Dakle, pišite dojmove s mjesta na kojima ste bili, hvalite i kudite, dajte nam preporuke i ideje gdje otići na izlet, ručak za vikend ili na duže putovanje.
Gdje je dobro za klince, gdje je dobro samo za roditelje, za stare, mlade, debele i mršave.
Danas sam gledala pastrve u ribnjaku ali nemam pojma koje. Ručali smo u restoranu Jezera ali nismo pastrve nego neki fiš paprikaš i pohane žabe.Hekatonhir » wrote:A koja je pastrva posrijedi, potočna ili kalifornijska? Crvene ili crne točkice?
Ja imam "thing" s pastrvama, nikad to nisam skrivao. Vjerojatno potočnih i nema toliko baš zbog mene.
pa lijepo. a sad se tužiš na žganceMargarita » wrote:Ručali smo u restoranu Jezera ali nismo pastrve nego neki fiš paprikaš i pohane žabe.
osijek je dosta daleko za jednodnevnu destinaciju (mislim, za jednodnevni izlet koji ne bi uključivao pol dana sjedenja u autu)aisling » wrote:Što, treba ti nešto donjet iz Zagreba?
Ne bi Rijeku, previše ljudi tamo znam i bilo bi mi neugodno ne javiti im se, a ne želim da mi se ovo pretvori u posjete
Ogulin i Osijek su mi za sad pali na pamet. Nisam bila ni u jednom pa valjda zato, al reko da pitam ima li neko još kakvih ideja.
Dobro, to stoji. Dvorci mi nisu nešto, dojmljiviji su izvana nego iznutra - po unutrašnjosti je trakošćanski stoput zanimljiviji - ali perivoj je divan.dejzi » wrote:Pa ima sve ono od Dore Pejaković i Pejakovićevi trošni "dvorci", klasicističke vrijedne građevine i tak.
A i ima okolne prirode koja je ok.
Dvorci su ti u središtu. A perivoj ne stigneš obići ni za tjedan dana.aisling » wrote:Ne zaboravit da kad se ide negdi vlakom, a želim ić vlakom i to je više od pola cijele pričeda se okolna priroda teško dostiže.
tko nije bio u trakošćanu? moji klinci su s vrtićem i školom bili najmanje 56 putaHekatonhir » wrote:A jesi bila u Trakošćanu, kad ga već spominjem? Meni je to drago mjesto.
Ma ništa mu ne fali, ali ne može se mjeriti s gomilom oklopa, sprava za mučenje i mačeva za sječenje glava. Svaka čast skladateljima, ali krvnici su mi mnogo napetiji.dejzi » wrote:Hek, što fali interijeru? Pa i on je specifičan.
A to. Ja pričam o čistoj arhitekturi.Hekatonhir » wrote:
Ma ništa mu ne fali, ali ne može se mjeriti s gomilom oklopa, sprava za mučenje i mačeva za sječenje glava. Svaka čast skladateljima, ali krvnici su mi mnogo napetiji.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 13 guests