Hvala, lijepo je vidjet da danas ima jos obzirne mladezi koja vodi racuna o starijima.7nationarmy » wrote:neka mene, na koga bi siktale crvene guje da nema ustaske guje u njedrima svih ostalih
bara huda, opet dildo potrosen pa frustrirano tipkas? de skupicemo lovu za novi, ne ocajavaj.
Topic za sprdanje nove vlade
Nemoj tako grubo Miki, to je prije stvar tog...kurac, picka, dinamo stila koji 7nationarmy nosi.miky0 » wrote:
Eto kako imbecil razgovara s gospodjama
Ovaj imbecil me podsjeca na onog imbecila iz zelene milje
To je sad u djiru. Nije on mislio nista, on samo ne zna drugacije.
Modni macak u zapecak!
Borbeni pjetlic na plotu!
Kukulele!
- 7nationarmy
dobra logika, skoro na razini mikijeve: na moj upis reagirat pokroviteljski premda nicim ne mozes osporit sve napisano, zatim na postavljanje dijagnoze, jos malo dementnog blebetanja i zakljucak za kraj - dinamo i modni macak
da, vjerujem da ti je to nivo, to je nivo svih koji 4 godine sute da bi graknuli zajedno s ursom raukar i mimom simic nakon par tjedana. veselo vam bilo.
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
ako si onaj koji je na forum.hr imao slican avatar onda sve znas o gubljenju zivaca, rasprava i vlastitog uma.
AJ EM BAK!
- MmeTipfeler
Umrijet ću od smijeha kako su ovi desničari blesavi. Na Direktno.hr objavljen je Kolindin demanti o tome da je Petrovu pokazala snimku na kojoj se vidi kako članovi Mosta odlaze potajno Milanoviću na dogovor. Pa kaže:
Iako je kolumnistica Jelena Lovrić i ranije u svojim tekstovima iznosila neistinite i neprovjerene tvrdnje o Predsjednici Republike, Ured predsjednice Republike Hrvatske smatra potrebnim, ovoga puta, javno reagirati na neprovjerenu i lažnu tvrdnju iznesenu u navedenoj kolumni, s obzirom na njene puno šire implikacije.
Lovrićka se poziva na izvor iz Kolindina ureda, no to joj možemo i ne moramo vjerovati. Meni svejedno. Što je Lovrićka meni ili ja Lovrićki da za njom plačem? Fora mi je, međutim, kako su se svi komenatori digli na zadnje noga i izbila im je pjena na usta pa urlaju da je Lovrićka četnikuša, udbašica, da radi po zadatku i sve tako redom. Mogu samo ponoviti ono što sam maločas napisala: "Meni svejedno. Što je Lovrićka meni ili ja Lovrićki da za njom plačem?"
Međutim, ako je Lovrićka i ranije (BTW, kaže se "i prije", ali za vladanje ovom državom očito ne treba znati hrvatski, "iznosila neistinite i neprovjerene tvrdnje" o Kolindi, zanimljivo je da se do sada nije na to reagiralo. A očito nije bilo samo jedanput jer su tekstovi u množini. Pa sam se ja to i zapitala: zašto se već prije na to nije reagiralo.
Ono, i budali je jasno, da se sada (državničkim hrvatskim rečeno "ovoga puta" umjesto "ovaj put") reagira zato što ili ima istine u tome ili su u pitanju "puno šire implikacije" (jebemu, nije "puno", nego "mnogo" - "puno" pripada razgovornom jeziku, a ne službenom demantiju), to jest možda bi netko mogao i povjerovati u neke zakulisne političke igre.
Kojih, kao što se zna, kod nas nipošto nema.
I sada od zapjenjenih bjesomučnika dobivam lajkove za svoj komentar.
Iako je kolumnistica Jelena Lovrić i ranije u svojim tekstovima iznosila neistinite i neprovjerene tvrdnje o Predsjednici Republike, Ured predsjednice Republike Hrvatske smatra potrebnim, ovoga puta, javno reagirati na neprovjerenu i lažnu tvrdnju iznesenu u navedenoj kolumni, s obzirom na njene puno šire implikacije.
Lovrićka se poziva na izvor iz Kolindina ureda, no to joj možemo i ne moramo vjerovati. Meni svejedno. Što je Lovrićka meni ili ja Lovrićki da za njom plačem? Fora mi je, međutim, kako su se svi komenatori digli na zadnje noga i izbila im je pjena na usta pa urlaju da je Lovrićka četnikuša, udbašica, da radi po zadatku i sve tako redom. Mogu samo ponoviti ono što sam maločas napisala: "Meni svejedno. Što je Lovrićka meni ili ja Lovrićki da za njom plačem?"
Međutim, ako je Lovrićka i ranije (BTW, kaže se "i prije", ali za vladanje ovom državom očito ne treba znati hrvatski, "iznosila neistinite i neprovjerene tvrdnje" o Kolindi, zanimljivo je da se do sada nije na to reagiralo. A očito nije bilo samo jedanput jer su tekstovi u množini. Pa sam se ja to i zapitala: zašto se već prije na to nije reagiralo.
Ono, i budali je jasno, da se sada (državničkim hrvatskim rečeno "ovoga puta" umjesto "ovaj put") reagira zato što ili ima istine u tome ili su u pitanju "puno šire implikacije" (jebemu, nije "puno", nego "mnogo" - "puno" pripada razgovornom jeziku, a ne službenom demantiju), to jest možda bi netko mogao i povjerovati u neke zakulisne političke igre.
Kojih, kao što se zna, kod nas nipošto nema.
I sada od zapjenjenih bjesomučnika dobivam lajkove za svoj komentar.
Nino Đula o Petrovu.
http://www.jutarnji.hr/komentari/kako-j ... o/4483058/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... u/3492827/
http://www.jutarnji.hr/komentari/kako-j ... o/4483058/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska ... u/3492827/
what we've got here is failure to communicate
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
..i tako
čini se da smo dobili novog rekordera po kratkoći trajanja ministarskog mandata - Goran Marić
UŽIVO ISPRED VLADE Ljutiti Goran Marić podnio ostavku?
jedan od rijetkih poštenih HDZ-ovaca (dobro sad, znam da je ovo oksimoron
)
nije ni čudo da je tako kratko trajao...
čini se da smo dobili novog rekordera po kratkoći trajanja ministarskog mandata - Goran Marić
UŽIVO ISPRED VLADE Ljutiti Goran Marić podnio ostavku?
jedan od rijetkih poštenih HDZ-ovaca (dobro sad, znam da je ovo oksimoron
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
Možda se samo radi o lošoj probavi ili krivoj boji toalet papira. O nekom sranju sigurno jest riječ.
kurvanjski avatar, a
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Nikakve to veze s poštenjem nema, prije će biti da je ego posrijedi. Ministar bez ministarstva, pa kakve su to pizdarije?!Euklid wrote:jedan od rijetkih poštenih HDZ-ovaca (dobro sad, znam da je ovo oksimoron)
Potpisi su za budale.
- Donna Sole
Stvarno ne znam di bi ovo smjestila.
Datum objavljivanja: 13. pro 2016.
OTVORENO PISMO GOVNARIMA –
HRVATSKIM I SRPSKIM POGLAVARIMA
Ovim se pismom obraćam vama govnari
koji se nazivate srpski i hrvatski poglavari.
Jer gledam vas idiote
i umirem od sramote.
Zbog djece i dece koja su gladna bonbona
a vi se natječete u kupnji aviona.
Još ne uspostavismo ni veze što su se srušile
još nam se nisu ni ratne suze posušile
a vi se kao nešto riječima ćuškate
i opet nas jedne protiv drugih huškate?
Ma jebem vam majku i kevu i svima starog
koji napraviše vas - najodvratniji ljudski talog.
Pred velikima puzite
a svoje narode guzite,
njima dupe natrčite
a nas prčite.
Ma kako se nitko od vas ne zajebe
pa makar i slučajno učini nešto dobro?
Zalud sjedite u bogomoljama i molite se Bogu
jer od njega nitko od vas ništa nije pobro.
Doduše, tamo propovijedaju vaši rođe
lažljive i pohlepne vjerske vođe
kojima samo služi Bog
da s vama pušu u isti rog
koji u rat poziva jer vi tako želite.
A opet bi i Bosnu da dijelite.
Ma jebem vam sve živo
što vam je to predivno parče svijeta krivo.
A ja bih da svi zajedno zinemo
i kažemo – nećemo za vas više da ginemo
pa da zakopamo zajedno zauvijek čakije
okupimo se oko meze i rakije
a s još uvijek neprodane česme
napijemo se pjesme i pesme.
Vama izgleda kao neki moj hir
što ja želim da potpišemo vječni mir
a vas da nam opet ne bi stvarali nemir
pošaljemo da se potamanite daleko u svemir.
Tako da budete iz povijesti i istorije izbrisani
vi što ste zlom cijepljeni i vakcinisani.
Ma mrš
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
Pa Mario Mihaljević. U videu i recitira. A ima i drugih takvijeh uradaka.Euklid wrote:
ko je ovo napisao jab' mu spomenik digo odma...
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-