A što bih mu ja objašnjavao, osobito na tvoj nagovor? Ti si me svojim pizdarijama i otjerao sa DZ-a.
Jezikoterija
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 803 times
- Been thanked: 1530 times
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Neka si tepa. Nemam ništa protiv. Ali ja u njegovim šalama i pošalicama na stručnom, specijaliziranom podforumu neću sudjelovati. Neka sudjeluju oni koji su mu to omogućili. 
Zadnji put kad sam mu se ondje obratio, dobio sam karton. I maknuo sam se. Ni tamo ni ovdje ne namjeravam se miješati u moderiranje. Pogotovo što mi je žena moderatorica. Nikad mi na pamet nije palo sugerirati Elli što da radi. Ali kada sam 19. veljače 2004. godine na IMF-u otvorio Jezični savjetnik, nije mi u glavi bila ideja 'dajmo im svima da pišu jer svi imaju jednaka prava'. Ne, nemaju. Prava imaju oni koji znaju. A Faro, Dilberth i njima slični, što uključuje i Šabovića, nemaju što tražiti na Jezikoslovlju, Povijesti i ostalim znanstvenim podforumima jer o temama koje se ondje obrađuju nemaju pojma.
Zadnji put kad sam mu se ondje obratio, dobio sam karton. I maknuo sam se. Ni tamo ni ovdje ne namjeravam se miješati u moderiranje. Pogotovo što mi je žena moderatorica. Nikad mi na pamet nije palo sugerirati Elli što da radi. Ali kada sam 19. veljače 2004. godine na IMF-u otvorio Jezični savjetnik, nije mi u glavi bila ideja 'dajmo im svima da pišu jer svi imaju jednaka prava'. Ne, nemaju. Prava imaju oni koji znaju. A Faro, Dilberth i njima slični, što uključuje i Šabovića, nemaju što tražiti na Jezikoslovlju, Povijesti i ostalim znanstvenim podforumima jer o temama koje se ondje obrađuju nemaju pojma.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Sjetit ćeš se kako sam ja upravo zbog toga otvorila Lingvističku čašicu - da oni koje svrbe prsti da natipkaju nešto u vezi s jezičnom tematikom i problematikom mogu ondje čavrljati, a dobro znamo da su kod nas svi stručnjaci za ekonomiju, politiku, nogomet i jezik. Ne nužno tim redom.
Sada DZ nalikuju na Trkeljanje: na svakoj se temi piše o svemu i čata.
P. S. S obzirom na to da nisam ni u bračnim ni u rodbinskim odnosima ni s jednom od trenutačnih moderatorica, tu i tamo dopustim si da nešto sugeriram. Na odgovarajućoj temi. Nekalo mi se čini da nitko to ne čita, a da ne odgovara, to je evidentno.
Sada DZ nalikuju na Trkeljanje: na svakoj se temi piše o svemu i čata.
P. S. S obzirom na to da nisam ni u bračnim ni u rodbinskim odnosima ni s jednom od trenutačnih moderatorica, tu i tamo dopustim si da nešto sugeriram. Na odgovarajućoj temi. Nekalo mi se čini da nitko to ne čita, a da ne odgovara, to je evidentno.
- Stitch
- Head Honcho
I nekad uzorno moderirani podforumi postali su golema đubrišta, da. 
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 318 times
- Been thanked: 336 times
- Stitch
- Head Honcho
Društvene znanosti nisu propale zbog Šabovića, bilo bi pretjerano tvrditi takvo što. I nepravedno. Propale su zbog moderatora koji ne znaju ili ne žele razdvojiti žito od kukolja, smislenu raspravu od trolanja i zajebancije. Tako je bilo i na Povijesti, uostalom.
Meni je savršeno svejedno kakvu forumsku politiku vode Anderlon i moderatori. Ako žele populistički svinjac, eto im ga. Imaju ga poodavno. Ali nije mi svejedno sudjelujem li u ispraznom igrokazu ili ne. I zato sam se povukao.
Meni je savršeno svejedno kakvu forumsku politiku vode Anderlon i moderatori. Ako žele populistički svinjac, eto im ga. Imaju ga poodavno. Ali nije mi svejedno sudjelujem li u ispraznom igrokazu ili ne. I zato sam se povukao.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Imaš pravo. Tamo se izvukao nekažnjeno. Zato mu ovdje možemo opaliti sankcije. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Tvoja može biti provedba, kad ideja već nije. 
Potpisi su za budale.
Bilo na Povijesti?Stitch wrote: ↑04 Feb 2017, 18:41Društvene znanosti nisu propale zbog Šabovića, bilo bi pretjerano tvrditi takvo što. I nepravedno. Propale su zbog moderatora koji ne znaju ili ne žele razdvojiti žito od kukolja, smislenu raspravu od trolanja i zajebancije. Tako je bilo i na Povijesti, uostalom.
Nisi u toku, to je sada totalno leglo ustašije pod blagoslovom spodobe zvane Nasmijanonebo.
- Stitch
- Head Honcho
Otišao sam kad se ona pojavila, tako nekako. Poslije nisam dolazio.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Stitch
- Head Honcho
Imaš pravo, trebao bih navesti što si pisao tri ili četiri mjeseca.
Potpisi su za budale.
- Šabović Adis
- Inventar
- Stitch
- Head Honcho
Pa imaju ljudi link, neka čitaju. Ne bih ga stavio da mi smeta.Šabović Adis wrote: ↑05 Feb 2017, 00:43Ma ok., ali bi isto tako bilo ok. da navedeš i okolnosti - temu, šta ja zastupam a šta ti. Važi?![]()
Ili hoćeš da otvorimo novu? Novi špil, nove karte, kako to već u partiji ide?
Potpisi su za budale.
-
- Information
-