Koje je ovo zagonetno djelce?
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
jel gian luigi bonelli a djelo je " tex viler" 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1586 times
Priča se u originalu zove Second Variety, u nas je prevedena kao Druga varijanta. Osim za Terminatora, poslužila je kao potka za Screamers 1 i 2, loše ali kultne filmove o robotima ubojicama.MmeTipfeler wrote: ↑25 Mar 2017, 19:33Treća strana, to su najvjerojatnije roboti. Terminatora nisam gledala, poznajem ga samo kao Sedmičin avatar.Nikad ništa od mene.
![]()
Autor je naravno Philip Kindred Dick, koji je Hugoa dobio samo za Čovjeka u visokom dvorcu, ostala su mu djela prošla, barem što se raznih žirija tiče, prilično nezapaženo.
Sad se tek javljaš, gdje si dosad bio?
Potpisi su za budale.
- superkrkan
- nataknjivać i mislijoc
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Krki, na redu si. Nađi književno djelo za pogađanje i kopipejstaj prvu rečenicu.
Zajebancija na ovoj temi strogo se kažnjava pa ti savjetujem da odustaneš od stripova.
Zajebancija na ovoj temi strogo se kažnjava pa ti savjetujem da odustaneš od stripova.
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 38 times
Krki je eliminiran administratorskom intervencijom na drugoj temi. Bude li opet osvanuo ovdje, slobodno ga baniraj na jedan dan.MmeTipfeler wrote: ↑25 Mar 2017, 19:52Sad za kaznu mora postaviti pitanje jer ja zapravo nisam pogodila.
Kako ne mogu dvaput zaredom zadati knjigu, učini to ti, bila si dovoljno blizu.
Stitch
- MmeTipfeler
Što ne bi mogao dvaput zaredom? A nećemo ga banirati na cijeli dan. Uvenut će nam od muke. Vidi ga kako se razmahao na susjednoj temi - nema šanse da ovamo ikad više priviri.
Hajde onda nešto s najbliže police.
Hajde onda nešto s najbliže police.
Jedne noći, prije nekih dvadesetak godina, za vrijeme napada zaušnjaka u našoj brojnoj obitelji, moju su najmlađu sestru F., zajedno s kolijevkom, premjestili u navodno još nezakuženu sobu koju sam dijelio sa svojim najstarijim bratom S.
- Stitch
- Head Honcho
Je li to ona zbrda-zdola napisana pripovijetka o vjenčanju? Brat bebi priča priču?
Bila mi je idiotska, ali zapamtio sam je po bizarnostima. Ima Kineza i nekakvih konja, ali nema mladoženje. Je li to tô?
Ako jest, uzeo sam je zbog pisca - i zafrljačio u ćošak.
Bila mi je idiotska, ali zapamtio sam je po bizarnostima. Ima Kineza i nekakvih konja, ali nema mladoženje. Je li to tô?
Ako jest, uzeo sam je zbog pisca - i zafrljačio u ćošak.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Pa nemam pojma što čitaš kad si samo tako nestala. I ostavila me da se sama mučim.
Da, ali mogao bi blagoizvoljeti pa navesti pisca i naslov.
P. S. Draža ti je bila lektira?
- Stitch
- Head Honcho
Nije mi se dalo tražiti. Salinger, nešto s majstorima. Krovopokrivačima ili čime sličnim.
Ne. Holden i cijela ta fama oko njega, sve mi je to u najmanju ruku nepotrebno pretjerivanje.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Klipane! Kad ti moram tako reći.
Visoko podignite krovnu gredu, tesari,
jer kao Ares stiže mladoženja,
viši od najvišega čovjeka!
Po sjećanju, ne traži mi se original.
Za kaznu postavljaš novo pitanje.
Idući put ću najaviti kad idem na put. Posebno nekamo, gdje pretpostavljam da će mi internet biti slab do nikakav. Ili na kapaljku.MmeTipfeler wrote: ↑26 Mar 2017, 17:13Pa nemam pojma što čitaš kad si samo tako nestala. I ostavila me da se sama mučim.![]()
- MmeTipfeler
Ma kako si samo pogodila?
Ne moraš. Samo da znaš kako si mi falila.
- Stitch
- Head Honcho
Ta mi je pripovijetka toliko utjecala na mladu psihu da sam je nastojao što prije zaboraviti. Nisam Salingera osobito volio, ali nastojao sam mu dati priliku, duše mi. Što ću kad mi kraj sebe samoga nije trebao lik osjetljiva i buntovna adolescenta.MmeTipfeler wrote: ↑26 Mar 2017, 17:51Klipane! Kad ti moram tako reći.A Sapfo, to ništa? Grrrrrr!
![]()
Visoko podignite krovnu gredu, tesari,
jer kao Ares stiže mladoženja,
viši od najvišega čovjeka!
Po sjećanju, ne traži mi se original.
Za kaznu postavljaš novo pitanje.![]()
Ako želiš, zadaj iduću zagonetku, prenosim pravo na tebe. Didi i ja očito imamo sličan (ne)ukus, bit će zabavnije ako se ti umiješaš.
Potpisi su za budale.
SAmo ti zafrkavaj. Zbilja se ne sjećam da je to tako počelo !
E ovo gore posve razumijem.Stitch wrote: ↑26 Mar 2017, 18:07Ta mi je pripovijetka toliko utjecala na mladu psihu da sam je nastojao što prije zaboraviti. Nisam Salingera osobito volio, ali nastojao sam mu dati priliku, duše mi. Što ću kad mi kraj sebe samoga nije trebao lik osjetljiva i buntovna adolescenta.
Ako želiš, zadaj iduću zagonetku, prenosim pravo na tebe. Didi i ja očito imamo sličan (ne)ukus, bit će zabavnije ako se ti umiješaš.![]()
A ovo iduće... pa, oteli ste mi jednu koju sam imala zlu namjeru, ali za vas to i ne bi bio nikakav zalogaj...
Nekako mjerim svijet prema onima koji ne čitaju ništa, izgleda.
Malo sam iznenađena ponudom.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Malo je ovdje obožavatelja Milleniuma, vidim. 
Možeš dalje.
Možeš dalje.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
-
- Information
-