Alfonso & Alberta &/ili Wanda
A i to sto kazes, nema enter, nema da udahnem zraka dok ne dodjem do kraja posta, pa kad sam jedva prezivila nekoliko njih, nisam se vise upustala u tu rabotu.ostruznicagornja wrote: ↑09 Jun 2017, 17:25Visoko ti hvala Bara Huda, to za duhovit, hvala. Bio sam i prije duhovit nego su prije bili baš dugački postovi pa treba malo da se dođe do duhovitog dijela, vjerovatno ti je bio smor da čitaš sve.
Što se tiče nejebice, ne znam šta bih rekao što već nisam, ali sigurno da mora uticati na zdravlje čovjeka.
A to s nejebicom, a ne znam sto bih ti rekla, osim da ce proc kad budes 90 ali ni meni to ne zvuci utjesno a kako je tek onda tebi.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Jebo zvjezdanu prašinu.
Alfonso i danas kaže da je sanjar i da nikad nije lagao da je nešto drugo ali da ima neizmjernu ljubav. I da je spreman zbog ljubavi otići i pod smreku, zvjezdano nebo sa ženom koju voi.
Nego nešto ne vidim da je otišao sam pa pripremio bar brlog u koji će dovest ljubav. Veli da je spreman čekati dok je živ, ali čekati da Wanda sredi materijalna dobra a on će onda. Kao što i sad živi na ženinom terenu. Wanda je to odavno ubrala, prije dvije godine, Više nije ulagala nade u tu romansu, ali je voljela oslonac , baš taj emotivni , koji je imala u njemu. Kad je Wanda odlučila da je to samo pritisak, da nema neke budućnosti, ona se povukla prošlo ljeto. Povukla se iz zajedničkog projekta na kom su radili. Onda se pojavila Alberta koja je jedva dočekala spas takve vrste . Wandi je to odgovaralo jer se više nije nalazila na toj vjetrometini s Alfonsovom ljubomornom ženom. I osjećala se slobodno, dobro, opušteno, našla je nove projekte, djelovala je smireno . Sve do prije tri mjeseca kad se slomila .
Zašto i njoj je tajna. Čudi se sama sebi.
Alfonso i dalje tvrdi da je samo ona žena njegovog života ali da se sad sređuje svjestan da ju je izgubio. Ko što i je, nije glup pa da to ne primjeti.
Zašto je Wandi tek nakon deset mjeseci srce zatreperilo?
Kako god, nećemo se to više pitati.
Najbolje joj je da nastavi s ovim što je počela, da nastavi kako je počela a susreti s Alfonsom će se odvijati samo po potrebi jer se moraju sretati zbog prirode svojih aktivnosti.
kurvanjski avatar, a
Haj-haj-haj... planet Earth to Major Tom!
-staju samo Wandine informacije), koji se nikad neće dragovoljno odreć svojeg pažljivo i mukotrpno građenog društvenog statusa, Wanda se pravi da to ne vidi (ako se zbilja ne pravi onda je i zbilja teška kokoš) jer je kao i sve "jake žene" zapravo jako sklona hibristofiliji (tj. ženskom potčinjavanju najprobitačnijoj đubradi muškog roda u naivnoj nadi kako će ovi baš za njih imat specijalni tretman dok ju ostali bokci ne navlažuju) i sad Wanda hoće da neko mahne čarobnim štapićem pa da njen raw but neverending hubbie njoj postane surogat nr.one kako bi joj se poklopile emocije i životna kolotečina... -fat chance, štono bi rekli quiet englishmani
Ne, nebu se Wanda nikada pomirila sa svojom prirodom, koliko god nautičkih milja preplivala i kozmetičkih promjena muškima prikeljila. Njen habi bu joj uvijek bil inicijalno privlačan, ali nesofisticirani maćo kojem fali ta "zvjezdanonebo" dimenzija, a tu dimenziju bude primjećivala samo kod takvih izverziranih profesionalnih serijskih jebojica, koji joj budu opet bili neprobavljivi zbog svojeg prakticiranog licemjerja.
Brutalno, ali iskreno rečeno.
EDIT: hah, ovo sam počeo pisat i prije Wand... ovaj, nekih zadnjih komentara na temi.
Em aj rajt, or em aj rajt?
Alfonso je serijski jebojica (sve i kad bi naivno vjerovali da su tu samo Wanda, Alberta, i Alfonsova žena -nekako sumnjam da Alfonsov humanitarni rad tu stajeAlfonso je bivši profi vojnik specijalac. Nadprosječno inteligentan , duhovit, elokventan. Šarmer od formata. Bavi se humanitarnim radom. Može si to priuštiti jer mu žena dobro zaarađuje. Po njegovim riječima u lošem je braku i misli se razvesti.
Ne, nebu se Wanda nikada pomirila sa svojom prirodom, koliko god nautičkih milja preplivala i kozmetičkih promjena muškima prikeljila. Njen habi bu joj uvijek bil inicijalno privlačan, ali nesofisticirani maćo kojem fali ta "zvjezdanonebo" dimenzija, a tu dimenziju bude primjećivala samo kod takvih izverziranih profesionalnih serijskih jebojica, koji joj budu opet bili neprobavljivi zbog svojeg prakticiranog licemjerja.
Brutalno, ali iskreno rečeno.
EDIT: hah, ovo sam počeo pisat i prije Wand... ovaj, nekih zadnjih komentara na temi.
Em aj rajt, or em aj rajt?
what we've got here is failure to communicate
- Donna Sole
Wanda je njemu rekla da se on neće nikad odreći svojeg statusa u braku i ženinih skuta. Zna Wanda to. I on zna da Wanda zna. Negira, a Wanda ne vjeruje. NIje Wandi to ni važno. Nju on NE ZANIMA. Ne više. Wandu zanima Wanda.
Ali Bara je rekla , kako sestre obično kažu jedna drugoj , ono što Wandi treba.
Wanda ne pati od hibristofilije.
@Haram Ovaj dio mi objasni: nekako sumnjam da Alfonsov humanitarni rad tu staje
-staju samo Wandine informacije)
Ali Bara je rekla , kako sestre obično kažu jedna drugoj , ono što Wandi treba.
Wanda ne pati od hibristofilije.
@Haram Ovaj dio mi objasni: nekako sumnjam da Alfonsov humanitarni rad tu staje
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
Ajmemajko. Nema me jadan dan ili otprilike otliko i odmah počnu padati teške riječi. Kao što je ova Haramova hibristofilija.
Nego, mali odmak čuda radi. Danas mi pada na pamet da je možda Alfonso u Wandinu životu odigrao svoje, a Wanda toga još nije svjesna, nego vozi dalje po inerciji. No podsvijest se buni: što će nam ovaj parazit, samo nas zbunjuje? Tako govori id, a ego veli: ali dosad nam je baš bilo zgodno s njim, lijepo nas je zabavljao. Ili obratno. Sasvim svejedno.
Mensečini da je Alfonso odgudio svoje. Samo treba pričekati završini tuš.
A zvjezdana prašina? Nema zvjezdane prašine same po sebi, čak ni uz zločestu Zvončicu. Zvjezdana prašina pada tamo gdje ti je toplo oko srca, tamo gdje se osjećaš da si doma.
Nego, mali odmak čuda radi. Danas mi pada na pamet da je možda Alfonso u Wandinu životu odigrao svoje, a Wanda toga još nije svjesna, nego vozi dalje po inerciji. No podsvijest se buni: što će nam ovaj parazit, samo nas zbunjuje? Tako govori id, a ego veli: ali dosad nam je baš bilo zgodno s njim, lijepo nas je zabavljao. Ili obratno. Sasvim svejedno.
Mensečini da je Alfonso odgudio svoje. Samo treba pričekati završini tuš.
A zvjezdana prašina? Nema zvjezdane prašine same po sebi, čak ni uz zločestu Zvončicu. Zvjezdana prašina pada tamo gdje ti je toplo oko srca, tamo gdje se osjećaš da si doma.
- Donna Sole
Da, Alfonso je svoje odgudio. Wanda to zna dvije godine. Alfonso to zna deset mjeseci.
Njen racio zna da je parazit , sanjar i tralala, šarmer, ali istina je da je njoj unatoč tim spoznajama on uistinu ugodan sugovornik. Ona je bila jako sretna kad je to podcrtala.
Ona se sad samo pita otkud dolazi ta nepoznata tjeskoba,nakon deset mjeseci a sama je to htjela.
Ona se te tjeskobe želi riješiti, ne njega vratiti. Ni u ludilu.
Taj završni tuš....što bi to bilo? Neki ritual pokopa ili mala zloba? Ignorancija? Uspjeh neočekivani na polju kojim on inače dominira?
Ima tu još priče.
Njen racio zna da je parazit , sanjar i tralala, šarmer, ali istina je da je njoj unatoč tim spoznajama on uistinu ugodan sugovornik. Ona je bila jako sretna kad je to podcrtala.
Ona se sad samo pita otkud dolazi ta nepoznata tjeskoba,nakon deset mjeseci a sama je to htjela.
Taj završni tuš....što bi to bilo? Neki ritual pokopa ili mala zloba? Ignorancija? Uspjeh neočekivani na polju kojim on inače dominira?
Ima tu još priče.
kurvanjski avatar, a
-
ostruznicagornja
A ne znam Chili je li sad kasno za mene u ovom stadijumu nejebice, ali pomogla bi sigurno bar palijativno. Imam i teleskop radio je zadnji put kad sam zvijezde gledao.
- MmeTipfeler
Nemam pojma kako će izgledati završni tuš. Obično ga u životu i nema. Samo se jednoga jutra probudiš i otkriješ da je nešto drukčije. Kao nakon gripe: uvečer legneš sav slabašan, a sutradan ujutro ne znaš koji ti je kurac jučer bio. Boje su drukčije, zrak koji udišeš svježiji, kava ukusnija.
No, velim, inercija je najjača sila na svijetu: teško se pomaknuti i nešto promijeniti. Mislim da se u Wandi događa promjena i da ona toga polako postaje svjesna pa se inercija u njoj brani od te promjene.
Bar joj nije dosadno.
Nekako ne vidim Wandu kao uredno posloženu ženu, majku, kraljicu.
No, velim, inercija je najjača sila na svijetu: teško se pomaknuti i nešto promijeniti. Mislim da se u Wandi događa promjena i da ona toga polako postaje svjesna pa se inercija u njoj brani od te promjene.
Bar joj nije dosadno.
Jep. Alfonso je nenadjebivi junak, Wandin surogat-habi je na kraju isto takav, samo prepoznatljiv jer nije imo priliku da se prosere... samo fali niša za Alfonsovu ženu, Albertu, i faktor x u kombinaciji sa y-ilonom za Alfonsa da zajebe čitavu bajkovitu kombinaciju -što se teže može dogodit ako ćemo se igrat male djece...MmeTipfeler wrote: ↑09 Jun 2017, 19:25Ajmemajko. Nema me jadan dan ili otprilike otliko i odmah počnu padati teške riječi. Kao što je ova Haramova hibristofilija.![]()
Ajmo se pravit da nemamo 10 godina. Okej?
- MmeTipfeler
Malo mi se čini da su ovi likovi iz neke druge priče.haram wrote: ↑09 Jun 2017, 22:25Jep. Alfonso je nenadjebivi junak, Wandin surogat-habi je na kraju isto takav, samo prepoznatljiv jer nije imo priliku da se prosere... samo fali niša za Alfonsovu ženu, Albertu, i faktor x u kombinaciji sa y-ilonom za Alfonsa da zajebe čitavu bajkovitu kombinaciju -što se teže može dogodit ako ćemo se igrat male djece...
Ajmo se pravit da nemamo 10 godina. Okej?
- MmeTipfeler
Staraćemo se, druže komandiru, staraćemo se.
Ta tjeskoba se još uvijek zove hibristofilija. U onoj definiciji kako ju pruža jebolucijska psihologija, ne tamo neki wikimediji...Chilimama wrote: ↑09 Jun 2017, 19:35Da, Alfonso je svoje odgudio. Wanda to zna dvije godine. Alfonso to zna deset mjeseci.
Common zhestoka sheva vulgaris.
Ali vidimo da je Wanda iznad toga, da je fizički vjerna svom habiju kad već nije sikički (jer gdje bi onda nestala ona čudesna superžena?). Nakon čega bi se Wanda pokrila blatom po ušima i priznala samoj sebi da se makijavelizam ipak isplati u takvim situacijama, i o'šla doma habiju glumit vjernu kuju za nove rate kredita i koji orgazam pride.
- Donna Sole
Wanda zavede Alfonsa kad oće pa mu ne da. Alfons nema gdje yebati osim u Wandinom autu. Ili ženinom stanu . Wanda neće ni jedno ni drugo jer Wandi seks nije bitan s Alfonsom. Kad joj se oće seks, doma ima pomalo nezanimljivog sugovornika . Pa eto kad ne zna pričati, ni ne priča ali radi radnje svakojake.
Prije koji dan Wanda je u roku keks imala Alfonsa na koljenima. NIje to Wandi problem.
Mislim da Wanda više nema problema nego Alfons.
Wandin muž nema kredit.
Kad do kraja ispričam ovu priču, znat ćete i koje ispao junak. Ne Alfons. Ni Wanda. Bogami ni jadna Alberta. Nego Wandin muž. Misim da će se ona ipak zaljubit u nj ponovo kako je navijala NIna Williams.
Prije koji dan Wanda je u roku keks imala Alfonsa na koljenima. NIje to Wandi problem.
Wandin muž nema kredit.
Kad do kraja ispričam ovu priču, znat ćete i koje ispao junak. Ne Alfons. Ni Wanda. Bogami ni jadna Alberta. Nego Wandin muž. Misim da će se ona ipak zaljubit u nj ponovo kako je navijala NIna Williams.
kurvanjski avatar, a
Da više ne zanima, Wanda nebi morala glumit Gertrudu po moru (ili bazenu).Chilimama wrote:Wanda je njemu rekla da se on neće nikad odreći svojeg statusa u braku i ženinih skuta. Zna Wanda to. I on zna da Wanda zna. Negira, a Wanda ne vjeruje. NIje Wandi to ni važno. Nju on NE ZANIMA. Ne više. Wandu zanima Wanda.
Pa jasno, Wandi treba tapšanje po ručici, a haram samo koristi dobar izgovor da nekom saspe neugodnu istinu u liceChilimama wrote:Ali Bara je rekla , kako sestre obično kažu jedna drugoj , ono što Wandi treba.
Aha.Chilimama wrote:Wanda ne pati od hibristofilije.
Zato se zaljubljuje u Jošue, a ne Čak Norise...
"Nadprosječno inteligentan , duhovit, elokventan, šarmer od formata, bavi se humanitarnim radom, razvodi se eto samo što nije..." -i :cap: etoti tu starije ali dobrodržeće koke Wande najednom u njegovom životu!Chilimama wrote:@Haram Ovaj dio mi objasni: nekako sumnjam da Alfonsov humanitarni rad tu staje-staju samo Wandine informacije)
I kad ne umoči nakon izvjesnog vremena, ispliva sad nakon ribe zvane Wanda nekakva nesretna tuka zvana Alberta, močenje zagarantirano. Ar ju Sirijus?
Na Iskrici je nakon navodnih poduzetnika/managera najviše liječnika/humanitaraca suhog kurca
Svi smo mi Alfonso & Alberta & Wanda!MmeTipfeler wrote: ↑09 Jun 2017, 22:29Malo mi se čini da su ovi likovi iz neke druge priče.No to je valjda ono "šta je pisac hteo da kaže"...
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 331 times
Ja pročitao satraćemo se...
Nego, bez tri fapa mrtvih ne priznam komendiju.
@Čili
Reci toj Wandi da se prasne k'o čoek i da ne priča o tome po selu! Smijaće joj se i staro i mlado.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
ˇˇChilimama wrote: ↑10 Jun 2017, 11:15Wanda zavede Alfonsa kad oće pa mu ne da. Alfons nema gdje yebati osim u Wandinom autu. Ili ženinom stanu . Wanda neće ni jedno ni drugo jer Wandi seks nije bitan s Alfonsom. Kad joj se oće seks, doma ima pomalo nezanimljivog sugovornika . Pa eto kad ne zna pričati, ni ne priča ali radi radnje svakojake.
Wandin muž nema kredit.
Kad do kraja ispričam ovu priču, znat ćete i koje ispao junak. Ne Alfons. Ni Wanda. Bogami ni jadna Alberta. Nego Wandin muž. Misim da će se ona ipak zaljubit u nj ponovo kako je navijala NIna Williams.![]()
haram wrote: ↑08 Jun 2017, 21:43Ne... htio sam reći kako si ljuta sama na sebe kad si otkrila kako se zadovoljavaš i sa utješnom nagradom, nakon što si otkrila kako je glavni zgoditak fejk. I da je ta utješna nagrada svjesna svojeg statusa, ali joj to ne smeta jer si ti njoj glavni zgoditak. Pa ti to sad vraća rejting u vlastitim očima. A ja se baš divim tim utješnim nagradama. O boj, kakvo bi tragično mjesto, da ne kažem dolina suza, svijet bio bez njih.
...
A Wandin muž je svjestan čitave priče? I što točno njega veže uz Wandu? Osim radnji svakoyakih, jelte, koye bi radio i Alfonso, al ovaj uz to zna i pričati, samo što ima ženin stan i auto i humanitarnu zakladu...
Jebiga, jel znaš kolko isplivana kilometraža opada onda?Šabović Adis wrote: ↑10 Jun 2017, 11:45...
@Čili
Reci toj Wandi da se prasne k'o čoek i da ne priča o tome po selu! Smijaće joj se i staro i mlado.![]()
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 331 times
- Donna Sole
Zašto da se prasne i s kim i zašto da ne priča? Nema praskanja, kako stoje stvari.Šabović Adis wrote: ↑10 Jun 2017, 11:45
@Čili
Reci toj Wandi da se prasne k'o čoek i da ne priča o tome po selu! Smijaće joj se i staro i mlado.![]()
Uz Wandu ga veže 32 godine braka i deset godina depresivnih stanja koje je Wanda njemu liječila i podnosila njegove slabosti dok se i sama lomila i previjala od bolova tuge. SVjestan je postojanaja Alfonsa, ali ne i emocija koje su Wandu zbunile ova trimjeseca. Alfonsa pristojno podnosi.
Inače Alfons nema humanitarnu zakladu. Nema ništa. NI ženino auto. Voze ga Wanda dok nije izašla iz tog projekta i preporučila Albertu koja ga sad vozi za potrebe projekta. Wanda je pobjegla iz tog projekta a Alfons je tu samo volonter. Siromašan ko crkveni miš. Da ga žena istjera , ponio bi samo sportsku torbu koju inače nosi na trening i nešto gaća i čarapa u njoj. Nije ni žena jako imućna ali ima solidan obrtić. Alberta je isto neimućna, samohrana majka , a ima na grbači i majku i brata koji nije svoj ko što ni joj bivši nije svoj. I jedan od sinova isto nije baš svoj. Pri tom ne mislim o povećanim potrebama nego o bolesti psihijatrijske naravi.
Wanda i muž nisu bogati, ali su najimućniji u ovoj skupini što je skroz nevažno.
kurvanjski avatar, a
Kako ne -pa pliva za prvo mjesto na Wonder Woman kupu!
-
- Information
-