Ja ne kuzim jugonostalgicare...
- 7nationarmy
dakle rudjer boskovic, faust vrancic, marko marulic, nastavi niz - sve kvisling do kvislinga jer su ucili od najboljih a ne od najblizih. dobar si haram, pogotovo kad krenes o nacionalizmuharam wrote:Mdaaa... stranac zna šta vrijedi... kako u Hrvatskoj, tako i u Iraku, Afganistanu, Libiji, Čileu, Angoli, Kongu... pardn mi šta nisam kvisling nego jugonostalgičar
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
ali sam zato izmislio 69, plavac i dao gatlingu ideju za brzo ubijanje levicara. sta je vama vasa borba dala drugovi osim cira na zelucu i neispravnog yugicajudolino wrote:Ma Sedmica je iskompleksiran jer ima samo po tri prsta na rukama.
A usto je mali, zelen i star 900 godina...
AJ EM BAK!
Da nisu i oni pobjegli iz Juge, kao i ti?7nationarmy wrote:dakle rudjer boskovic, faust vrancic, marko marulic, nastavi niz - sve kvisling do kvislinga jer su ucili od najboljih a ne od najblizih.
Jel to ono kad mrziš neke druge nacije?7nationarmy wrote: dobar si haram, pogotovo kad krenes o nacionalizmu
what we've got here is failure to communicate
A šta'š kad je teško zavoleti Limex tačke...7nationarmy wrote:ali sam zato izmislio 69, plavac i dao gatlingu ideju za brzo ubijanje levicara. sta je vama vasa borba dala drugovi osim cira na zelucu i neispravnog yugica
Ono što mnogi osjećaju kao jugonostalgiju, Orwell je kroz Winstona Smitha u "1984." izrazio kao the mute protest in your own bones - sjećanje koje čitavo tijelo pamti da ovaj sadašnji život u bijedi nije prirodno stanje, stanje kakvo je oduvijek bilo.Orak wrote:ma to je kod mnogih nostalgija za bezbrižnom mladosti, koja se, eto, poklopila s jugom, a onda se naprasno i brutalno prekinula s onim hororima.. što sve samo potencira. ja se sjećam jugo djetinjstva i ne vuće me, nemrem lagati.
- 7nationarmy
hehe steran u kut ko bosko buha pa se migoljis u vlastitom dreku, ajde neka, iz toga vidim da priznajes koliko si u krivu.haram wrote:Da nisu i oni pobjegli iz Juge, kao i ti?
provedi me kroz svoj proces zakljucivanja i stvaranja misljenja, ne znam kako odgovorit prije nego shvatim o cemu pises.Jel to ono kad mrziš neke druge nacije?
AJ EM BAK!
Sedmulice, ja ti ne mogu pomoći u razrješavanju niti tvojih vlastitih kognitivnih funkcija kad ne kužiš razliku između nečega što se zove argumentirana rasprava i nečega što je bolesničko trabunjanje.7nationarmy wrote:hehe steran u kut ko bosko buha pa se migoljis u vlastitom dreku, ajde neka, iz toga vidim da priznajes koliko si u krivu.
provedi me kroz svoj proces zakljucivanja i stvaranja misljenja, ne znam kako odgovorit prije nego shvatim o cemu pises.
- 7nationarmy
koje su to kognitivne funkcije? ima samo jednaharam wrote:Sedmulice, ja ti ne mogu pomoći u razrješavanju niti tvojih vlastitih kognitivnih funkcija kad ne kužiš razliku između nečega što se zove argumentirana rasprava i nečega što je bolesničko trabunjanje.
AJ EM BAK!
-
- Information
-