Beau » wrote:
to da je nedorastao i nesposoban razumjeti što mu netko pametan govori me nimalo nije iznenadilo, samo me uvijek iznervira. nedavno je gostovala i milana vuković runjić i jednako sam i tad pomislila kako je nedorastao i njoj, intelektualno jel, uopće nije sposoban shvatit što mu netko pokušava reć, poentirat. žalosno, jer mi je drag aco. ne mislim loše o njegovim namjerama, poštenju itd...al jebiga kad ima za gosta nekog pametnog, a s kojim se ne slaže, to ispadne katastrofa. milana je recimo bila pametna, al s njom se nije štel svađat, pa je na kraju emisija ipaj gledljiva. za razliku od ove danas
osim toga što je nepametan, užasno me nervira to što je baš djetinjasto uporan. on misli da on pokazuje mišića kad dvajst minuta pokušava od milanovića izvuć da prizna svoj nekakav poraz. užaaaaas
al dobro pustimo acu.
kakav ti je zoki bio???
jel se i tebi činio da je previše nešto šmrkao nosom

meni je dobro startao zoki, al onda mu je aco tolko isao na zivce, da mu se vise nije dalo ni trudit, imala sam osjecaj da mu se spava od dosade

ma, to sa vukovickom runjickom je posebna prica..ok, slicna mozda utoliko sto je odmah dao disklejmer koliko je ona njemu draga i da on ne moze i nece protiv nje nista, odmah se stavio u podloznu ulogu, ai nije ona bas nesto, ne znam, neki intelektualni uzor koji bi se trebao pratit. ok, mozda stankovicu jest..mozda je bario, ko zna..
milanovic mi je bio, ono, standardno odlican. kao netko tko unaprijed zna deset pitanja koje ce mu stankovic postavit. tj koje ce mu bilo tko postavit.
ok, nakon trevceg smrkanja, nije da mi nije palo na pamet jel mozda milanovic na necemu.

ali, eto, zima je, vanka je hladnu, studij griju valjda na paru i tako, nagla promjena temperature, moguce su te neke smrkavosti..
mislim da mu je isao nazivce na nacin da je mislio da stankovic ipak razumije malo vise od raje. mislim, jos mu je milanovic isao crtat poslije, ali avaj, avaj.. stankovic zajunio i ne mice.
mijao sam se citavu tu emisiju, ajedan od trenutaka kad sam se vise smijao bilo je kad je milanovic rekao..sta, jel oces da se branim sutnjom?
ono, o tok sou govorimo, jel..
pa izgleda da milanovis vise kuzi stankovicev posao, nego stankovis milanovicev. ja bih dao milanovicu da vodi neki tok sou, e to bi bila ludnica..