Sve šuljalice.
Bolje da ga ja na riječima zazivam, nego da ga oni tvorno izvrše nad tobom.Nasilje zazivaš, zar?
Svaki put krepam od smijeha kako ti šutiš, šutiš, a onda samo ubaciš točno rješenje. Mudrica, nema što. Hajde sad dalje.
To tebi tako izgleda. Brži ste od mene sa hrpom podpitanja, pa onda samo čitam... I tako.MmeTipfeler wrote: ↑04 Apr 2017, 16:23Sve šuljalice.![]()
Bolje da ga ja na riječima zazivam, nego da ga oni tvorno izvrše nad tobom.
Svaki put krepam od smijeha kako ti šutiš, šutiš, a onda samo ubaciš točno rješenje. Mudrica, nema što. Hajde sad dalje.![]()
Pravila. To je ono što pročitaš pa se ponašaš prema tome.
Ima je, ali mi se čini da će biti kratko pogađanje, ako dam godinu. Djelo je poznato i vrlo rado čitano.MmeTipfeler wrote: ↑04 Apr 2017, 17:14Kod one nevolje od Jacka Reachera uvijek se nešto događa u dvije minute do punog sata, ali ne sjećam se da se kod njega pojavljuju bentleyji.U godini je rješenje - vidim da si je izostavila? Ili je nema ni u originalu?
Simmel. Johannes Mario.
Roman je, nije drama. Pisan je u prvom licu, a prvih lica ima nekoliko. Autor je celavi Europljanin. Nedavno je jedno zagrebacko kazaliste imalo na repertoaru jedno (sasvim drugo
Što je pisalo na koricama?MmeTipfeler wrote: ↑05 Apr 2017, 18:01Prije desetak godina imala sam u rukama knjigu u kojoj se nekakvo društvo našlo na krovu. Pa hoće li skočiti ili neće skočiti, sve same komplikacije.Ne znam, možda je na kraju knjige netko i skočio.
Ja sam brzo odustala od čitanja. Nije Amis, ali je jednako dosadan.
![]()
"Ne čitaj ovo."
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests