kakvi ste s bivšima?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
claudine

Post 23 Oct 2011, 19:28

moj glupi dečko guguće sa svojima. s jednom je najbolji frend :rolleyes:. dok sam ja gospođa :o , i moj bivši gospodin, kad se sretnemo se srdačno pozdravimo, malo popričamo i bok. vjerujem da kad bi bili duže u društvu, i u društvu , da sigurno ne bi gugutali i cimali se sa ''sjećaš se ovoga-onoga?'' :rolleyes:. osobno smatram da s ljudima s kojima si bio u vezi nemaš šta nakon bit blizak. da se razumijemo, da me bivši treba, onak pitanje života ili smrti, sigurno bih mu pomogla ako mogu. ali da hengamo i gugućemo si - em, ne. da smo trebali gugutat i hengat, ne bi ni prekidali. dok ovaj moj glupan GUGUĆE (fala k, pa ne henga toliko, valjda mu dovoljno odvraćam pozornost od toga :E ). petsto rolajza. ispast će mi oči. dok one cure van, ajmo, kakvi ste vi s bivšima i što mislite o prijateljstvu s bivšima. :Serek:

klonka

Post 23 Oct 2011, 19:37

Gugućemo. :raspa:

Sad ozbiljno. S nekima sam dobra, s nekima sam na bok bok kad se sretnemo. S onima s kojima sam dobra sam dobra i hengamo i zabavno nam je, zamisli. Ne smatram da ljude s kojima više nisam u vezi moram izbrisati iz života.
gonj špadi
Morticia

Post 23 Oct 2011, 20:01

Potpisujem klonce.

S dvojicom sam bas dobra, s ostalima u kulturnim i pristojnim odnosima. Ok, ne druzim se intenzivno ni s jednim, jer nemam vremena ni za sve prijateljice, ali povremena kava je sasvim normalna pojava. Ponekad se vidimi na samo, ako tako ispadne, ponekad su s nama na kavi i sadasnji partneri. Naravno, normalni smo ljudi pa ne cerecimo proslost i ne nabijamo sadasnjima na nos kako smo mi ovo ili ono.
Cisto prijateljstvo.
Stovise, ja vjerujem da jedino cisto M-Z prijateljstvo moze postojati izmedju ljudi koji su se vec, nekad u proslosti, jebali. :zubeki:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ashtaroth

Post 23 Oct 2011, 20:03

Ne gugućem, komuniciram i družim se.

Ako s nekim ne zaratim, ne vidim problem ni u druženju, ni u grljenju ni u sjedenju u krilu s tom osobom, a ako zaratim, i tako me ne zanima.
Da je tu bilo nečeg više - ne bi bili bivši. :mig:

Naravno, ovisi o tome tko su novi, kako se tko ponaša, koliko tko kome vjeruje i kakvi su generalno odnosi.
Nije svejedno ni tko je preknuo niti zašto.

No opet, stvar je toga poznam li ja svog partnera ili ne, te vjerujem li ili ne. Potpuno je svejedno kojoj curi sjedi u krilu, ako ja znam i osjećam da sam ja na prvom mjestu, a da je ostalo - druženje.
I obrnuto.
I uvijek se može porazgovarati i pričati.

I da, to mi je jedna važna stavka kompatibilnosti - povjerenje. I osjećaj.

Ako se ja ne osjećam dobro, može on/a hodati po jajima i nikoga ne pogledati, ja se neću osjećati dobro s time što dobijem.

Aisling je negdje napisala, dok je meni dobro u onom što dobijem, dobro mi je. Ako mi nije dobro i nije mi dosta, potpuno je svejedno što je to drugo na što mi partner 'troši vrijeme/energiju', ako meni fali i ako ja nisam zadovoljna s time što dobijem od partnera.

Edit: da, ako je atmosfera takva, taknu se i razne teme. Ako nekome smeta da se diraju, kaže. Još nije nikome zasmetalo da se priča o prošlim i sadašnjim sexualnim doživljajima, zabavama iz kreveta i komentira što se moglo napraviti pametnije. Sa ili bez prisustva novog partnera.
Nemam tabue. To je zajednička crta ljudima s kojima se družim i želim družiti.

Oni koji krenu previše braniti i tabuizirati, me prestanu inspirirati na to da se želim s njima družiti.

No, pitanja 'ja ili bivši' su vrlo efikasno i vrlo brzo riješena - bivši.
Popizdim na ucjene bilo kojeg tipa, a pogotvo ovakve pizdarije koje vrište nepovjerenjem. Upoznaj me, razgovaraj sa mnom. No, brani mi i testiraj me, FOF :raspa:
klonka

Post 23 Oct 2011, 20:39

Morticia » wrote: Stovise, ja vjerujem da jedino cisto M-Z prijateljstvo moze postojati izmedju ljudi koji su se vec, nekad u proslosti, jebali. :zubeki:
Da znaš da sam to i ja pomislila. :cerek:

Ili su gej. :zubo:
Ashtaroth » wrote: No, pitanja 'ja ili bivši' su vrlo efikasno i vrlo brzo riješena - bivši.
Popizdim na ucjene bilo kojeg tipa, a pogotvo ovakve pizdarije koje vrište nepovjerenjem. Upoznaj me, razgovaraj sa mnom. No, brani mi i testiraj me, FOF :raspa:
:cerek:
gonj špadi
schmokljan

Post 23 Oct 2011, 21:08

To gugutanje s bivšima mi je preblesavo i potpuno neshvatljivo. No, dozvoljavam da sam ja primitivni Balkanac.
Sophiae

Post 23 Oct 2011, 21:08

ok smo si, s nekima sam ostala u kontaktu neki su nestali... trudimo se biti civilizirani.
da, i?
slafko

Post 23 Oct 2011, 21:21

Ne gugućem, ne komuniciram i ne družim se. Bivše su s razlogom. Neke i iz više njih. :D
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Eks

Post 23 Oct 2011, 21:26

U nikakvim. S jednim sam ostala u prijateljskom odnosu, ali pošto je jako daleko, to se razvodnilo, na fejsu smo si i to je to. Ostali me ne zanimaju. Ne forsam odnose, kako dođu tako prođu.
Almost Rosey

Post 23 Oct 2011, 21:30

Ajoj :zubo:

Taj jedan i ja bijasmo skupa godinu i sitno. Ja prekinula jer "više ne želim biti u vezi". Nastavili se, kao, družit. Nekako toplo-hladno, malo prijateljski, malo seksualno, malo nikako. Prošlo od prekida par godinica i dođem ja čovjeku s "ej, čuj, ja ti možebit imam nekog, onak, znaš, kao... pa eto, ne bih htjela da ti neki random poznanik uleti s "ej vidio sam ti bivšu s nekim likom, bla"". I, kao, ma sve pet, supač, podržava on mene, pače, baš mu je drago. Al ne, nema vremena za kavu. Ni za pivu nakon tjedan dana. Ni za druženje nakon dva tjedna. Ni za ništa, nikad. Pa si onda više nismo bili tak dobri jer se meni kao jedini logičan zaključak činilo to da, u onom trenutku kad je prestala postojati šansa da ću dat pičke, više nisam bila baš tako zanimljiva ni pametna ni duhovita. Ono što mi tek unazad par mjeseci dolazi iz dupeta u glavu jest da je onaj period nakon veze, dok smo se družili i povremeno ševili, meni predstavljao "super kul ležeran odnos s bivšim s kojim se, eto, povremeno poševim", dok je on u tome možebitno vidio nastavak, samo labaviji i manje intenzivan, naše minule veze :ne zna:

Pa ono, ne, nisam si dobra s bivšim :zubo:

A s ovima manje "ozbiljnima" sam si na bok-bok, ništa spektakularno.
Pješčana

Post 23 Oct 2011, 23:21

životi ljudi s kojima sam bila u vezi nisu se paralelno nastavili s mojim, tako da za neke ne znam ni što su ni kako su, i nastavno, ne pijem s njima kave niti gugućem.
s jednim sam ostala dobra, baš dobra, baš zato jer je nestalo kemije
s drugim sam ostala ok, kad se vidimo, kulturni smo itd.
moram priznati da postoji jedan s kojim nemam nikakve potrebe ni čut se ni vidjet, iskreno, nakon svega, ne znam što bih mu rekla. ja sam na ovom potonjem primjeru naučila da ne možeš baš sa svakim imati closure, fer odnos nakon prekida, i da si ostanemo dio života. dotad sam mislila da ja to mogu, uvijek i svuda. ne mogu. postoje ljudi s kojima kad završiš, završiš zauvijek. ne kažem da bih prošla pored njega i ne pozdravila, ali ne vidim se kako mi pada na pamet, tražim mu broj i zovem ga na kavu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
marčelina

Post 23 Oct 2011, 23:42

kakva san s bivsima, nikakva, ko ih jebe...
Pješčana

Post 23 Oct 2011, 23:49

bok marčelina :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
marčelina

Post 24 Oct 2011, 00:04

Pješčana » wrote:bok marčelina :D
evo i mene :zubo:
Nikolajevna

Post 24 Oct 2011, 00:13

Evo marčeline, bok marčelina. A gdje je ona druga, Supercunt? :D
marčelina

Post 24 Oct 2011, 00:20

Nikolajevna » wrote:Evo marčeline, bok marčelina. A gdje je ona druga, Supercunt? :D
niki, morat cu joj poslat sms, sad ce odma prec na modu, seks je vise ne zanima otkad se trosi na zumbi :D
ima li ovde muski kutak, ja zelin bit moderator :o
Nikolajevna

Post 24 Oct 2011, 00:31

marčelina » wrote: niki, morat cu joj poslat sms, sad ce odma prec na modu, seks je vise ne zanima otkad se trosi na zumbi :D
ima li ovde muski kutak, ja zelin bit moderator :o
Ima. Najprije moraš riješiti kratki test o gefufnama. :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 24 Oct 2011, 00:32

Nikolajevna » wrote:
Ima. Najprije moraš riješiti kratki test o gefufnama. :D
Ne širi dezinformacije - nema. Ovo je više kao expanded ŽK.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Nikolajevna

Post 24 Oct 2011, 00:38

ElliQuinn » wrote: Ne širi dezinformacije - nema. Ovo je više kao expanded ŽK.
To ja zbog njih govorim, možda čitaju.
Ne valja im se zamjerati, nikad ne znaš kad će ti zatrebat popravit gefufnu. :zubo:
marčelina

Post 24 Oct 2011, 01:05

eto, meni ti bivsi posluze jedino zato da mi kad treba poprave gefufnu, odnesu namjestaj od 350 kila na 15 ti kat pjeske i slicno, m0ze i manji teret na nizi kat, a gugutanje i cavrljanje s njima dolazi eventualno u obzir ako ih namjeravan pitat da mi posude lovu, koju in nikad ne namjeravan vratit....toliko o bivsima
kad malo bolje porazmislin cini mi se da mi skoro svi muskarci sluze iskljucivo za obavljanje tehnickih i grubljih poslova koje bi mozda mogla cak i platit ponekad onima koji od toga zive :D
dimnjak

Post 24 Oct 2011, 01:10

bivse dozivljavam totalno aseksualno, ako je zavrsena prica, naravno :D, stoga ako smo si dobri, dobri smo si, bez obzira sta imali medju nogama.

ocu reci, ne vidim razliku izmedju njih ili neke zenske frendice u istom rangu.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Herp
Nikki Gauda

Post 24 Oct 2011, 01:30

Ja od bivših imam ono nešto sirotinje što sam uspjela nakupit' prije dvadesete i, a onda ćao đaci. Kog sam držala za ruku, držala sam. :zubo:

Prvi "pravi" dečko (treći srednje :D puna 2 mjeseca) mi je dan-danas najbolji frend.
Družimo se solo, s njegovom curom, s mojim dečkom, kako kad. Ne prečesto - [no, opet, ja se ni sa kim ne družim prečesto] - recimo, jednom u 2-3 mjeseca.

Drugi "dečko" (treći srednje, tjedan dana :o) mi je isto tako dobar frend. Tome je možda i pomogla činjenica da je ujedno i brat od jako dobre frendice mi, no, kako bilo, družimo se, odemo na kavu ili pivu, dobri smo si i sve 5. Iako sam svojedobno, za razliku od ovog prvog, u njega bila zaljubljena najjače ikad i vjerovala da je on moja srodna duša. :D

Treći dečko bijaše u doma maturantstva, na daljinu. Zadnji put sam ga srela u vlaku Ivanić-Zagreb prije neke tri godine, pa smo se lijepo ispričali. Znam otprilike gdje je, što je i kako je, a imamo i zajedničku prijateljicu (koja nas je i upoznala) pa nije da nemamo nikakav kontakt, ali nije da se nalazimo na kavama i pričamo. Da živimo u istom gradu, možda jednom godišnje i bi, ovako :ne zna:

Četvrti "dečko" (opet navodnici jer bih prije to nazvala "desetodnevnom monogamnom ljetnom aferom" :D ali rada drama-efekta neka bude dečko) će mi oženiti najbolju prijateljicu uskoro i damn right da ću im biti kuma. :cerek: Vjerujem da sanja o nama objema zajedno prve bračne noći. :D

Peti dečko, iliti zadnja veza prije sadašnje, već bijah na faksu; rastali se manje-više ljudski, jedno godinu dana nakon prekida bila čak kod njega na kavi, nisam ga puno sretala otad, zadnji put me nije pozdravio kad smo se vidjeli :confused: no ne isključujem mogućnost da je bio prepijan da me uopće skuži. Dragi ga sreo neki dan, troje nejači i loš posao, ne zvuči baš bajno.

Eto, takva sam s bivšima. Dakle, ima svega, od kumstva, do nepozdravljanja.

(Imam i jednu osobu koju ni po čemu ne bih mogla nazvati bivšim ali je dovoljno bizarna priča da upadne u tu neku nastranu kategoriju; njega ne pozdravljam čak ni kad ga sretnem u planini. :D)
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Lastan

Post 24 Oct 2011, 04:50

S ovom jednom pravom bivšom čujem se ponekad, vidimo se još malo rjeđe – ali u dobrim smo odnosima. Zajeb je što se ja relativno rijetko družim bilo s kim. :D
Prekinuli smo bili jer jebiga, ponekad ljubav nije dovoljna; zle krvi ipak više nema, pa nema ni razloga da se ignoriramo.

S onom nultom, koja mi je dala priliku da s punih 18 postanem šupendara, nisam se ni vidio ni čuo godinama. Ne bih ni pokušao sve da mi se ukaže prilika; nemamo si više što reći.
Lastan

Post 24 Oct 2011, 04:50

Herp » wrote:Četvrti "dečko" (opet navodnici jer bih prije to nazvala "desetodnevnom monogamnom ljetnom aferom" :D ali rada drama-efekta neka bude dečko) će mi oženiti najbolju prijateljicu uskoro i damn right da ću im biti kuma. :cerek: Vjerujem da sanja o nama objema zajedno prve bračne noći. :D
Veliš, znaš što ćeš im pokloniti? :zubo:
Beau

Post 24 Oct 2011, 08:43

Bježim od njih, ne volim ih srest. :hekla:
  • Information