judolino wrote: ↑20 Feb 2017, 18:31
Zaboravio si jezikoslovlje, književniče...
I ti želiš biti kmet? Rintat na njivi dok te Franjo Tahi bičuje?
Mislim da se u psihijatriji treba skovati neki prikladan izraz za neostvarene pojedince koji žude za tim da nose nekakvu titulu.
Makar to bio književnik koji pojma o jeziku nema - ili moderator čija se funkcija svodi na to da čisti smeće za iznajmljivača apartmana.
eh... dok san ja pogleda jednu autu na wheeler dealer ovaj me sasra do temelja. pa, prvo ću odgovoriti judolinu, pa mme, pa onda svima
@judolino: judo ti znaš mene, ja znan tebe. jako dobro znaš da ja nisan "neostvareni pojedinac" već da san kompletan čovik, tvoje godište, koji je nešto napravija u životu... i malo više od "nešto". i ti i ja jako dobro znamo da ovo šta si napisa nije upućeno meni nego si to govorija samom sebi. mene stvarno boli kurac za titulu, jedina titula na koju san ponosan je "otac" i to dva puta, prema tome ne seri.
šta se tiče ovog uboda "književnik koji o pojma o jeziku nema" ... ja pišen na dijalektu, usput upotrebljavajući srbizme, i mislim da miljun i dvista iljada posjeta mom blogu u 6 godina govori samo za sebe. također i rasprodana knjiga. koja je bila nominirana za kiklopa.
šta se tiče ovoga moderatorskog čišćenja smeća - tu si me isto iša bocnit metodom suprotnih koeficijenata: ko fol, posereš me pa onda ja odustanen i ne želin više bit moderator i onda nema ko i onda trkeljanje propadne i onda judolino kaže "eto, ništa bez mene". zajeba si se, a zajeba si se i ovo šta si iša bocnit "iznajmljivača apartmana". iako ne znan ko je to, taj tvoj izrijek više govori o tebi nego o ikome od navedenih.
zaključak: ne tribaš se dirati u mene i bosti me jer ja san govno. smrad koji će iz tvog diranja proizaći ovosi samo o tome kakve san volje, ali da misliš da si me bocnija ili da ja nešto nisan skužija - to nije nikad slučaj. ja uvik nađen primitivnu funkciju, a u većini slučajeva točno odredin i C.
---
@mme - radi kako te pamet uči. ja želin pomoći.
i sad napokon @svi:
jebala vas općina, ja iman nekoliko konkretnih prijedloga, pa vi iz uprave vidite jel ovo pije ladne vode:
1. ovakve debate i općenito debate bi tribalo primistit "doli" na zatvoreni dio foruma koje će viditi i moći sudjelovati samo ulogirani korisnici a ne i "general population", čitaj špijuni
2. triba resetirati cili forum na način da se iz svih podforuma teme kojima se nije pristupilo više od nekog razumnog vremenskog perioda, recimo 3-4-5-6 miseci, pribace u arhivu, eventualno zaključaju
3. svaka druga, ili dvi od tri, tema ode u chat. triba temu jasno označiti. ako ima samo naslov "sex na stražnjem sicu" onda se samo o tome priča, ako ima naslov "chat: sex na stražnjem sicu" onda se može zachatati i o sexu na haubi i sl.
4. promidžba. cijenjena koleginica mme i ja održavamo, koliko ima potrebe za tim i koliko ima kvalitetnih tema za objavu, fejs od trkeljanja
5. u pičku materinu ima san i 5 i 6 i 7 ali sad me je jedan zva i po ure davija šta je s njegovin laptopon i sjeba mi koncepciju

TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.