Slažem se, sjedalo do prozora je uvijek najbolja opcija. Taman buljio u mrak.
Chat
Da, ako je let od nekoliko sati. Ako je tamo 10-14, onda uvijek biram prolaz, pogotovo ako su tri sjedala u redu, bed mi je dizati svako malo ljude a moram se dic na wc ili prosetati malo vamo tamo, rastegnuti se, pogotovo ako nema nista za zabavu u avionu.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ma kakvi. Cak ni tad. Do prozora mozes naslonit glavu na zid i spavat.
Inace, zadnji put sam tako buljio u mrak i ugledao polarnu svjetlost. Doduse, bili smo na sjeveru Rusije.
Inace, zadnji put sam tako buljio u mrak i ugledao polarnu svjetlost. Doduse, bili smo na sjeveru Rusije.
Pa da je i 24h uvijek prozor. FRA-BOG, sjeo i digao sam se kada smo sletjeli
Francuz do mene je komentirao zbunjeno: ''...end you never moved...''
Epizoda kad čekaju u redu za karte za najnoviji film o ... Supermanu? Svako se snalazi kako može, neki ne piju čitav dan prije, i sl. a Wolowicz mirno pijucka - u hlačama ima napravu koja mu omogućuje dugotrajan boravak u redu. Naravno, ostali su zgroženi. i fuj im je.
Ali Wolovicz je poznat po svojim mehaničkim rješenjima za osobne potrebe
Ali Wolovicz je poznat po svojim mehaničkim rješenjima za osobne potrebe
-
thinkpink41
je nam živa ova grupa ili ste opet preselili?
ja ne stižem ništa radi završavanja apartmana, ludih smjena, čišćenja, rada na oglasima. sve u svemu cirkus.
plus sam slagala put u grčku.
šta ima tu?
ja ne stižem ništa radi završavanja apartmana, ludih smjena, čišćenja, rada na oglasima. sve u svemu cirkus.
šta ima tu?
Tu smothinkpink41 wrote: ↑14 May 2017, 11:55je nam živa ova grupa ili ste opet preselili?
šta ima tu?
Danas nam se i Evelina pridruzila
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Misliš na Qatar

Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
- Tyrion Lannister
turkish.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Turkish, objavio si to odmah prvi dan akcije.
chillout23 wrote: ↑25 Apr 2017, 11:07Turkish trenutno ima akciju prema Aziji...Ljubljana i Zg.
Zg-Mumbai 399,40€, recimo...
Ista karta je mene ispala 505€ prije mjesec dana hehe
- chillout23
- Been thanked: 2 times
ups...mislil sam da se referiraš na moj zadnji post na "Akcijama" u kojem sam napisal za Qatar 
sorry na krivom uletu
sorry na krivom uletu
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
- Nukac
- Davorich
U krugovima koji se bave aviobiznisom je storija s Mariborskim aerodromom čisto pranje novaca. Ništa više.
Isto kao što je bio dalmatian.hr ili Sea air ili kako su se već zvali.
Daklem, obavit će 2-3 leta i onda neslavno propast.
Isto kao što je bio dalmatian.hr ili Sea air ili kako su se već zvali.
Daklem, obavit će 2-3 leta i onda neslavno propast.
- Nukac
- Davorich
Eto ga danas i online.
Mogu samo reći da je članak glup.
Evo dvije stvari koje idu u novinarske gluposti:
S mariborske piste počet će se već ove godine letjeti za London, Berlin, Hamburg, Barcelonu, Zuerich, Beograd, Split, Podgoricu, X’ian, Chonquing i Nanching (kineske desetmilijunske metropole). Kompanija raspolaže sa 6 Airbuseva A 320 i 5 Fokkera 50 (regionalni turbopropelerac sa 60 sjedišta), što je flota znatno veća od 'Croatijine'.
Jeah, right... Fokker 50? Pa tko s tim još leti? Osim toga, tko će iz ovih 10 milijunskih sela putovat u Sloveniju? Moš si mislit kako su zainteresirani, već pakiraju kofere.
Čak ni ime nisu točno napisali. Radi se o belgijskom VLM Airlinesu, koji ima 8 Fokkera 50, ali su svi izvan pogona. Tvrtka nema nikakvih Airbusa u posjedu.
Još ove godine investitor će za mariborsku kompaniju pribaviti 15 širokotrupnih aviona Airbus A330 s kapacitetom od oko 300 putnika i interkontinentalnim doletom.
To je ono, odeš na tržnicu, i dogovoriš kupnju 15 A330. Kad vam trebaju? Sutra. S mašnicom ili bez?
- Prolaznica
-
- Information
-