Moram priznat' da ne razumijem o kakvoj kontaminaciji pišeš. Please, let us continue.
Usput i na drugi bold odgovori, koji su to svi smislovi? Proizvodiš svoju struju? Svoju hranu?
Nadam se da ne misliš da provociram. Uistinu sam zaintrigirana.
Moram priznat' da ne razumijem o kakvoj kontaminaciji pišeš. Please, let us continue.
23 godine seren po internetu kao kristijan mirić, nema koga nisan izasra počevši od države, crkve, hdza, sdpa, nisan doživija još ni jednu prijetnju, ako ne računamo judolina na forumu
Pa šta mi sereš po državi, crkvi i hadezeu, smrade jedan?
Tko ti je to rekao? Policija i državno odvjetništvo dužni su po zakonu primiti i obraditi svaku prijavu. Ali kazneni postupak može se pokrenuti na prijedlog oštećenika ili po službenoj dužnosti pa možda nije mudro čekati da policija to učini nego treba poduzeti potrebne korake. Tako je daleko učinkovitije.Šabović Adis wrote: ↑07 Feb 2017, 21:24Kse, kse, a anonimne izjave & prijetnje niko ne uzima zaozbiljno.![]()
Pa eto, probaj ti podnijeti prijavu protiv "N.N."...Stitch wrote: ↑08 Feb 2017, 00:27Tko ti je to rekao? Policija i državno odvjetništvo dužni su po zakonu primiti i obraditi svaku prijavu. Ali kazneni postupak može se pokrenuti na prijedlog oštećenika ili po službenoj dužnosti pa možda nije mudro čekati da policija to učini nego treba poduzeti potrebne korake. Tako je daleko učinkovitije.![]()
Nije. To je činjenica.Šabović Adis wrote: ↑08 Feb 2017, 02:00A, recimo, pismena izjava "Svi će umrijeti.", jel' to prijetnja smrću?![]()
S pravnog gledišta, ne. Vrlo je bitna formulacija.
Meni je to čovjek napravio na autocesti. Dvaput. Pretekao me nakon što sam ja pretekao njega - i stao na kočnicu. S djetetom u autu. Lexus je bio, točno znam profil tih kretena. Voze se, zapravo više kilave nego što se voze, u skupim autima po lijevom prometnom traku kao da je cijela cesta njihova. A to mrzim. Volim brzu vožnju, ali nemam dovoljno startan auto i treba mi vremena da se zaletim. Jasno da ću mu signalizirati da se makne. Jasno da ću ga i u kurac poslati. A taj majmun - ponavljam, s djetetom u autu - koči na 140-150 kilometara na sat. Da sam ga samo dotaknuo, obojica bismo otišli u tri mile materine.MmeTipfeler wrote: ↑08 Feb 2017, 09:02Lik je nepropisno izletio na glavnu ulicu, ali je zabrijao da je on u pravu pa me odlučio pratiti i pokušavati me navesti da ga udarim autom, doslovce se podmetao.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests