Chat
Kako misliš u kakvoj formi? Ako želiš pošalji meni, objavit ću ja na mom webu ako je nešto interesantno a vjerujem da je.
Koji su ono ludjaci na trebinjskoj granici u p.m.
dva srbina (nemam stvarno osobno nista protiv njih) rade tako da su napravili guzvu od 45 minuta za izac iz bosne. Koja dva gnjila lika
i najgore mi od svega da moras bit pristojan a najradije bi ga napuca nogom u guzicu.
A najduze cekanje mi je bilo 6 sati na slovacko-poljskoj granici davne '96 ili '95
koji su ti poljaci bili ludjaci 
Bez problema uvalila irske funte teti na aerodromu. Gore stavila dvadeseticu engleskih, ispod irske i sve pet.Maky wrote: ↑14 Apr 2017, 08:08In England, most retailers will only accept standard Bank of England notes so remember to change any notes you have that were issued by a Northern Irish bank if travelling from Northern Ireland to England.
Ali to si i sama znala.
Meni je to smijesno ali izgleda istinito.
Nema veze što je jurop, dapače. Ima tamo i Europe. Sutra ide jedna Malta.
Sretan Uskrs svima!
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
"Slovenci", kako je na kraju priče prošao povratak u domovinu?
Sretan Uskrs svima koji slave
Sretan Uskrs svima koji slave
collect moments, not things
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Kak misliš irske funte
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
- chillout23
Ok...nisam shvatil da se misli na sjevernjke
Da li koristite one vakuum vrecice putne (nemaju ventil za usisavac)?
Otkrio ih neki dan i pitam se zasto se nisam sjetio ranije ih koristiti? Dosta volumena ustede, komotno smo spakirali sve sta nam je trebalo bez skakanja po kuferu.
Otkrio ih neki dan i pitam se zasto se nisam sjetio ranije ih koristiti? Dosta volumena ustede, komotno smo spakirali sve sta nam je trebalo bez skakanja po kuferu.
I zasto mi to nitko nije rekao? 
Linkaju se videi kako pakirati kufer a o vrecicama nikad ni rijeci.
Linkaju se videi kako pakirati kufer a o vrecicama nikad ni rijeci.
Upravo te. Stavis robu unutra, koljenima (ili slican nacin) na vrecicu da se sve spljosti, zatvoris i ostane tako. Nismo ih mogli rolati jer smo vise toga stavili unutra.
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Admine, jel ti to konačno ideš za Island?
Ja brojim još 44 dana
Ja brojim još 44 dana
collect moments, not things
Treviso aerodrom, parking Union (rezervacija potrebna). Ostaviš ključeve s autom i odeš.
U autu imam DVR kameru koja snima vožnju. Pogledao sam gdje mi je bio auto i pogledao snimke.
Pored parkinga na kojem se ostavi auto i gdje im je ured, imaju u susjedstvu još jednu zgradu. Lijepo su auto odveli do nje i liftom ga digli na krov prepun drugih auta (ima i prvi kat). U liftu imaju odbojnik i naravno da auto stave do odbojnika. Isto tako kad su ga na krovu parkirali nasuprot drugom autu, naravno da ga laaagano vozi dok se branici ne dodirnu
. Dan poslije su ga preparkirali na krovu a dan prije dolaska skinuli su ga s krova i ostavili na ulici dobar dio dana. Navečer valjda (taj file je oštećen pa ga ne mogu vidjeti) unutar parkinga gdje me je dočekao.
Moram im priznati, odlična organizacija.
U autu imam DVR kameru koja snima vožnju. Pogledao sam gdje mi je bio auto i pogledao snimke.
Pored parkinga na kojem se ostavi auto i gdje im je ured, imaju u susjedstvu još jednu zgradu. Lijepo su auto odveli do nje i liftom ga digli na krov prepun drugih auta (ima i prvi kat). U liftu imaju odbojnik i naravno da auto stave do odbojnika. Isto tako kad su ga na krovu parkirali nasuprot drugom autu, naravno da ga laaagano vozi dok se branici ne dodirnu
Moram im priznati, odlična organizacija.
- chillout23
Koja je cijena po danu?
- chillout23
Pa to je ok cijena uz takvu uslugu 
-
- Information
-