slikano je webkamerom, na suncu ili dnevnom svjetlu se najbolje vidi sjaj.
dugo ju nisam nosila, morat ću početi.

nikako. vidi samo koliko po svijetu hoda životinja koje su zaposjele tijela čovjeka.Leteća wrote:Ma daj! Kako se to ćera van?
Mene privlači šungit u zadnje vrijeme (iako nisam siguran za njega do kraja), na listi ga nema, a pare ne dam za više od jednoga. Nijedan od ovih na listi me ne privlači, što da radim?Nenia Salonitana wrote: http://www.bernardine.com/birthstone/scorpio.htm
Tis Škorpijica?MadMarx wrote:Mene privlači šungit u zadnje vrijeme (iako nisam siguran za njega do kraja), na listi ga nema, a pare ne dam za više od jednoga. Nijedan od ovih na listi me ne privlači, što da radim?
crni turmalin?MadMarx wrote:Mene privlači šungit u zadnje vrijeme (iako nisam siguran za njega do kraja), na listi ga nema, a pare ne dam za više od jednoga. Nijedan od ovih na listi me ne privlači, što da radim?
Leteća wrote:Tis Škorpijica?
Aha, jer je crni. Ma ne privlači me jer je crni, već jer mi je na više načina ušao u život. A kakav je kvartz? Kao INTP, pa mi ima smislaNenia Salonitana wrote:crni turmalin?
možda tu i tamo neka izložba, ali sumnjam da možeš primati u ruke.MadMarx wrote:Kao jedan INTP drugome, razočaran sam da nisi prije skužila
![]()
Aha, jer je crni. Ma ne privlači me jer je crni, već jer mi je na više načina ušao u život. A kakav je kvartz? Kao INTP, pa mi ima smisla
Kvartz sam jedini primio u ruku sa nekakvom percepcijom i vidim da je živahan odnosno da može biti živahan. Da li sam zabrijao, ne znam...više se pitam kako bih osjetio druge kristale. Ima u Zagrebu negdje za otići vidjeti i primiti ih u ruke?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest