nije riječ o jeziku i pravopisu, pa mi ponudi ugovor u kojem ja obećam da više neću pisati po Fejsu, dakako, u zamjenu za adekvatnu naknadu.

3. Svi drugi počnu guglati da vide tko je ta velikosrpkinja-jugonostalgičarka-masonka-komunistkinja - you name it - koja se usuđuje ispravljati mandatarov kanadski hrvatski. Istina, nije u pitanju mandatarov kanadski hrvatski, nego nešto što mu je netko nepismeno sročio, a ja bih na njegovu mjestu smjesta otpustila osobu koja mi vodi stranicu.

4. Ponude za posao počnu pljuštati sa svih strana, Timmyjeva žena zaprijeti mi otrovom, a ja zatražim kanadsko državljanstvo i odem voljeti Justina. Daleko je zgodniji od Timmyja.

Ne znam koji je od ovih scenarija najizgledniji. Najvjerojatnije nijedan. Ostajem u jebenoj hadezovskoj prćiji od države i molim se FSM-u da naredne četiri godine što brže i bezbolnije prođu. :(
Najebat cemo mi svi skupa, al ne zbog mene, vec zbog tebe :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 26 Dec 2015, 20:15

MmeTipfeler » wrote:Aha!

ko si ti? ja tebe ne znam..mi se ne znamo.. alo, soko, soko, soko, ja ovu prvi put u zivotu vidim. :kokice:

:zubo:
MmeTipfeler

Post 26 Dec 2015, 20:31

miky0 » wrote:
Najebat cemo mi svi skupa, al ne zbog mene, vec zbog tebe :cerek:
Jesi siguran da nećemo najebati zbog HDZ-a i hrvatske gluposti 1991.? Ili kada su već ono bili prvi višestranački izbori. Već sam onda komentirala njihov slogan ZNA SE: kad jednog dana ova država propadne i bude se pitalo tko ju je upropastio, odgovor će biti ZNA SE. :D
..a unda » wrote:
ko si ti? ja tebe ne znam..mi se ne znamo.. alo, soko, soko, soko, ja ovu prvi put u zivotu vidim. :kokice:

:zubo:
Ne znam ni ja tebe, ali pod stanovitim uvjetima vrlo brzo dođe do prepoznavanja. :kava:

P. S. A možda me osude na egzil u Kanadu. Pesice kažu da se slažu - snijega koliko voliš, a valjda se i Mujo u međuvremenu već izvještio. Što bi nam falilo? :cerek:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 27 Dec 2015, 20:05

MmeTipfeler » wrote: Jesi siguran da nećemo najebati zbog HDZ-a
E to stoji, al da ti malo manje lupas po ostrovicu (zaboravija sam mu prezime :misli: ) ipak bi trkeljanje opstalo, al ovako :zubo:
  • Information