Jebe me prostor u kuhinji, al mislio sam da mi može dobro doć za odmrzavanje mesa i sterilizaciju staklenki.
Postoji li još koja korisna namjena tog čuda?
Ne znam na koje druge grickalice misliš, ali u tavi možeš kontrolirati količinu masnoće koju ćeš dodati kokicama ili ih napraviti potpuno nemasne, a one gotove i spremne za mikrovalku redovito su vrlo masne. Mi smo imali drugi razlog za izbjegavanje masnoće, a nežuč pa sam sve to dobro proučila. Kukuruz ti ne bi smio škoditi.Stitch wrote: ↑23 Jan 2017, 08:38Mene najviše privlače kokice i slične nezdrave pizdarije.Ne smijem ih jesti, istini za volju, trebao bih žuč operirati pa mi je većina finih stvari zabranjena, ali tješim se time da bi domaće grickalice koje puknem u mikrovalnu ipak mogle biti manje štetne od kupovnih, prezačinjenih.
![]()
Meni su najdraže leblebije, ali ne znam da bi se mogle spremiti u mikrovalki. U rolu se mogu fino ispeći i bademi, lješnjaci i takoto s raznim začinima, bude super.Stitch wrote: ↑23 Jan 2017, 08:38Mene najviše privlače kokice i slične nezdrave pizdarije.Ne smijem ih jesti, istini za volju, trebao bih žuč operirati pa mi je većina finih stvari zabranjena, ali tješim se time da bi domaće grickalice koje puknem u mikrovalnu ipak mogle biti manje štetne od kupovnih, prezačinjenih.
![]()
Je, to je logično.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 1 guest