Chat
- Tyrion Lannister
Moja prijateljica se sporta, odgaja djecu, vodi kućanstvo, radi svoj posao, ugađa tvom frendu i ne stigne.
Još ne zna za ovo mjesto pa i ne zna sve moje putničke planove. :bićebolje:
Još ne zna za ovo mjesto pa i ne zna sve moje putničke planove. :bićebolje:
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- InterMezzo
Sad, kad malo bolje vidim mislim da se ja trebam otpozvati s trkeljanja.
Bio sam pozvan od milkya i Lolite, hvala vam obadvoma, ali čini mi se da ja ne pripadam baš ovdje. NN je ipak u pravu.
Koga zanima, može me naći na onom forumu.
Bio sam pozvan od milkya i Lolite, hvala vam obadvoma, ali čini mi se da ja ne pripadam baš ovdje. NN je ipak u pravu.
- Tyrion Lannister
Što je bilo?
Nemoj nam ti otići. Tko će keljiti lijepe slike?
Nemoj nam ti otići. Tko će keljiti lijepe slike?
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- InterMezzo
Nikakvo seljenje. Kad sam rekao da me se može naći na onom forumu, tu mislim na forum ha er. Od tamo nisam odselio.
I ne, unaprijed odgovaram, tamo neću biti Mod, odbio sam. Ne zanima me.
Lights out. Zbogom trkeljanje. I don't belong here.
I ne, unaprijed odgovaram, tamo neću biti Mod, odbio sam. Ne zanima me.
Lights out. Zbogom trkeljanje. I don't belong here.
- Tyrion Lannister
Mislim da je Inter nježna duša koja ne može podnijeti naše stavove o nekim kolegama s drugog foruma i mišljenja o forumskoj politici na haeru.
Sigurno mu je zasmetalo što smo nevoljko bili za dolazak UKJ i još neke.
Inter, sretan ti put i želim ti svu sreću svijeta. Vidimo se na haeru.
P.S. Tvoji motivi i želje će se najbolje realizirati u okružju ovih ljudi. Na haeru su uglavnom putnici prolaznici koji će trebati tvoju pomoć, ali ne i prijatelji koji ti žele sreću pri selidbi s Floride u Japan. Ovdje možeš konverzirati s ljudima koji su ti najbliži po mentalitetu i koji te razumiju više od drugih.
Mislimo na tebe i želimo ti sve najbolje.
Jedna putnička s porukom:
Sigurno mu je zasmetalo što smo nevoljko bili za dolazak UKJ i još neke.
Inter, sretan ti put i želim ti svu sreću svijeta. Vidimo se na haeru.
P.S. Tvoji motivi i želje će se najbolje realizirati u okružju ovih ljudi. Na haeru su uglavnom putnici prolaznici koji će trebati tvoju pomoć, ali ne i prijatelji koji ti žele sreću pri selidbi s Floride u Japan. Ovdje možeš konverzirati s ljudima koji su ti najbliži po mentalitetu i koji te razumiju više od drugih.
Mislimo na tebe i želimo ti sve najbolje.
Jedna putnička s porukom:
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Pa mi smo svi nekako povezani s onim/ovim ili nekim trecim forumom, ali ne trebamo robovat nekim zamisljenim idealima, tako da ovdje sigurno ima mjesta i za tebe, a ako hoces nekog dovest od tamo tu, ucini to jer su ovdje vrata otvorena za sve.InterMezzo wrote: ↑06 Mar 2017, 13:57Sad, kad malo bolje vidim mislim da se ja trebam otpozvati s trkeljanja.
Zelim ti rec da nitko ne govori da izaberes ovaj ili onaj forum, koristi koji ti je drazi, a na nama je da od ovog napravimo level vise i da se svaki puta kad si ovdje osjecas kao doma.
Gdje ode Inter? Šta bi?!
Inter vidimo se tamo, naići ću i ja vjerovatno ponekad, za sada sam i dalje u bojkotu. Ako ne na turizmu onda možda na dijaspori.
Ne znam puno o povijesti ovog foruma u globalu, ali ako cemo govoriti o ovom podforumu (Turizam), recimo onaj tko malo prolista ovaj "Chat" moze dobiti vibru koja ponekad nazalost vise zvuci kao kukanje odbacene ljubavnice koja nikako da preboli sto ju je kreten zavlacio umjesto da se lijepo obuce i zrihta kak bog zapoveda i krene dalje svojim putem.
Mnogi su ostavili puno znanja i vremena na drugom forumu, istina, ali ovo nije taj drugi forum. Ovo je novo mjesto, nek bude svjeze, a ne replika fhr-a s identicnim nazivima tema (?) ali uz specijalni "Pljujmo_po_forumasima_s_fhr-a" dodatak.
Ismijavat se iz forumasa s drugog foruma, olajavat ih ili patronizirajuce komentirati, ma uopce spominjati ih, likovati kako su neke teme "tamo" u kaosu itd. nije u redu, nije produktivno i ne stvara dobru atmosferu.
Osim ako to zapravo i nije vizija/smisao ovog foruma. A onda je valjda i jasno zasto netko ne bi volio sudjelovati.
Mnogi su ostavili puno znanja i vremena na drugom forumu, istina, ali ovo nije taj drugi forum. Ovo je novo mjesto, nek bude svjeze, a ne replika fhr-a s identicnim nazivima tema (?) ali uz specijalni "Pljujmo_po_forumasima_s_fhr-a" dodatak.
Ismijavat se iz forumasa s drugog foruma, olajavat ih ili patronizirajuce komentirati, ma uopce spominjati ih, likovati kako su neke teme "tamo" u kaosu itd. nije u redu, nije produktivno i ne stvara dobru atmosferu.
Osim ako to zapravo i nije vizija/smisao ovog foruma. A onda je valjda i jasno zasto netko ne bi volio sudjelovati.
-svakako velika šteta, posebno jer se o radi o prvom odlasku, nadam se privremenomInterMezzo wrote: ↑06 Mar 2017, 13:57Sad, kad malo bolje vidim mislim da se ja trebam otpozvati s trkeljanja.
-lista pitanja za Singapur se radi pa ću te biti slobodan pitati (na ovom ili onom forumu svejedno)
-mogu samo pretpostaviti razloge (iako se, barem koliko vidim nije ne znam što dogodilo danas od 11,35 do 13,57), valjda se nešto "kuhalo" u tebi neko vrijeme...
-a možda nekada pojasniš na što si mislio da je NN bila u pravu, u kontekstu tvog odlaska?
-u svakom slučaju sretno i do viđenja!
EDIT: slažem se sa Dariom, tu sam i sam malo kumovao komentirajući jednu forumašicu...
-to nam ne treba, svaki početak ima neku pogrešku... možemo mi bolje od "njih"
A baš šteta. Meni tvoji postovi vuku na reportaže Gorana Milića koje sam uživao gledati. Ipak jedno osobno iskustvo svijeta koji velika većina nas nikad neće doživjeti. Siguran sam da nisam jedini kome bi bilo drago da ipak ostaneš i postaš štogod kad uhvatiš vremena.InterMezzo wrote: ↑06 Mar 2017, 13:57Sad, kad malo bolje vidim mislim da se ja trebam otpozvati s trkeljanja.
what we've got here is failure to communicate
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1586 times
Šteta, ugodan si sugovornik bio. Mogao si međutim objasniti na što si točno mislio rekavši da je NN bila u pravu.
Jest, nemamo drugog posla nego baviti se Forumhaerom. Misliš li da bismo već šestu godinu bacali lovu na hosting i domenu da je doista tako?daria wrote: ↑06 Mar 2017, 15:26
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Sad ćete još reći da smo vas kopirali.
I meni je žao što InterMezzo odlazi, ali nećemo propitkivati razloge. Mislim da je tako bolje.
Hehehe, šogor ti je sretni kujin sin
Pa za kog vraga si postao takav svjecki putnik -čas Kolumbija, čas Mehiko, čas Kanada...? Uletio fajn biznis, ha? Dobro, nije bitno, šibni i koju fotku i utisak ako ti se da, baš da vidimo malo svijeta bez da nam guzice vide puta
what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler
Sad pišem post na post. No i sam znaš da je pretjerano bavljenje Fhr-om u posljednje vrijeme doista bila boljka ovoga foruma. Bez obzira na hosting i domenu. Zato je osnovna ideja ove tzv. "nove ere" da odrastemo, stvorimo svoje mjesto pod suncem i tu se ugodno osjećamo.
-
- Information
-