Chat
HAK je loše obavještavao i o redovima na granici (istarski prijelazi), svašta je znalo pisati na njihovim stranicama. Skroz nepouzdano.
Puno bolje je pogledati na google maps sa uključenom ''traffic'' opcijom, i vidiš u realnom vremenu gdje su gužve a gdje nisu.
Puno bolje je pogledati na google maps sa uključenom ''traffic'' opcijom, i vidiš u realnom vremenu gdje su gužve a gdje nisu.
Kao što rekoh, za sada probni rad, a sigurnost će se s vremenom pokazat.
I, da, sigurnost je jedna od onih stvari koje se daju kupit novcem, a njega bar u UAE ima.
Ja jedino imam averziju prema riječi "taksi" kad ju se spominje u Dubaiju jer tamo malo koji taksist zna gdje se kaj u gradu nalazi, svi su friški dotepenci, a grad se tako brzo razvija da ni starosjedioci za brojne nove ulice, kvartove i objekte ne znaju gdje se nalaze. Ja sam tamo taksista morao navoditi do cilja. A sad si zamisli da se bespilotni taksi izgubi negdje na nebu...
I, da, sigurnost je jedna od onih stvari koje se daju kupit novcem, a njega bar u UAE ima.
Ja jedino imam averziju prema riječi "taksi" kad ju se spominje u Dubaiju jer tamo malo koji taksist zna gdje se kaj u gradu nalazi, svi su friški dotepenci, a grad se tako brzo razvija da ni starosjedioci za brojne nove ulice, kvartove i objekte ne znaju gdje se nalaze. Ja sam tamo taksista morao navoditi do cilja. A sad si zamisli da se bespilotni taksi izgubi negdje na nebu...
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Eto jednog popisa aerodroma:
10 most scenic airport landings, according to PrivateFly
1. Saba (Juancho E Yrausquin Airport), Dutch Caribbean
2. Donegal Airport, Ireland
3. Nice Cote d'Azur, France
4. Gibraltar Airport, UK overseas
5. Queenstown Airport, New Zealand
6. London City Airport, UK
7. St Maarten Airport (Princess Juliana International), Caribbean
8. Orlando Melbourne Airport, USA
9. Barra Airport, Scotland, UK
10. Billy Bishop Toronto City Airport, Canada
Na koliko ste bili? Ja nažalost samo na jednom.
10 most scenic airport landings, according to PrivateFly
1. Saba (Juancho E Yrausquin Airport), Dutch Caribbean
2. Donegal Airport, Ireland
3. Nice Cote d'Azur, France
4. Gibraltar Airport, UK overseas
5. Queenstown Airport, New Zealand
6. London City Airport, UK
7. St Maarten Airport (Princess Juliana International), Caribbean
8. Orlando Melbourne Airport, USA
9. Barra Airport, Scotland, UK
10. Billy Bishop Toronto City Airport, Canada
Na koliko ste bili? Ja nažalost samo na jednom.
- Prolaznica
Ja na istom ko i ti.
Jest bila večer, ali ne i magla.
Prethodne najave su bile srpanj ove godine, dakle ne bih se baš kladio da će se držat tog roka.
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
Ja sletio po poluoblacnom danu. Sam centar Londona se nije vidio, ali City i Docklands su se dobro vidjeli.
Inace mi je spektakularnije slijetanje na Heathrow ako je suncan dan. Jednom prilikom smo kruzili nad Sohom, pogled na sve znamenitosti. Takodjer, ako slijece s druge strane, iz smjera Sloutha, sa A sjedala puca fenomenalan pogled na Windsor Castle.
Inace mi je spektakularnije slijetanje na Heathrow ako je suncan dan. Jednom prilikom smo kruzili nad Sohom, pogled na sve znamenitosti. Takodjer, ako slijece s druge strane, iz smjera Sloutha, sa A sjedala puca fenomenalan pogled na Windsor Castle.
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
- Prolaznica
sretan! 
collect moments, not things
- chillout23
Jel zna neko di je autobusna ZET stanica na aerodromu u Zg? Za kvatrić.
- chillout23
Hvala 
- chillout23
Ahahahahaha nemam ni jedan kofer. Ruksak. Ali 0 bodova. Zatvoren DF 
-
- Information
-