provinci alka wrote: ↑15 May 2017, 08:33
Ako cemo u SL onda nam je bolje ostati na ruti, a i limitirani smo kilometrazom. Imamo 600 km included pa nam je i to na knap.
Kaj predlazes za zadnji dan prije aviona?
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Uzimanje izbrojane kilometraže je loša odluka. Kilometara je uvijek malo a svako prekoračenje se dobro naplati.
Što se tiče osiguranja, dao sam vam link na nekoj temi za vanjsko osiguranje (dio allianz kuće) koje je osjetno jeftinije (cca 3 eura/dan) od ovog rentacarovskog i pokriva stvari koje uobičajeno rentacarovsko ne pokriva. Pogledajte šta sve klasično skupo osiguranje ne pokriva pa će vam biti jasno koliko je to osiguranje polovično riješenje. Pogotovo na Islandu gdje imaju osim običnog osiguranja i osiguranje od oštećenja šljunka i još dodatno na dodatno - od pepela. Ako se čovjek želi osigurati od svega to će ga puno koštati.
A to jedno vanjsko pokriva sve to do određene cifre.
Naravno, ako se šta dogodi, platiš rent a caru i onda potražuješ novce od tog osiguranja. Komotnije je vratiti oštećeni auto i prst u uvo, ali komocija je uvijek više koštala pa tako košta i ovdje
Prošao sam nekoliko stotina kilometara F cesta koje znaju biti dosta loše i izvukao sam se bez oštećenja. Imao sam samo to vanjsko osiguranje, nije mi padalo na pamet da uzimam sve ono što su mi nudili.
A obične makadamske ceste po kojima je (za razliku od ostalih zemalja) rentanim vozilima dozvoljena vožnja, su sasvim ok. Dok se preko njih ne prelijeva neka vodurina ne bi trebale biti problem.