Nema ispravljanja. Taknuto - maknuto.
Nećemo, fora je.
Nema ispravljanja. Taknuto - maknuto.
Nećemo, fora je.
I ti meni.
To ne bi bila trampa, nego prodaja.Za novac i slavu?
Biće fajta, biće fajta! Fajt, fajt, fajt!
Ni slučajno. Neka Šabović ispravi nik.
Ljutili su me i u osnovnoj.
Ja sam ih bas voljela. Pogotovo zadnju stranicu, gdje smo se morali potpisati lijevom i desnom rukom, te olovkom u ustima
Men su bili fora spomenari, oni di lipo moš nacrtat neš ili pjesmicu napisat. Ovo s pitanjima mi je uvik bilo malo nasrtljivo nekak.AliceInMess wrote: ↑06 Mar 2017, 15:21Ja sam ih bas voljela. Pogotovo zadnju stranicu, gdje smo se morali potpisati lijevom i desnom rukom, te olovkom u ustima
Hoces rec svom frendu Quarku koju dobru rijec za mene?![]()
Ja to nisam voljela. Nikad nisam lijepo crtalaHerbicidna wrote: ↑06 Mar 2017, 15:24Men su bili fora spomenari, oni di lipo moš nacrtat neš ili pjesmicu napisat. Ovo s pitanjima mi je uvik bilo malo nasrtljivo nekak.![]()
Ne pričam ti ja šnjin više, uvridija me je.Ča će ti on, viš da je oša na kvasinu otkad je moderator.
![]()
Nije. Valjda.AliceInMess wrote: ↑06 Mar 2017, 15:27Ja to nisam voljela. Nikad nisam lijepo crtala
Jel i za tebe mislio da si frajer? Ja ne volim tenzije![]()
Fotku!AliceInMess wrote: ↑06 Mar 2017, 15:42Ma necu. Nista dobro ne bi proizaslo iz toga. Pravit cu se da je sve ok.
Cujem kombi dolje, mislim da mi je stigla torba s ebaya![]()
Jbt., fakat torba...
I ja isto. I malo je veća i nije baš točno takvog oblika, a ni boje nisu baš blizu...
Idemo sve skupa van?
Inace vam je karambol najveca na forumu
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest